Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

multumesc de raspuns, [red]noela[/red.Deci daca e homeopat trebuie sa renunti la cafea, pasta de dinti mentolata , guma de mestecat...nu ca ar fi o problema.Exact aceleasi simptome le am si eu incepand de la ovulatie:arsuri, intepaturi, junghiuri.Nu chiar in fiecare luna dar in lunile in care le am ma apuca rau damblaua.
Nu uita sa gandesti pozitiv si sa ai incredere ca totul va fi bine.
, oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Noela

Sa auzim numai de bine dupa operatie. Mult curaj si refacere rapida.
Asteptam sa ne dai vesti cat poti de repede dupa operatie, sa vedem si noi ce-au gasit pe acolo dupa toate tratamentele si eliminarile de monstri. Suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii. Daca vrei, lasa un mobil pe PM unei fete de pe forum ca sa ne tina la curent imediat ce poti vorbi dupa operatie.

Fanna,
Intr-adevar, Noella are dreptate.Ori cu Duphaston ori cu apa de la robinet tot acolo ajungi. Duphastonul este un progesteron de sinteza (spre deosebire de Utrogeston care este natural, mai are si efecte adverse, nu inteleg de ce macar medicii nu recomanda Utrogeston, cred ca e mana firmelor producatoare in spate...)
In momentul de fata, cauzele aparitie fibroamelor nu sunt elucidate. Parea fi o cauza excesul de estrogeni pe fondul deficitului de progesteron. Poate sa fie si o mostenire ereditara, mutatii genetice.Nu e dovedit total. Cum estrogenii nu-i poti opri (asta ar fi solutia) fara consecinte (se intra la menopauza, fie si controlata medicamentos) ...atunci, prin excludere recomanda si ei progesteron...si ala de sinteza.JAlnici! sunt fete care au luat timp un an progesteron si fibroamele le-au crescut fara jena in anul asta.
Eu am fibrom si la analize atat estrogenii cat si progesteronul imi ies erfect in limite, progesteronul chiar maricel.
Ce sens ar avea sa iau progesteron daca-l am perfect in limite?

Arinna
Tacute domnle' canadiencele astea..doar ceva poze...te las sa te ohihnesti, apoi vreau un raport scris de instalare si adaptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

oana
nu cumva sa crezi ca am uitat, insa azi chiar n-am reusit sa ajung la doctorita.stiu treburile astea cu remediile...de ex. chestia cu menta este falsa...am vazut o emisiune la TV in care un medic a explicat ca menta a ajuns dintr-o greseala pe lista "neagra",si il cred pentru ca eu folosesc o pasta de dinti homeopata ca contine...culmea...MENTHOL!!! si e produsa de cel mai mare institut intr-ale homeopatiei, din franta, Boiron.la cafea nu am renuntat si nici la guma
doar alcoolul l-am exclus cu desavarsire...deci...nu-s ce sa zic...oricum si-au facut efectul si-s foarte multumita...de sotz nu mai zic , acu' are si el cu ce se juca

diana
uite ca numar...au mai ramas 7 zile!!!
mai vorbim pe messenger, da?
acu-s un pic prinsa cu treburi, ca trebuie sa mi le las in ordine... si am cateva drumuri de facut, vreu sa las si casa bec, sa-mi smulg blanitza...etc...stii tu...

ti pup dulci si apasat

madaS
iti multumesc din suflet!!! asa sa fie!!!
numarul meu de tel.il are Diana. am vrut sa-l scriu, ca nu e un secret, insa am zis sa ma abtin...nu se stie niciodata ce nebun va vrea sa ma necajasca...
cum o stiu eu pe Diana, cu siguranta ca va va da vesti despre operatie, imediat ce o voi putea suna.

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

MadaS,

Pai de cand am sot sunt tare primsa, adica stam toata ziua cand vine de la serviciu, iar dimineatza dorm,apoi mai fac cate ceva prin casa, am program incarcat rau...m-am gandit ca o sa le placa fetelor pozele si ca o sa e vezi si tu, stii cum e cu adresa ta de email ca nu prea incap multe pe-acolo - oricum o sa-ti trimit si cu noi ca-s mai putine, sper ca intra, sunt tot asa micsorate...si o sa-ti povestesc mai multe atunci...nici nu mi-am revenit total pentru ca inaintea plecarii am fost fiarta de atatea drumuri si probleme, nici nu vreau sa-mi mai amintesc...

Noela, ce vesti, inteleg ca ai gasit un medic care sa te opereze fara tratament properatoriu, e foarte bine daca ai sanse sa scapi de fibroame...Cred ca esti tare stresata acum, iti tinem puminii si ne gandim la tine toate...

Fanna , bine-ai venit pe-aici, probabil duphaston ti s-a dat pentru chisturi, fetele se refera la fibroame, intr-adevar nu e eficient pentru asa ceva dar pentru chisturi nu ai incotro...pe perioade mici nu e de speriat...in chisturi si probleme ale sanilor trebuie luate...mie mi-a facut bine cand am avut probleme cu sanii...

