Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 27
brianamica spune:
Emaaimee, pupam carliontii fetitei , ochii albastri si ciresele de pe rochita !
E fffff frumoasa mey ! Aveti grija mai tarziu....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
acusor spune:
Anca, s-a facut si mai frumosa Oana ta!
multi de la Teo! Ce bunici incantati!
Ai carat carucioarele si scaunul tocmai din Irlanda? Nu te-au incarcat la bagaje?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ella2000 spune:
Emmaaimee, superbii ochi ai Oanei ma pun pe spate! Sa fiti sanatoase ca frumoase sunteti!
Monica, ehe! cu pestele viu am patit-o si eu! de m-am vaicarit pe dc! acum am descoperit pastrav gata curatat langa cluj!il alegi si il curata ei! uraa!
Anis, eu o sa fiu de acord cu ce hotarati voi! printese si printi, fetite si motociclisti... ce vreti! tre sa caut datele!ma intreb cum reusesti sa le faci pe toate?!
Nicoll, multumim de urari!
corbioana spune:
Buna dimineata tuturor, pupici la toti bebicii pt noile lor progrese, pt. dintisori, pt. lunile rotunjite si pupici celor cu porbleme sa le treaca repede. 

Felicitari pt. BB2 Anis, wow asta e o veste chiar socanta, in sensul frumos al cuvantului. Sarcina usoara si multa sanatate!!!
Vad ca mai sunt doritoare de bb 2 rapid
va felicit pt curaj! Eu nu cred ca mai am vreodata curajul pt al doilea. Dar "nevre say never" ca nu se stie...![]()
Eu am cam lipsit de pe la voi, ba cu treaba, ba prb cu netul, nu am mai avut timp. Si nu am apucat sa vad mare lucru, nici poze, am aruncat o privire prin capitolul asta, vad ca s-a marit si nr de pag.
Am vazut pozele Oanei (Anca) super ochi are frumusica ta care a crescut si e o domnisorica 

Cateva lucruri despre noi: ne pregatim sufleteste pt sfarsitul lunii cand implinim un anisor!! Avem deja 3 dinti si a spart si al patrulea (doi jos si doi sus...niste lopatele
)
De o saptamane si ceva MERGEEEEEEEEEEM!!!
Deja merge pe picioarele lui, fara sprijini in toata casa!!! Am plans putin la prima demonstratie! Recunosc!
In rest suntem bine, ne cantarim si masuram acum la vaccin la sfarsit de luna si o trimitem si noi datele. Are cam 10,3 kg si cm nu mai stiu ca a luat-o bine in sus, dupa haine si dupa nivelul de apucat lucrurile prin casa. Nu mai sta nimic la locul lui 
AM pus si cateva poze in Albumul 11 luni!! Va pupam pe toti!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
Neatza dragelor
Pupam dulce aniversatii zilei! Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Emaaimee, frumoasa foc fetita ta cu fundita. Dar ce-ati facut, ati adus toata casa? Tare fericiti bunicii, ei sunt in poze, nu?
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Anis, te felicit din tot sufletul. Si eu imi doream un bb2 repede dupa Andrei, dar viata nu e intotdeauna asa cum ne-o dorim. Sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos si frumos ca Ingrid. In cate saptamani esti?
Luminita siAndrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Luminita-nu esti singura care ajunge la concluzia asta.mai tineti minte atunci cand spuneam ca nu mi-a venit?eram
.cat ne-am bucurat,cat am visat...si nu indrazneam sa spun inca de bb,asteptam sa ajung in trimestru 2.dar nu fost asa.cand aud de
,imi aduc aminte de bb pe care l-am vazut de 2 ori la eco.era un dulce,mititelul.inca imi ling ranile.de aia si nu am dispozitie sa va scriu prea des.dar viata merge inainte,o am pe Scumpa mea si nu vreau decat sa fim sanatosi.
de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
Ioana, explorator l-a facut mami pe Andrei... Ce plimbaret voinic ai!
Pupici,
sunt mare...
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Emaaimee, pupam carliontii fetitei , ochii albastri si ciresele de pe rochita !
E fffff frumoasa mey ! Aveti grija mai tarziu....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
multumim mult.si noi va pupam pe toate.
o sa stea tati la colt si o sa

pe doritori.
de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
caterina71 spune:
Eu azi gatesc prima data altceva decat eternul piure din toate legumele cu carne sau galbenus... Sper sa si aprecieze fata... Ii fac dovlecel umplut cu carne de vaca. Dupa masa va spun daca a apreciat...
Pupici,
sunt mare...