Fibrom uterin (14 )
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
noela_carmen spune:
of mary!!!!!!!!!!!!
incearca alt test! barza? eu nu prea mai am increde in ele de cand mi-a iesit unul pozitiv,ma rog, nu clar "+", dar era si a 2-a liniuta. poate dr. sigur, sau clear blue.
la eco nu apare nici la 4 saptamani!!!
nepoata mea a patit-o. cel mai sigur este testul de sange, ala nu te minte si te scapa de atatea emotii
si maine e o zi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dj_mama spune:
NOELA, merci de incurajari; rugaciunea conteaza mult ...
sunt rac cu ascendent in varsator (dar nu sunt sigura de ascendent ... s-ar putea nici de zodie ca e o controversa cu inregistrarea nasterii mele)
mcbeal spune:
Mai fetelor, in primul rand va multumesc tuturor pentru urarile si gandurile voastre frumoase!
Orice ar fi, sa nu depuneti armele. Ca medici tampiti sunt peste tot, si aici si in Romania. In nici un caz sa nu va lasati pe parerea unui singur medic, mai ales daca nu va inspira prea multa incredere.
Pentru cele care nu stiu, noi incercam de peste 3 ani sa facem un bb, am fost pe la multi medici si am auzit cele mai diverse pareri. De la 'incercati in continuare, ca fibromul nu impiedica sarcina', pana la 'cu fibromul asta n-ai nici o sansa sa ramai insarcinata, si nici daca il operezi n-ai nici o sansa, mai bine infiati un copil' (parerea asta m-a marcat rau de tot, am iesit plangand in hohote de la medic). Si uite ca totusi s-a putut pana la urma. E adevarat ca depinde foarte mult si de cat de mare e fibromul si de unde e asezat, sunt multe cazuri in care chiar nu impiedica sarcina, dar cel mai important e sa gasiti un medic in care sa aveti incredere deplina.
Noela, te inteleg ca iti faci probleme din cauza varstei, si eu o sa am 39 de ani cand se va naste. Dar daca iti doresti foarte tare varsta nu mai e o problema la ora actuala. Uita-te la Nadia, la 44 de ani a nascut un copil sanatos si se simte foarte bine. Sor-mea de exemplu face 42 de ani anul asta si nu a renuntat inca la ideea de a face un bb. E drept ca la mine nu e atat ceasul biologic care ticaie (eu mai am un 'baietel' care face 18 ani anul acesta), cat faptul ca nu aveam nici un copil cu sotul meu iubit. Oricum, Dumnezeu are grija de noi toate si mai devreme sau mai tarziu ne ajuta pe toate sa devenim .
Din pacate n-am reusit sa primesc nici o programare pentru sapt. viitoare la nici un medic, asa ca o sa ma duc pe 19 la dr. mea.
Prost e ca nu mai am rabdare si ca nici nu am nici un semn de sarcina, in afara de sanii care sunt foarte mari si durerosi, parca stau sa explodeze. Cred ca o sa-mi mai iau azi un test de sarcina, desi sotul meu a zis ca am innebunit, ca e clar ca sunt daca celalalt a iesit pozitiv (si foarte repede), dar mie tot mi-e frica. Parca nu-mi vine sa cred.
Hai ca am scris un roman. Va pup pe toate si va tin la curent cu noutatile.
noela_carmen spune:
mcbeal
daca ai sti cat de mult imi plac romanele!!!!
vorbele tale sunt ca un adevarat balsam pentru sufletul meu atat de greu incercat!
eu zic sa nu-ti faci griji.am sa-ti spun si de ce:
nepoata mea, a ramas gravida in ianuarie. ultima zi a ciclului fiind 15 ian. in 20 februarie, merge la medic de urgenta ca avea usoare sangerari. i se spune iminenta de avort, urgent tratament. nimic anormal, insa vaca de doctorita, caci nu-i pot spune altfel(aceeasi care mi-a spus sa-mi scot de urgenta uterul), ii spune ca se pare ca sarcina e oprita din evolutie, pentru ca pe monitor ii aparea doar sacul fara embrion, dar ca "noi ne vom comporta ca si cum ar fi sarcina in continuare"...nu-ti spun ce a fost in sufletul saracei fete! pentru ca nici ea nu avea simptome de sarcina, avea doar 2 teste pozitive si la fel ca tine sanii tensionati. de atat spaima mai avea un pic si o lua razna, noroc ca dupa aprox. 10 zile s-a instalat greata si voma.dar putea la fel de bine sa nu aiba simptomele acestea si de spaima sa avorteze.in orice caz, bine nu i-a facut starea asta de agitatie.dupa 2 saptamani, merge din nou la medic si-i spune ca totul e ok, i-am vazut si eu inimioara cum batea.si ca sa puna capac doctorita asta, pe la saptamana 16, cand e prea devreme pentru un asemena diagnostic ii mai baga un cui si-i zice ca are placenta praevia, care pe la saptamana 19 nu mai era praevia!!! asa ca stai linistita!!!
asculta-ti instinctul, cu siguranta ca nu te va insela. ai grija mare de tine si de puiut.
sa-ti traiasca flacaul!!!
chesti asta cu infiatul am primit-o si eu peste ochi, si stiu cum este. dupa ce am iesit de la doctorita, m-a busit plansul, si-mi venea sa ma asez pe prima bordura care-mi iese in cale si sa fumez 3 tigari de odata. atunci s-a naruit totul, toate sperantele, m-am certat cu sotul si m-am indepartat de el...atunci a inceput perioada cea mai grea din viata mea. din disperare tot cautatnd, nu stiu ce de fapt, am ajuns la "voi". si multumesc lui Dumnezeu pentru asta. conteaza atat de mult sa poti vorbi cu cineva despre asta. de fapt voi m-ati ajutat sa iau o hotarare.alb sau negru.
dj mama
doar atat si dumnezeu sa te insoteasca!
si maine e o zi...
noela_carmen spune:
fetelor??????? pun si eu o intrebare, sper ca nu stupida...
cum trebuie sa evolueze temperatura dupa ovulatie?
eu avui asa:
...
36.6
36.6
36.6
36.5
36.9
36.9
36.9
iar astazi 37.1??????
pana cand se mentine ridicata???
si nu-s racita!!!
si maine e o zi...
maryd spune:
Fetele,
eu tot in ceata sant...
Azi pe la ora 12 am facut intr-un final un test Clear Blue si ...tot in ceata sant.Pentru ca cea de a doua linie este atat de putin vizibila(aparuta in 10 min)incat as putea zice ca fiind locul respectiv cu substanta de contrast se vede o mica diferenta de culoare fata de albul inconjurator al testului...Ma gandeam ca ori apare ceva "clar" ori nu.Dar,in continuare sant ca la inceput...,in ceata.
Nerabdarea mea a atins niste cote...
Maryd
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didi-edi/didi-edi.jpg)
didi-edi spune:
inca o data multumesc pt incurajari.ajuta enorm de mult.deja am inceput sa am ceva emotii pt zilele ce urmeaza.ma gandeam:ce usor ne intelegem noi, chiar daca nu ne cunostem decat din mesajele de pe forum.dar parca te destainui mai usor unor persoane pe care nu le-ai vazut niciodata, decat cunoscutilor.astia clatina doar din cap si te privesc cu niste fete atat de tampe......poate sunt eu mai acida, dar asa mi se pare.
inca o data multumesc.si astept vesti bune.eu promit sa va tin la curent dupa operatie.
mioritaus spune:
Noela, m-ai facut sa rosesc cand am citit ca iti era de dor de intrebarile mele....intradevar eu nu prea stiu sa dau sfaturi, sa raspund la intrebarile care se pun pe forum,asa ca mai bine stau in banca mea si va citesc postarile.Cand am o nelamurire, primul meu refugiu sunteti voi care ma linistiti si ma ajutati sa iau o hotarare si o alta pozitie in fata bolii.Daca ai stii tu cate intrebari am de pus, cred ca te-ai crucii, eu sunt ca Toma necredinciosu'.Si dr. mi-a spus la un momentdat, cand de abia ne cunoscusem, prin 2002, dupa o seria de intrebari, ca daca nu am incredere in ea sa ma duc la altcineva, insa acuma s-a obisnuit cu mine..dar tot voi sunteti mai aproape de mine cand am nevoie
Oana, multumesc pentru raspuns....intradevar sunt foarte crispata si nu ma pot concentra asupra mea, la ce am de facut...apropos de asta, am scris mai sus ca voi ma ajutati chiar daca pun intrebari peste intrebari si cateodata poate vi se par lipsite de sens.
Noela , imi spuneai ca daca numai am sangerari totul este ok, trebuie sa urmaresc evolutia uterului.Sangerari numai am, insa acum nu scap de secretiile maronii (ce o fi asta, probabil ca sange oxidat)...probabil ca este o manifestare hormonala...oricum m-am saturat de pe 25 aprilie sa stau cu tampoane....O sa mai am rabdare sa vedem ce se intampla, asa m-a sfatuit si Arrina si dr. care mi-a montat Mirena.
DIDI, sa fii tare la operatie, nu ai sa simti nimic..iti promit ..
Numai bine,
Mioritza
dj_mama spune:
Dragele mele, am sa va agasez cu problemele proprii pt ca de aceea ma aflu pe acest forum ca sa mi le lamuresc.
Sa va povestesc de prima mea monta …. Dupa ce ieri va intrebam de endometru subtire si folicul solo, deh!-floare rara, au aparut altele de lamurit.
Ce credeti ca am patit ieri cu pregnilul? Sunt sigura ca nimeni n-a patit asta. Eu la farmacie m-am uitat sa fie de 5000 ui dar nu mi-am pus problema ca ar fi gol…mai ales ca eticheta il acoperea aproape de tot. Buuun. Il deschid si vad ca e gol, nu m-am uitat inainte decat in capac sa nu fie ceva, i-am dat bobarnace si pac, l-am deschis dar gol. Mi-am zis ca probabil praful ala in contact cu aerul devine transparent si o fi o solutie pe care nu o vad eu mascat fiind de eticheta, eram si sub presiune ca cei din casa nu stiau cu ce ma indeletnicesc si de ce m-am incuiat in dormitor asa ca n-am stat mult pe ganduri, am pus diluantul in Pregnilul nepregnil cu gandul ca oi fi eu nebuna si el e pe acolo, grija mea la injectii e cu bulele, stau muuuult sa nu cumva sa ramana sa fac embolie, Doamne-fereste.
Evident ca azi la monta, foliculul nu sparsese dar a fost, mey, pe gandul meu ca s-a facut de 22 x 18.5 iar cu endometru am prins dr. cu minciuna ca n-aveam hartiile cu mine si mi-a zis ca, vezi ca a mai crescut, ca azi are 7mm (ori ieri mi-a zis ca are 7.5 mm, e drept, la ecograful de la spital) ?
Dupa ce ca dimineata abia am stors de la un sot superstresat 2 linguri de gigei, ajungem noi in timp record de 25 min si ce crezi ca ma ia la monta dupa 1.5 ora ca mai erau 2 perechi la inseminat + consultatii dar in timpul asta eu imi imaginam ca resuscita gigeii si-asa cam putinei, ca tot disparea in laborator si se auzeau tot soiul de zgomote.
Pe masa, mi-a mai curs ceva dar dr. a zis ca e glera …. Mey, ce de-a mai glera ca nu prea aveam cine stie ce …
Prin urmare, mai fac azi un pregnil de 2000 dar eu n-am incredere in dr. care ma cheama maine la dubla, dar mi-e cam lehamite sa-I mai platesc inca o monta+eco ca si azi (la fiecare urmarire am platit eco si am citit ca nu prea ar fi trebuit separate… cred ca depinde de “client”)
Deci, eu ce fac? Ma duc maine iar si poate iar n-a spart si dr constata cand e cu seringa cu gigei pregatita si continua oricum?????
Eu ma vaietam ca uite n-a spart si dr zicea ca ce, voiai sa fi spart? Am tacut ca parea ca am spus o prostie.
Fetelor, eu nu mai inteleg nimic.
Eu acu ce fac? Mai are rost sa ma duc maine sau prestez acasa sin u-l mai stresez nici pe el. Ca am mai primit azi o veste cam proasta pe plan professional si suntem cam turtiti.
Am sa postez in 3 locuri unde stiu ca ma ascultati.
dj_mama spune:
DECI, MIE DE CE MI-A FACUT AZI INSEMINARE DACA NU SPARSESE FOLICULUL SI N-AM OVULAT, NU? DE CE A CONTINUAT PROCEDURA IAR MAINE MAI PLATESC ACELASI LUCRU DIN NOU 3 MIL.?
voi ce ziceti?