Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Noki_Lara spune:
Silvia si cine mai intreba- noi luam o cura de 10 zile de calciu, in fiecare luna, ca doar ni s-a diagnosticat mai demult inceput de rahitism. Dr a zis ca nu a veoluta, ca e totul ok, dar sa bagam Ca preventiv. Cate 5 ml pe zi.
Fier nu-i dau, ca tot docotrul meu cel bun ca zis ca nu e cazul. E drept ca tot el mi-a zis sa-i dau cam 50 grame de carne pe zi, dar no way ca Saraly sa pape atata!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
silvia_d spune:
cu Ca-u'asta:daca-i facem branzik calcica,ii mai dam si ca?
ca nici atata ca nu e o solutie,din contra!
o sa o-ntreb pe dr si de kestia asta,Nokiuto,ca eu nu i-am mai dat ca,si lui stefanel ii cam transpira ceafa...sa fie un rahitism minor,ceva de genu'asta!?hmmm,sa vedem ce zice dr!
Noki_Lara spune:
Silvia- mie dr mi-a dat acest "diagnostic" cand a fost la vizita de acum 2 luni. S-a uitat la ea pe toate partile - coaste, partea din spta a capului - nu stiu excat unde, dar am inteles ca acolo e un punct unde se vede - chestii. Adica nu numai de la o singura simptoma.
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
gabitaco spune:
mai cu rahitismul sa va zic ce mi-a zis mie pediatra: se verifica fontanela si daca e larguta poate fi un semn de rahitism da nu musai. La 4 luni se verifica craniotabesul , punctul de sutura a oaselor craniene - parietale cu osul occipital si daca e moale e semn de rahitism minor. Se verifica apoi daca apar noduli la coaste sau bratari la manute si asta e un semn clar de rahitism. Si nu e de speriat daca se iau masuri din timp.
Transpiratia capului la bb este normala pt ca la ei glandele sudoripare nu sunt inca dezvoltate si pielea capului permite mai usor eliminarea toxinelor din corp.Asa ca ni va speriati ca bb transpira la caput. Verificati sa nu fie nici prea gros imbracati.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
gabitaco spune:
va spun asta ca am citit f mult si sunt si prof de bio
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
tania-z spune:
SILVIOOOO..faci chef de majorat, daca tot esti membru matur, sa venim si noi?
Sa ne laudam si noi: Stefan a zis sambata primele cuvinte: ca-ca...i-au placut la nebunie, asa ca le repeta intr-una. Azi au inceput si variatiile: che-che si chi-chi, si iarasi, persuasiv, CA-CA!
Ca sa-l "magulesc" pe taica-sau i-am spus ca zice, de fapt, "ta-ta", far nu-i iese. No, acum, nu e prea departe, nu?
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Noki_Lara spune:
Gabitzaco- suuuper de acor cu tine, in explicatiile tale! Nu stiam ca esti profa de bio! Oaaaaaaau, inca una!
Taia- ce sa mai zic: Stefanutzul asta al tau e belea, mai !Dar si are cu cine semana!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
Maria a papat legume ,chiar i-au placut!!!! Bine, a mancat vreo 40g, ca mama nu s-a priceput si nu a iesit prea mult pireu din prima, dar mai bine o luam cu binisorul. Maine ii fac 100 g, poimaine 150 g si dupa aia bag carnea de pui.
Chiar imi place treaba asta cu diversificarea; sa ma bucur si eu de momentele de glorie, ca nu se stie ce ma asteapta
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ioana_77 spune:
Era vorba de ml, nu grame
Silvio, bine ai revenit!!
Bravo lui Stefan!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze