Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Dj_Mama,
din ce am mai citit pe aici pe forum, am inteles faptul ca trebuie ca "gigeii",sa ajunga unde trebuie cu putin timp inainte sa se sparga foliculul.
Nu vreu sa ma dau "vulpea firoscoasa" si eu am aflat de putin timp acest lucru...Ma gandesc ca daca nu "se leaga" ceva si la mine pana in septembrie va trebui sa urmez aceasta procedura.Nu stiu cu sotul cum am sa fac...Pentru amarata de analiza a gigeilor 3 luni i-au trebuit sa se hotarasca si asta numai acasa...Mai aveam putin si ne desparteam din cauza analizei...
Pot sa-ti spun faptul ca pentru monitorizarea ovulatiei si eu m-am dus de trei ori...Dar macar asta sa fie toata problema.
Mai pus si pe mine pe ganduri...,probabil daca voi urma aceasta procedura,trebuie sa ma astept la mai multe intalniri...,nu m-am gandit pana acum.

Iar despre mine, tot in ceata ma gasesc...ziua 28...

Maryd

Mergi la inceput

Noela,
despre temperatura nu stiu ce sa-ti spun.
La mine de foarte putine ori a fost sub 37.In ultimul timp la mine temperatura a oscilat intre 37 cu 2 sau cu 4.Stiu ca poate parea ciudat, dar asa este temperatura mea corporala...Motiv pentru care nici nu-i dau prea mare importanta.
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mioritza
sa nu rosesti fetita, ca eu chiar n-am facut hai de tine, chiar mi-a fost dor .ai un fel de a pune intrebarile, ca un copilas!!! si-mi place ca esti extrem de sincera atunci cind nu stii, sau nu intelegi ce se intampla cu tine.
nu esti nici prefacuta si nici atotstiitoare.nici eu macar nu ma pot lauda cu asemena calitati!!! poti intreba orice, eu am sa-ti raspund de fiecare data cand am sa cred ca te pot ajuta, pentru ca te inteleg perfect...toate framantarile si toate intrabarile la care ai vrea un raspuns...d'asta suntem aici, sa ne ajutam una pe alta...iar persoana ta imi inspira faptul ca ai nevoie de multa de "intelegere, dragoste, si protectie"... toate avem nevoie de asta , dar tu mai mult decat noi...imi pari mult mai sensibila si usor de ranit decat restul fetelor. n-am vrut sa te fac sa rosesti...iarta-ma
pup fata rusinoasa

si maine e o zi...

Mergi la inceput

maryd
sa inteleg ca ziua 28 coincide cu ziua cand trebuie sa vina rusii??
iubit-o am sa te sun ,ca vad ca esti fierbinte. raspunzi la 8989989 sau ai alt numar???
cred ca ai temperatura normala, eu sunt sloi!!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

mioritza
m-am "imotionat" si uitai sa-ti raspund...

cred ca sangerarile aceale maronii vin tocmai din endomterul ingrosat, care trebuie sa se curete cumva... nu cred ca e ceva care ar trebui sa te sperie! dar , repet, musai eco, periodice la acelasi medic de preferat sau mai bine zis la acelasi aparat!!! ai de unde alege ...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Diana

pup toate, da' toate fetele, pe obrajori si pe nasuc!!!

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Neata la fetitze

MaryD ??????????????????

n-am obosit...mai fac?

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita,

...eu am avut petele maronii multi ani, ca o saptamana intre cicluri...asa mi-am descoperit primul fibrom...unii ziceau ca e de la ovulatie,ca un mic ciclu - intre cicluri- dar nu cred..pana la urma e de la fibroame sau endometru ingrosat asa cum zicea si Noela,eu asa cred pentru ca de doua ori mi -sa intamplat sa elimin cate o bucata de "ceva"- endometru sau polip nu stiu ce era si dupa aceea se opreau sangerarile...la un interval de 1- 2 ani...anul trecut in noiembrie iar am avut ceva sangerari chiar intre cicluri, si mi-a cazut iar o treba de-aia- cred ca avea cativa cm lungime si 1 cm latime dupa care au dsiparut total petele si sangerarile..."animalele" pareau atarnatoare si tinatoare intr-un singur punct - ca lilecii - ceea ce se poate considera ca am avorta 2 lileci - si eu stau bine cu umorul negru pe propria piele .Mi-a spus medicul ca probabil a fost endometru ingrosat- era dura treaba si atoasa, abia o puteai taia- ca i-am facut putina disectie sa vaz ce are inauntru - era ca o bucata de carne rosie dar pe afara era ca o fibra - cum e carnea de vita - probabil asa arata bietul endometru bolnav dincauza fibroamelor - fibroaele am inteles ca sunt foarte dure in general, daca endometrul e asa pai ele sunt ca niste pietre astfel ca unde sunt mai multe, ca la mine, uterul nu mai e normal e un bolovanis si nu se poate intinde in sarcina.De aceea nici nu se pot opera usor si medicii te trimit la scos tot unde e prea riscant.Da eu nu m-am dus si acum macar am uterul la loc, ca mai sa ajung fara el din cautza hemoragiilor care nu se mai opreau ( nu mai vorbsc de ciclurile de 7 zile la care schimbam cate 1 ob super -cel mai mare- la 15 minute si aveam si pe afara vata ca altfel ma patam toata pana ajungeam la o baie.

Noela si Didi,va tin pumnii pentru marti !Didi, o sa treaca repede,stiu ca ai emotii dar in cateva luni ai speranta de bb !!!

maryd si mcbeal, succes mult la teste !

DJ mama eu cu ovulatia si astea nu prea le am, nu stiu ce sa zic ca nu m-am interesat niciodatade inseminari si ovulatii...

E sunt si mai si, fac 39 luna viitoare, daca apare si pana iese bb fac 41 -ca nu incerc din prima prin strainatatzuri, mai stau un pic...

Cine a mai avut chisti Naboth pe col ???Cica sunt functionali, da ma enerveaza treaba...Asa mi-au iesit la ultima eco...

va pup

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

DIDI,
ti-am trimis un mesaj privat,sper sa te ajute si ca nu l-am trimis tarziu, dar am avut nevoie de putin ajutor...

Pup toate fetele pentru galerie
Inca nu am vesti,ce sa spun, nu au venit uratii, dar un test femina arata negativ...

Maryd

Mergi la inceput

DIANA,

SUCCES!

Maryd

Mergi la inceput