Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
Buluci spune:
Gabitaco, si Simon are bratari la minutze...deci e semn de rahitism??
Ioana, eu il tin pe Simon fara ciorapei, iar dimineata la ora 8-9 il scot in balcon cu bulanele la soare, dar binenteles cu capul acoperit!De doua zile , aici e fff cald si nu se poate fara Aer conditionat, in aceste conditii ii pun ciorapei in casa!Nu tin copilul in aceasi camera cu aparatul de AC, doar las usile deschise sa se racoreasca putin!Mama mia, fara aer conditionat, as avea 28 grade in casa!Voi folositi AC?
------------
Mai, baiatul meu papa la greu suc de morcovi cu paraziti!
Parca , ceva capitole in urma, nu stiu care daduse un link despre beneficiile sucului de morcov...acu sa aflu ca are paraziti!
---------------
Fetili din Bucuresti, mi-am luat ceva nr de telefon din cc si sper sa nu va deranjez cind oi ajunge acasa!Prima saptamina voi fi tare ocupata cu actele si vreau sa se obisnuiasca Simon cu mama ca apoi sa-mi fac si io de cap!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Hildegard spune:
cum sunt bratarile la manute?
unde anume?
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
mara95 spune:
Si eu vreau sa stiu cum sunt bratarile!
Hildegard, frumos baiat ai, are niste ochi, si un zambet...yammi!
are marisor la 6 luni, sta si in 4 labute, ..noi nu prea facem asa.
N
Scaunul de masa baby carre pe care l-am vazut in magazin era la 160 RON, dar nu stiu modelul.Ma gandeam ca nu sunt prea mari diferente intre modele.
miha2006 spune:
hello gagici
Mai bagam si noi cate un ochi pe aici din cand in cand, sa mai vedem bebicii si mamicile lor.
noi azi m facut vaccinul de 6 luni.... copil ffff putin plangacios ...un scart si gata. Sper sa nu avem pb dupa... deocamdata copil ok. Iulia mucea putin azi dar dr a zis ca e bine n-are nimic si se poate face. acu sper sa aibe dreptate ca altfel o
de maine luam si fier picaturi pt prevenirea anemiei pe langa calciul din 1-10 ale lunii, in rest copil jucaus, cat de cat mancacios (astazi am papat si noi vreo 60-70 gr de legume de la Hipp) asa ca mami a fost happy.
va pupicesc ca s-a trezit boboloiu.
MIHA SI IULIA BUBULINA
crissy77 spune:
Hilde, noi de aseara am vazut cum se tine Stefanelul de pat, i-am vazut si dintzucii dar am uitat sa-l laudam, tot cu gandul la tortul vostru de piscoturi... Sa creasca mare si frumos si sa ne minuneze in continuare!
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
leea_cv spune:
Tania spuneai ca i-ai dat Stefaniciului morcov de la 4 luni in minuta.Cum? Fiert sau crud?
Noki ti-au mai trecut disperarile?Si pe mine ma mai apuca,dar trec si iar vin si iar trec...
Gindacel io sint cu totul impotriva premergatorului insa cred ca va trebui sa fac totusi si investitia asta caci Tudor nu mai vrea sa stea in fundic ci doar in picioare.Isi incordeaza toti muschii si nici macar nu mai pot sa il asez pe popou.Se ridica direct sus.Tu de care ai?
A mai intrebat cineva, nu retin exact cine, unde si cum se pune un filmulet.Nu a primit raspuns.Acu ,daca sintem doua,poate va faceti mila si ne spuneti.
poze
Leea si Tudor (19.12.2005)
addya spune:
buna ziua la toata lumea !
fetelor, as vrea sa va intreb ceva, pt ca sunt usor in ceata cu bb-ul meu.
Are 6 luni shi 3 saptamani, sta in fund binisor DAR nu se rasuceste pe burta. Pe laterale nu-i problema, dar pe burta-neam. Dc cumva ajunje din greseala pe burtica sta 1-2 min si il apuca damblaua. Nu mai zic de miscari d'alea sexoase sau tarat de-a busilea sau alte figuri tip bebe. Nimic!!!
Mai e cineva in situatia asta ?
Nici dintisori nu avem, nici ta-ta etc nu zicem...desi e tare vorbaret.
In schimb jucam cucu-bau (vezi articol roxi
Sapt asta ma duc cu el la vaccin si vrb eu si cu doctora, tare as vrea sa aud si de la alte mamici o opinie.
multumesc pt orice raspuns
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
dordia2000 spune:
Fetelor mie incepe sa imi fie rusine sa va mai zic cat si ce mai mananca Stefan ca vad ca voi avetzi probleme si cu gramajeleeee noi stam cam prost! Adica noi mancam muult si bine de toate pentru totzi. Cred ca si kk ar manca daca i-as da.
Branzica calcica nu ii dau zilnic ca eu ii alternez la masa de fructe cand branzica cu fructe, cand mar cu biscu, cand iaurt cu fructe...samd. Iar la pranz am inceput sa ii dau cand supitza, cand piure cu ficatzel si peste vreo 2 sapt vreau sa incerc si branzica cu mamaligutza si smantanica sa vedem daca ii place.
Noki imi pare rau ca ai probleme cu tzutzurina la papa dar...ai rabdare ca...poate asa e ea mai ....retzinuta la papa si nu ai ce sa-i faci. Incearca sa nu te mai stresezi si cat mananca...atata inseamna ca ii trebuie cu conditzia sa nu dea inapoi la greutate. Daca ia ok in greutate si e vioaie eu zic ca sa ii dai cat vrea ea de papa si sa nu o fortzezi sa pape mai mult!
Mada felicitari pentru Mirunica sanatoasa. Cred ca acu' ti-ai luat o piatra de pe inima! Ce mai face Ank??
Cuscraaaaa ce mai face nor'mea??? Nu mai zici nimic de ea???
Si nu in ultimul rand "La multi ani" pentru Siminaf, Many,si Doinna sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!
Acum ies si poate mai intru maine dar nu promit asa ca...va pup si imi e dor de o iesire in parc fetelor!!! DAr Duminica cred ca vin si eu acasa asa ca....Luni sunt disponibila daca e frumos afara!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Adina nu te ingrijora ca fiecare copil are ritmul lui. Nici al meu nu sta in 4 labutze, dar se intoarce dar al meu nu rade in hohoteasa ca al tau...deci...+++ si --- asa ca...eu zic ca e ok.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005