Ma bucur ca v-au placut pozele...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

FETELOR,
Am trecut pe la voi sa va salut.Mi-a fost dor de voi.Am fost plecata pe la mare(in VENUS) si putin pe la tara...
Acum cand am venit am vrut sa merg la control...este adevarat ca nu imi facusem programare,dar alta data imi reusise sa ma duc fara programare,dar la risc...Mi s-a intamplat ceva ciudat.Ptr. ca nu a fost chip sa intru la domnul prof-dr.,am zis sa merg, daca tot m-am dus,la alt medic si nu a vrut sa ma consulte...,ptr ca sant pacienta dr...Am vorbit si cu o asistenta,am zis sa merg la alt medic,dar,a spus ca si ceilalti medici vor proceda la fel!Nu imi vine sa cred!
Am ajuns intr-un tarziu(ieri)la o doamna dr., la care am mai fost,la cab.dansei.Si am vesti si rele si bune.Vestile rele sant,ca in uterasul meu operat in septembrie anul trecut(op.miomectomie),au aparut mici fibroame.Este adevarat ca sant f. mici...,dar sant!Nu stiu ce sa mai zic.Vestea buna este ca am un folicul dominant de 20mm in ziua 12 si am sanse luna asta.Doamna dr., mi-a zis ca trebuie sa ma grabesc cu BB-ul...,vroia sa-mi faca inseminare,dar cum nu am acum bani ptr. ca sant dupa concediu...O alta veste buna este ca aseara am reusit cu greu sa-mi conving sotul sa fac inseminare daca nu reusesc luna asta "natural".

NOELA,SUCCES LA OPERATIE!

FETELE!

Mergi la inceput

mary

nashpa veste pentru moralul meu!!!
oricum aparitia de noi fibroame e un risc deja asumat, insa, asa devreme???
pai daca ar fi sa ma iau dupa medic , cu repaos 1 an dupa operatie...ma intreb ce rost mai are operatia?

cred ca tot eu am sa raspund...speranta ca pana apar altele sa prindem un samburel acolo!
tu ai incercat ceva tratamente naturiste???
sa incerci cumva sa le tii pe loc!
si cum adica au aparut mici fibroame??? cate , cum, unde???

"trage" tare de tot pe foliculul ala!!!
si nu-l lasa pe sotul tau de loc!!! faptul ca a mai castigat inca o luna, il face sa zica ca e de acord cu inseminarea. ce bine ar fi sa nu am dreptate...dar am un specimen acasa, si l-am studiat pe toate partile. cand ajunge cu borcanelul in fata, i se "inmoaie" toata vointa!

mai fetelor , eu chiar nu mai stiu ce sa cred!!!
menstra de luna asta a fost cred ca cea mai "frumoasa" din viata mea!!!
a tinut doar 3 zile!!! fara cheaguri, dureri sau alte cele!!! n-am avut ce sa fac cu tampoanele!!!
dr.asta , cand mi-a dat klimaktoplantul,mi-a zis ca asa va fi, ca ma va regla pe toate planurile...oare sa aiba dreptate si in privinta fibroamelor...Doamne in ce dilema mai sunt!!!
m-am programat pentru opertie si eu tot nu stiu ce sa fac!!!!
dr.asta , ma roaga sa nu ma operez!!!

NU STIU CE SA FAC!!!!
stiu ca e absurd sa intreb, dar totusi nu ma pot abtine...voi ce ati face in locul meu???

semneaza, O DISPERATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

marysa-ti fie de bine concediul si acum ca ai semne bune treceti repede la treaba.Daca sotul a acceptat inseminarea poate nu o sa mai fie nevoie. Cat despre fibroamele mici mici nu stiu ce sa spun , dar ma gandesc si la mine ca daca organismul a stiut "reteta" sa le fabrice prima data... Si eu in urma embolizarii iau mereu tot felul de gemoderivate, doar doar n-or mai fi probleme.

noela,grele intrebari ne mai pui.Intr-adevar e o dilema. Mi se pare fantastic ca un dr. sa te roage sa nu te operezi. Poate stie el ceva...greu de spus. Oricum e ceva cat se poate de incurajator, dar intrebarea e daca iti garanteaza o viitoare sarcina.
faptul ca cm a fost ok e un semn cat se poate de bun. Tu esti cea care trebuie sa iei decizia finala, dar ca sa-ti raspund la intrebare, eu nu cred ca m-asi opera.Succes si moralul sus!(usor de spus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oanalu

Noela,stai calma..nu te obliga nimeni sa te operezi,te poti razgandi chiar acum. Daca vrei.N-am inteles cum de te opereaza fara diphereline, parca asa era vorba inainte ?Cine te-a convins sa te operezi?garanteaza ca lasa suficient din uter ca sa poti tine o sarcina ?Numai tu stii ce ai discutat cu medicul,asa ca le poti pune in balanta...in plus, poti sa amni operatia pe toamna daca vrei, nu pe caldurile alea...Dupa cum,iti poti lua inima in dinti si poti face pasul daca ai incredere in medic...asta-i cel mai important...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

oana, arinna

va multumesc din suflet pentru ganduri...iartati-ma ca pun astfel de intrebari...chiar sunt stupide...

cred ca in viata mea nu am fost intr-o dilema mai mare...am inima grea , si-mi vine sa plang pe strada...
singurul lucru de care ma tem, v-am mai spus, e histerectomia totala...atat!

luni am programare la dr.Herghelegiu... uitasem , noroc ca m-au sunat ei sa le confirm programarea...sa vedem ce-mi zice si dansul...
medsana -primaverii e pe langa Arcul
de Triumf???

oana, am vb. cu dr. si mi-a zis ca Klimaktoplantul e fff bun si pentru mastoza fibrochistica, ca e posibil sa fi avut si eu acelasi diagnostic fara sa fi stiut...ca la sani nu m-am cautat...

W E placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Noela, scuza-ma ca te intreb in loc sa citesc din urma, dar tu ce tip de fibrom ai sau cate fibroame, unde sunt localizate si ce dimensiuni au de se pune problema histerectomiei chiar si partiala?

Mergi la inceput