Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana si tu esti rugbista , mama?Hai la mine ca ai vazut ce placaje ii dau eu lui M si saracul mai e si de meserie.
Ioana pai eu habar nuaveam ca suntem in 05 azi da eu zic sa stai linistia ca din cate stieu eu astia mai lasa asa pentru "zapacite" de atsea ca noi o marja acolo de ceva timp deci eu nu cred ca e nici o buba.

Mergi la inceput

Ioanaaaaaaaaaa sa vede mama ca ai tras ceva la bord ca eu am vazut vreo 19 in casa , la biserica la resto , tortul si mai vrei? Mai zic? Jarteua , bulanelul tau... si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Irino, al meu nu-i de meserie, dar daca fuge...tre' sa-l opresc cumva...Vrajeala, las' ca-i spun io doar ca are program de prestat seara asta...abia asteapta!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Hai ca fug...pupici...'night!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Ana deci prestat la comanda? La ceere? Nu stiu ce sa iti uurez...poate distractie placuta...sau placaje usoare.
Ioano ai amutit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Incercam sa ma adun....stiam ca e pe private albumul cu nunta ca mi s-a atras atentia asa ca l-am scos de la public

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimi!
Pai bine Ana dai strigarea si apoi dispari?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Poi daca nu face Zambiliciul bube atunci ii dau si maine restul de pireut...ca i-a placut! Mie mi s-a parut super scarbos, ca avea gust de medicamente si era acru, dar l-a halit....ala pe care i l-am facut eu ieri cu banana+para+mar+biscuite+branza i s-a parut nashpa, ca facea o fata si scuipa intr-o veselie....in schimb m-am batut eu cu ta-su pe el

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioano Daca produl respectiv a fost pastrat la temp indicata nu ai de ce sa-ti faci griji. Barbatu-meu a lucart la un moment dat pt. astia care distribuie Hipp si de acolo stiu, ca produsul e bun inca o luna, daca e pastrat cum tre'.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Cine mai ti-a atras atentia? Pai cum sa nu vedem asa frumoas afata?

Ursoaicaaaaaaaaaaaa c emai faci? Eu ma duc sa fum o tigara ca nupot economisi banii de parastas.

Mergi la inceput