Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
Bombonicaaaa spune:
Bay pentru mine si 60kg ar fi mai mult decat super ...si cand ma gandesc ca am avut 50 pana nu chiar demult
Dar vorba Irinei bine ca avem " altu moare si'asa nare"
Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
T_Ioana spune:
'Seara!
Mai fetelor (Irina, Liliana si Anelor) mi-ati facut ziua vesela. Pai nici nu m-am miscat de la computador pana nu am recuperat cu cititul (eu nu prea servesc din astea), ati fost super in verva.
Moni, nu vreau sa te panichez si daca nu vrei nici nu ma lua in seama, dar am aflat ca fetita unei prietene (are 2 luni jumate- fetita nu ma-sa)a facut ceva boala de asta de copilarie (pojar, pojarel, scarlatina sau care mama zmaului o fi, ca nu le cunosc...) una din aia cu bube....si pana a erupt, tot asa a fost, cu febra, mancacioasa si maraita!
Irinuca, pup baiatul drag, Supermanul meu, si ca sa fii tu impacata, mai da-i o masa de lapte, ca aia nu are cum sa strice.....parerea mea ca la 5 luni juma' e cam putin 4 mese, dar repet...parerea mea, de mandra posesoare a ficior din ala micu', siluetu' de 7.080 gr
Mai fetelor, si eu sunt super grasa dar sunt frumoasa, cel putin asa zicea jumatatea mea, si pana la urma parerea lui conteaza (ca daca tot macar de 3 ori/saptamana inseamna ca ceva ceva il atrage....chit ca m-am ingrasat 4 kg de la Pasti, si am 72 kg la 1,69 m.....m-oi apuca si eu de dieta daca Zambiliciul nu mai serveste tzatzuca dar in nici un caz nu ma depresez! toate fetele "bazate", asa ca mine, si le urez sa le treaca...depresiunea!
Liliana draguta, retinut ca si husbandu tau implineste 30 de primaveri,....poate dai o idee de cadou, ca si Cristi face 30 la sfarsitul lunii si habar n-am ce as putea sa-i daruiesc....trebuie sa fie ceva mai deosebit ca doar o data in viata face omu' varsta asta minunata!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
CATA mersi de info,stiam,asa am facut si ieri noapte si azi.Ieri doar la picioruse,azi de la brau in jos cu cearceaf cu apa si otzet.L-am schimbat pana a ajuns la 37,5 si apoi am echipat-o si am culcat-o.Pe la miezul noptii o verific iar sa vad.Am sunat si pe director ca maine nu merg la birou.O sa fug pana la un laborator sa ii faca rapid urina sa vedem...
Mai si pe la ora 18 avea doar 36,5 Si i-am dat doar dimineatza cand avea 38,un supozitor si o doza de nurofen.Poate mai trebuia sa-i dau odata si daca n-avea febra???
IOANA am citit un caz si pe DC,dar faza e ca ar trebui sa cam fie imuna,nu? Ca alaptez...Si eu am avut si varicela si pojar si scarlatina si...
Fug sa pap,ca eu la ora asta trag gratar cu mujdei si cartofi prajiti...
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
T_Ioana spune:
AnaS, am vazut ca si Tiberica are sticluta de la Primii Pasi din aia cu roz, pe mine m-a luat la 11 m o vecina ca de ce ii dau lucrusoare de fetita....mai ce-mi vine sa le pe toantele astea cu obsesiile de roz-fetita /bleu-baietel.....pai eu i-am luat palariuta de soare alba cu portocaliu si cu ...argintiu, ca asa vru muschiu meu!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
silvi_2005 spune:
Moni, imi pare rau de Dienutza, eu cred ca e de la dintisori, ca sunt uni copi care fac febra mai mare dar du-o neaparat la analize, cu supositor ar trebui sa-i scada febra, nu ai eferalgan pediatri supozitor?
Cata, nu esti grasa deloc, arati f bine.
Am fugit in pat, noapte buna.
PS Ioana, esti mortala, pupici.
poze
asteryaro spune:
AnaS, deci preotul oficiaza la acea biserica. Slujba ne-a facut-o un alt preot. Fetelor, a fost un moment unic, n-am mai vazut asa ceva, atata pasiune... mi se facuse pielea de gaina. Si cand sa-mi ia cununia de pe cap, normal ca mi s-a incurcat in par, desi l-am avut coc. Aveam gura pana la urechi de penibilul situatiei si ma gandeam ce-o sa fac cand ma voi ridica (eram aplecata pe masuta) dar mi-am revenit repede.
Irina, mai da-i mama o masa de lapte, cum zice si Ioana, ca n-are ce sa strice. Pupici la gogosar de la mine si de la gogonica!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Bee spune:
Buna fetele.
Am venit noi mai devreme de la tara, dar: baie noi, bebe, biberoane, papa bebe: banana+ piersica+ branzica= putina alergie(bubite) tb vazut de la ce (suspectam piersica aia buuuna); socrii, culcat bebe marait. Sotul sforaie si ma duc sa-l trezesc curand.
MOni, sper sa nu fie nimic cu Dienutza voastra. Dar decat sa pui toate simptomele gen maraiala, febra, agitatie pe seama dintisorilor, mai bien te duci si "o cauti" pe la vreun doctor. Ash vrea eu sa aud ca micutei i-au iesit dintisorii maine poimaine, dar ce te faci inca 2 luni cu faze din astea. NU exagerez, dar Ana baleste de la 2 luni, agitata e dintotdeauna si deja de multa vreme roade cu satisfactie tot ce prinde (pe barbie mi-a lasat urme asa m-a strans) si dinti ioc. Cred ca astept minim pana la 7b luni.
Mai fetelor, imi pare rau ca v-am facut sa credeti ca centrul ala de joaca e mare "scula". Intr-un fel e. Mie imi place. E colorat, complex, minunat. Dar Ana fara mine in zona nu sta. Asa e ea. SI se mai agata de minunile din zona, sa zicem ca ii plac. DAr credeti-ma ca e mai incantata de un banal si mare abtibild cu Tweety (de 50 de mii) pe care i l-am pus pe perete sau de o punga pe care o fosneste si 20 de minute fara sa se mai sature. EU una nu m-ash risca sa-i iau un lucru care doar sa umple spatiul.
Fug sa mai citesc ce-ati scris, ca ati scris nu gluma.
la toate si daca nu mai intru Noapte BUNA!
irinadum spune:
Mai fetili mercic mult pentru sfatur icred ca asa am sa fac am sa ii mai dau o masa de lapte ca are doar trei . Acum sa vedem cand ca noi suntem mai puturosi ne trezim la 10. Da gasim noi loc.
Iar centrul de activitate la mine a mers dar cum....se joaca 5 zile ...apoi il arunc intr-un colt o saptamana...dupa care iar il dau si iar nebuneala...si tot asa.
Hai care mai e pe aci ca eu sunt inca
nicoleta raducu spune:
Sal gagicile...
Prezenta si eu...putin..
Noi am fost amarite..febra dupa vaccin..agitatie..
Acum e ok..doarme draga mamii...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
T_Ioana spune:
Silvi, hah ha, am vazut pozici de la botezul lui Alain, si m-am distrat de numa cand am vazut faza cu inconjuratul mesei, uite aici cum ne alergam si noi
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)