Bebelusi de iulie-august 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vazut poze cu Andrei.Super sta in picioare in curand o sa mearga singurel bine de tot.

Si cu Oana (emmaimee) frumoasa si cocheta!Capul sus...o sa vina si surioara sau fratiorul cand o sa vrea Doamne Doamne

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Emaaimee sa va faceti repede bine,sa treaca alergi asi sa pape "moca" din ce in ce mai bine!E dulcica foc si are poze in care zici ca e o papusica!!!
Ioana felicitari pt progresele lui Andrei,Doamne ce baiat mare ai!
Laura dau sa pape fetei si ma apuc de citit,abia astept!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

SALUTARI la toata lumea!

"LA MULTI ANI!" sarbatoritilor zilei si multe felicitari celor care si-au mai inmultit dintisorii si celor care au inceput sa mearga!

Multa sanatate si mamicilor care-l asteapta pa bebe2 (Anis) si sa aiba o sarcina usoara!

Foarte delicioase retetele voastre, pacat ca bebeul meu e cam mofturos ... ca multi altii, dupa cum vad...

Imi pare rau ca nu pot ajuta cu sfaturi pe cei cu necazuri (Acusor)... ce durere pe bietul copilas... tin pumnii, sa fie totul bine!

Pa.

CRYNA de ROBERTEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumesc frumos Caterina, Anca, Ella, Anis, Nicol. Asa e am baiat mare si merge el singurel orin casa dupa mine ca un pinguin (asa ii zicem noi) si e tare amuzant. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an aproape si mai deunazi batea ebergic cu piciorusele in coastele mele.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

emaaimee,
o dulce oana. cum e vremea la constanta? ca peste o saptamana mergem si noi in concediu si am vazut ca nu se arata vremea prea frumoasa. apa cum e? oana a intrat in apa?

hai nu te necaji cu bebedoi ca o sa vina el cand o sa-i vina timpul si o sa fie si organismul tau pregatit. si mie in sarcina mi-a fost tare frica primele 12 saptamani si n-am zis la nimeni. ai grija sa nu faci bai fierbinti sau reci ca astea dauneaza. eu in sarcina am facut numai dus caldut ca sa nu ma risc.
mie doctorul mi-a zis ca daca nu sunt antecedente, avortul spontan inseamna ca era ceva in neregula cu embrionul si de-aia organismul il elimina. e drept ca e dureros daca se intampla dupa ce apuci sa-i vezi inimioara la eco...

a mea de 3 zile se trezeste cu urlete pe la 5-5.30. o mai plimb, o mai legan. degeaba. pana nu-i dau lapte nu se linisteste. apoi doarme bustean pana pe la 8-8.30 si se trezeste cuminte si se joaca prin pat de nici n-o aud.
nu-mi dau seama ce are. se pare ca totusi ii e foame ca daca ar urla de la dinti nu i-ar trece dupa ce ii dau lapte. acum mi-a decalat un pic programul pt ca ajunsesem sa-i dau dimineata la 6.30-7.00. din seara asta o sa-i pun lapte mai mult in bibele de seara ca vad ca il termina cam repede si parca ar mai vrea.

mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Bune, fetele!

Emaaimee, am vazut-o pe Oana cu bunicii si cu tine. S-a facut mare, e f. frumoasa , are si perisor mare, iar ochii...
Lasa ca vine bebe 2 repejor, cum te vezi cu sotul...treci la treaba . Fii tare si ai grija de tine si de frumusetea de Oani!

Corbioana, pupam "pinguinul"! Vad ca nu mai vrea in patut, dupa comentariile tale . Felicitari pt. primii pasi! E doar inceputul !

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame Puiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Diana multumim frumos! Asa e, doar inceputul, desi merge singurel prin toata casa pe distante din ce in ce mai mari si face numai pozne! Imi inchipui la ce sa ma astept de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Wow!!! Am patru Stelute!!! Yupeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

A mancat tot-tot! Si mi-au iesit 2 portii cam de 300 gr fiecare. Si a mancat in 20 de minute... Ea care de o saptamana manca cu noduri maxim 200 gr de legume cu carne...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimee dulce, dulce fetita!
Din pacate in timp ce ma uitam la poze mi-a aparut ca ar fi virus pe acolo asa ca nu am apuvcat sa le vad pe toate, pana acuma nu mi s-a mai intamplat sa imi apara virus in poze. Bine ca l-am prins.

Corbioana am vazut si umblaretul tau frumusel foc.
Si eu am o noptiera langa patutul fetei dar nu mai tin nimic pe ea ca mi-a facut doaua boacane mari. S-a dat cu Neopreol singura si a papat niste folie de pe o musama.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput