Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Poze pentru fete http://pg.photos.yahoo.com/ph/rennitza/album?.dir=a3b1re2

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

arinna
m-ai omorat!!! si asa ma oftic in fiecare zi ca traiesc in romania.

cred ca e o chestie luna asta cu intarzierile de ciclu...si mi-e mi-a intarziat tot 2 zile, de am zis ca am "pus-o" acu inainte de operatie

ma bucur ca esti bine si fericita alaturi de sotul tau!
sotul meu te felicita pentru ca ai plecat "din tara asta de kk"!

offfffffffffffff
timpul a trecut fetelor...si medicul nu e in concediu...si nu mai am nici un motiv sa o mai lungesc...

deci,

miercurea viitoare ma voi duce precum mielul la taiere si joi va avea loc marea disectie!!!

sa va ganditi si sa va rugati, macar un pic si pentru uterashul meu...poate reuseste medicul sa-l carpeasca si sa ma trimita cu el intreg acasa...

intre timp dihania a mai scazut o tzara sau mai bine zis a revenit la loc.acu o luna se umflase in "pene" si crescuse cu 1 cm.si-a revenit la dimensiunile din martie, altele nu au aparut, sindromul premenstrual a disparut cu desavarsire...azi e prima zi de menstra, nu a curs mult, acum s-a redus chiar cantitatea, foarte usoare dureri...oare de ce vreau sa ma operez cand totul suna asa bine???

nu stiu ce efecte pe termen lung are acest klimaktoplant, dar a facut minuni cu sanii mei!!! de fapt pe prospect e recomandat pentru menopauza, dar dr. mi-a zis ca regleaza, pune in echilibru, principalii hormoni feminini...asa o fi, ca mi-e bine.

as vrea sa fiu viteaza si curajoasa dar simt cum mi se face inima cat un purice cand ma gandesc la operatie...
al meu sot deja e terminat,aproape ca se chinuie sa ma convinga sa renunt...
da' eu sunt tare...ca fularul!!!
sunt atat de confuza , ca inca nu realizez ce se intampla cu mine...

pup fetili...care mai sunteti...restul...sa aveti parte de cele mai frumoase zile de concediu!!!

mi-e dor de voi, de toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna, pozele sunt super.

fetelor sa va spun ca si mie mi-a intarziat luna asta - 5-6 zile desi de obicei imi vine mai repede. Toate testele de sarcina ieseau negative asa ca nici nu stiam la ce sa ma gandesc.

Noela sentimentul de frica e normal, nimeni nu se duce la operatie cantand, dar trebuie sa gandesti ca faci aceasta operatie pentru a putea sa-ti implinesti visul.Trebuie sa gandesti pozitiv si sa vezi ca totul va fi bine.Cand am facut embolizarea erau fete in spital care spuneau ca la operatie nu ai dureri asa mari ca la embolizare. Ma voi gandi la tine si am sa-ti tin pumnii sa iasa totul asa cum vrei si cum speri.
In legatura cu sanii, despre ce klimaktoplant vorbesti? Am mastoza fibrochistica si am dureri mari de sani la ovulatie si nu de putine ori ma gandesc la ce-i mai rau, desi merg la control periodic.
Saptamana asta incearca sa te gandesti cat mai putin la operatie (desi pare imposibil) si sa-ti petreci timpul cat mai placut.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Arinna, bafta multa si felicitari pentru mutare! Din pacate Romania a devenit un loc unde chiar ca nu-ti mai vine sa traiesti. Nu e usor nici printre straini, dar cel mai nasol mi se paren sa te simti strain la tine acasa. Foarte faine pozele!

Noela, bafta la operatie, iti tin pumnii si fruntea sus! E nor5mal sa-ti fie frica, si eu am avut inima cat un purice inainte de operatie, dar pana la urma a meritat. Maine ma duc la dr. sa-l vad iar pe bb. Fara operatie era imposibil sa raman gravida. Bafta si gandeste pozitiv, ca o sa fie totul ok. Sa ne tii la curent!

toate fetele!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

McBeal ce dimensiuni avea fibromul tau si unde era situat. Eu au unul de 6 cm subseros pt care mi-a fost recomandat Diphereline si apoi miomectomie laparoscopica. Tu ce fel de operatiei ai facut si la cat timp ai ramas gravida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna fetele!
ma bag si eu in vorba...
de curand mi-au fost depistate doua chisturi uterine, unul mai mic de 2 cm si unul mai mare de 5 cm, uter marit si fibromatos...cam asta mi s-a spus...tratament: duphaston de 2 ori pe zi 3 luni si pe urma control iar...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

SALUT FETELE
Noela, sa ai curaj ca noi ne vom ruga pt. tine si totul va fi bine miercuri; uterul asa cum se prezinta acum nu te ajuta in proiectul bb iar sperante sa se repare vreodata din naturiste si acupunctura mai greu, ar dura poate ani, pierdere de timp pe care nu ti-o permiti; asa, iti mai acorzi o sansa; tu ai facut HSG sau cu ocazia asta investigheaza si trompele? adu-i aminte, daca tot te-apuci, elimina cat mai multe de pe lista neagra; baftooooi!!!!

Arrina, ma bucur pt. bucuria ta;

Mergi la inceput

dragelor, dragutelor

ce bine ca sunteti pe aici...stiam eu ca nu o sa ma lasati la greu!!!
saru'mana pentru incurajari...la teorie stau binisor, practica ma omoara...nu prea stiu cum sa fac sa mai uit... cred ca trec pe

oanalu-klimaktoplant e un remediu homeopat pentru problemele create de menopauza.asa scrie in prospect.mie dr. mi le-a dat pentru fibrom si alte nebunii posibile specifice noua femeilor, create de dezechilibrele hormonale.
il iau de 2 luni si am observat ca este al doilea ciclu in care nu ma mai dor deloc sanii.incepand cu ziua 13-14 a ciclului pe mine incepeau sa ma "omoare" sanii cu tot felul de manifestari, dureri difuze, intepaturi,senzatie de arsura puternica, se umflau foarte tare in apropierea menstrei, nu suportam sa fiu atinsa...sotzu'a zis ca n-a intalnit femeie mai ciudata ca mine, credea ca ma prefac !

intre timp aceste manifestari au devenit amintire si nu poate fi decat de la klimaktoplant, pentru ca intre timp nu am mai luat nimic altceva, nici tincturi nici alte ceaiuri, doar niste vitamine.

am sa o intreb maine pe dr. daca in cazul tau ar avea acelasi efect. costa 250.000si ai nevoie de 2 cutii pe luna. se iau cel putin 6 luni.

mcbeal
ce face mogaldeata???? cum te simti? cred ca inca nu realizezi ca ai puiutz in burtik!!! sa vezi ce mic si haios e!!! si cum se agita de mama focului acolo, ca te intrebi cum de nu simti!!!
multumesc din suflet pentru sustinere, sper sa repet povestea ta si eu!!!

dj mama
ti pup dulci.din nefericire, ai mare dreptate!
n-am facut inca o HSG, am zis ca nu are rost...daca tot ma decupeaza sa faca ceva de genul 2, sau 3, sau 4, in 1.
cu riscul de a-i face capul mandolina medicului, am sa-l bat la cap sa aiba grija de uterashul meu,de o sa ma tina minte multi ani de acu in colo...

acum stau bine inca, dar sa vedeti voi ce balbaiala de mesaj am sa va las marti seara...nici n-o sa mai stiu cum ma cheama!!!

fannna2003eu nu prea inteleg ce vrei sa ne spui...
doar ai vrut sa ne informezi? sau ai nevoie de un sfat din partea noastra.
anticipand,te sfatuiesc mai mult decat prieteneste, renunta la porcariile alea de hormoni!!! nu te vor ajuta cu nimic.nu s-au inventat inca medicamentele care sa vindece fibroamele!!!
crede-ma am incercat aproape tot!!!!
unii medici,sunt atat de inconstienti cand prescriu medicamente incat am senzatia ca sunt de fapt tare prosti, nu-i lasa sa faca experiente pe tine!!!
dar e alegerea ta,am incercat doar sa te feresc de otravire inutila!
un medic mi-a zis o data(si n-am vrut sa-l cred!!!)ca singurul tratament pentru fibroame este alcatuit dintr-o mana si un bisturiu!!!
depinde de tine ce vrei sa faci cu "ele"...
revin-o cu mai multe detalii si mai discutam, eu iti stau la dispozitie cu toate informatiile acumulate.

dragelor, dragutelor
inchei cu o vorba care m-a facut sa rad in hohote, (spusa de saraca mama, cand am informat-o ca ma operez joi) : sa fie intr-un ceas bun!!!
pai, atunci, sa dea Bunul Dumnezeu sa fie!!!

va pup pe toate, si nu care cumva sa ma uitati, ca am sa mor de durere!!!!!!

Mergi la inceput

special pentru Diana

mi-ai fost si-mi esti de mare ajutor
nu am cuvinte sa-ti multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

NOELA
Si eu trebuie sa-ti multumesc ca m-ai ascultat si m-ai suportat atunci cand nu am avut cu cine schimba o vorba.Dar cred ca daca as incepe sa insir pt ce anume trebuie sa-ti multumesc as scrie vreo x capitole aici.
In schimb vreau sa numaram impreuna cate zile le-au mai ramas dihaniilor sa-ti stea in calea lui bb.
Ma voi gandi la tine si iti voi fi alaturi sufleteste saptamana care vine .Sa ai grija doar sa-ti incarci telefonul sa te pot stresa toata ziua.Adica ce, credeai ca mergi la pension fara tacanitul meu ? CURAJ SI TINEM PUMNII LA FETITA.

PS:1.As fi vrut ceva maimutele sa zambesti putin, dar nu prea le nimeresc.
2.Cineva acolo sus te iubeste si va fi alaturi de tine tot acest timp.

Mergi la inceput