Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 28
anis spune:
Fetele va multumesc pt felicitari.Vedeti ca am tras piciorul tare, asa ca sa ma urmati.Am intrat in sapt 9.
Eu nici acum nu imi dau seama cum am ramas natural, chiar ca e o minune si am incredere in Dumnezeu.!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by acusor
Anca, s-a facut si mai frumosa Oana ta!multi de la Teo! Ce bunici incantati!
Ai carat carucioarele si scaunul tocmai din Irlanda? Nu te-au incarcat la bagaje?
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mersi mult.
candizi si de la noi,adica sa se inteleaga ca noi suntem datebunicii sunt topiti dupa fata si ea e si mai rasfatata.
am trimis pachet acasa cu lucruri.caruciorul galben l-am avut cu noi pe drum ca in el mi-a stat fata,am avut escala si doar nu o tineam in brate,nu?pe asta rosu l-am ochit mai demult cand vb noi de carucioare usoare.si cand mi-a zis Emanuela ca sunt cam 300 de euro astea similare cu cel pe care l-am vrut,l-am luat pt vara.
nu as fi carat bagaje ca nu avem cum si sa fi avut nu caram pt ca imi place sa fiu pomul de Craciun.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
Emmaaimee, superbii ochi ai Oanei ma pun pe spate! Sa fiti sanatoase ca frumoase sunteti!
Monica, ehe! cu pestele viu am patit-o si eu! de m-am vaicarit pe dc! acum am descoperit pastrav gata curatat langa cluj!il alegi si il curata ei! uraa!
Anis, eu o sa fiu de acord cu ce hotarati voi! printese si printi, fetite si motociclisti... ce vreti! tre sa caut datele!ma intreb cum reusesti sa le faci pe toate?!
Nicoll, multumim de urari!
poze
multumim si voua.sanatate ne dorim si voua la fel.

de fetita
POVESTEA MINUNII
acusor spune:
Fetele am pus o intrebare la "parintii intreba ..."
Poate ma puteti si voi cu un sfat.
Pupici 
Cat de mari suntem
anis spune:
Fetele, azi o sa fiu pe faza mai mult.Asa ca anuntati-va datele noi si am sa le trec!
Ma duc la vizionat poze!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
multumim, Ioana.Asta da veste:felicitari sunteti maricei,v-am vazut cum mergeti,e un dragalas Andrei.si la greutate sta bine,la dinti la fel![]()
Cati-mersi si tie.am adus toate lucrurile fetei.pt ca o sa stam destul in tara si nu ar fi avut rost sa le lasam si sa cumparam din Ro.da,sunt bunicii fetei,parintii mei,in poza,f fericiti ca Oani mica(ca Oana mare e sora mea) e cu ei in sfarsit.poate papa Alexia.
-sa te faci bine rpd.ai grija cu slabitul si sportul.si felicitari pt aniversarea logodnei.noi facem 8 ani de la logodna pe 6 dec,de mos Nicolae ne-am promis.si noi am aniversat la departare unul de celalalt 7 ani de casnicie.macar eu am avut o parte din el(pe scumpa noastra) cu mine.dar trece timpul.si o sa fim iar impreuna.departarea m-a facut sa imi dau seama si mai tare cat de mult il iubesc si cat de norocoasa sunt ca l-am intalnit.

de fetita
POVESTEA MINUNII
acusor spune:
Noi, aveam la 9 luni, 8.900 g si 71 cm.
Pupici 
Cat de mari suntem
Laura25 spune:
Buna!
Am intrat numai sa va anunt ca am reusit sa termin de scris povestea noastra. Nu am avut rabdare pana marti, la aniversarea puilor, asa ca, enjoy!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
emaaimee spune:
felicitari fetelor care s-au apucat de slabit.si eu cica am mai slabit ceva-ceva.
la multe luni aniversatilor din ultima vreme carora nu le-am urat
.la fel si celor aniversati azi
acusor-acusi ma duc la subiect.

de fetita
POVESTEA MINUNII
Ella2000 spune:
Ioana, ce sigur sta Andrei pe picioare! brava! sa fiti sanatosi! si sa ne mai dai vesti! pupici!
Emmaaimee, asa m-ai surprins ca nu am cuvinte! imi pare sincer rau si cred in tine si in puterea ta de a trece mai departe cu bine si de a aduce un nou zambet smecher langa cel al Oanei!
ella2000