Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Arinna

Bine ai ajuns...a fost asa rapida plecarea ta, sau viata mea aici la bucuresti este intr-un ritm infernal in vara asta..imi pleaca atatia prieteni, colegi din tara in acest iulie...sanatate multa pe pamantul canadian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Multumesc mult pentru urari,

Kimutza,ce oboseala, mai mult prin casa am stat, inca nu mi-am revenit...abia am reusit acum sa vad si eu noile poze cu fetitza, in tara ( nu mai stiu cum sa zic : acasa, in tara, in Romania ? )nu-mi mergea yahoo din cauza retelei net stateam 10 minute sa intru in adresa dar sa mai vad si poze, si abia puteam folosi messul, era din cauza retelei de internet

Mioritza am tot tinut sa-ti multumesc ca te-ai oferit sa-mi trimiti tincturi, ai fost foarte dragutza, deocamdata am multe, sa vedem pana cand ajung,ma gandeam s-o rog pe mama sa-mi trimit dar in caz de nevoie ma bucur ca pot apela la tine...
Ma bucur mult de vestea ca ciclul e normal, e foarte important, in sfarsit te mai linisti si tu, ai grija sa nu stai la soare prea mult ca nu face bine la nimic...

Noela, a fost extrem de obositor de data asta, nu dormisem decat o ora in noaptea dinaintea plecarii si am avut treaba si probleme de rezolvat in ritm infernal, drumul a durat 20 de ore cu escala 5 ore intre avioane ( timp pierdut si oboseala), frica nu mi-a fost doar la aterizare cu cel mare in Toronto am avut emotii ca s-a cam zguduit si pana nu-l vezi oprit nu stii niciodata- nu mi-am revenit inca din oboseala , cam o saptamana dureaza...mai8 strangeam din bagaje, ma mai intinmdeam in pat iar mai faceam ceva iar ma intindeam, am luat-o de la capat cu treaba si pus toate la locul lor...iti dai seama cum e sa te muti...strans tot, impartit pe capararii, ce iei ce lasi ce dai, apoi desfa-le iar si pune-le la loc...noroc ca acum am un ajutor de baza

Mada,din pacate multa lume la Bucuresti e in ritm infernal, mi-e si frica sa-mi amintesc,i-am mai lasat mamei pe cap din probleme sper sa faca fata pentru ca are si un frate paralizat in spital,nu-mi vine sa cred ca ma pot relaxa si eu in sfrsit...

.....deocamdata despre fibroame nu am ce sa zic,am inceput iau tincturile de la medic, mi-e cam greata de la ele,( ce bine era la cand faceam doar acupunctura dar daca nu mai fac trebuie sa iau tincturi) se pare ca sunt puternice, o sa-i trimit un email sa vad ce parere are...Tiro e sub tratament...cardul pt asig de sanatate iese abia peste 3 luni si programarea la medic- cine stie, poate dureaza la fel o sa vad daca pot s-o fac inaite de a avea cardul, sa nu mai pierd timp...

Weekend placut si numai bine tuturor !

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina, o sa dureze putin acomodarea dar totul va fi bine pana la urma , mai ales ca acum ai un sprijin asa cum ai spus....De stat la soare o sa incerc sa nu prea stau, mai ales ca joi a venit si finul meu cu cel mic din Canada in vacanta in Romania, fara fina mea, asa ca sunt dadaca pentru cel mic care are 5 ani si cum trebuie sa am grija sa nu pateasca nimic am sa il feresc de soarele puternic si implicit si pe mine...vezi ca tot raul spre bine...daca ai nevoie de ceva chiar te rog sa nu ma ocolesti, te ajut cu placere.
Noela, te rog sa ma crezi ca nu are de ce sa iti fie frica de operatie, pur si simplu nu simti nimic, dupa ce trezesti durerea deja a trecut, asa ca incearca sa uiti ca exista frica in viata ta si pune accentul pe instict si pe sfaturile pe care le primesti de la dr. homeopat...are dreptate cand spune ca o sa apara altele, asa imi spunea si mie dr. mea ca daca terenul este prost....numai ca la tine situatia sta altfel, dupa operatie musai trebuie sa prinzi ocazia sa faci pe bebe, altfel operatia nu isi are rostul....cu trat. bun personalizat le tii sub control....daca nu se poate si nu se poate le dai jos si asta este....insa din ce spui situatia este sub control.Imi dau si eu cu parerea acum cam ce as face in locul tau: situatia vad ca merge spre bine,rezultatele sunt remarcabile numai la o luna de trat. asa ca as mai astepta special sa vad ce rezultate obtin sub acest trat. cu spectru larg pentru ca nu stii de unde sare iepurele si se intampla minunea sa ramai insarcinata.Daca ai face operatia asa cum zici la sfarsitul lui iulie, cum iti mai dai seama de urmarile trat. homeopat mai ales ca acestor trat. le trebuie ceva vreme sa actineze asupra cauzei, ca de fapt asta este important sa tratam cauza nicidecum efectul asa cum ar face operatia.Cand a aparut chistul de 9 cm pe ovarul drept nici nu ma puteam aseza deoarece aveam dureri mari, chistul apasand pe diverse organe, se punea problema operatiei numai ca imediat am inceput acupunctura, trat homeopat + trat. naturist + tra. alopat dupa care rezultatele au fost ok.Mi-am permis sa imi dau cu parerea avand in vedere ca am fost in situatia ta de a alege, de obicei asa cum ai observat, nu ma prea bag sa dau sfaturi din frica sa nu dau gres sa pateasca cineva ceva din cauza mea, eu in schimb cu cat am mai multe sfaturi de la voi cu atat ma simt mai linistita.La un moment dat am facut o schema din care reiese de unde am plecat si unde am ajuns, cu rezultatele ecografiilor si a analizelor.Daca cumva crezi ca te-am bagat mai in ceata mai rau, scuza-ma
te pup si iti doresc sa ai un moment de inspiratie in care sa pui lucrurile cap la cap si sa iei hotararea favorabila.
Mioritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

arrina, sa fie intr-un ceas bun acest inceput; iti va fi un pic cam greu la inceput dar cam toti pe care-i stiu pe acolo, s-au acomodat in final; important ca sunteti amandoi;

Noela, tot timpul am spus si eu ca ultima solutie este operatia dar in cazul tau ai cam epuizat alternativele avand in vedere perspectiva bb; desigur ca vei face asa cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mioritza, dj mama
va multumesc din suflet pentru ganduri!!!
cu siguranta ca ma voi gandi foarte bine!!! in acest moment sunt cam juma'juma. mai am o saptamana si apoi va trebui sa aleg. uneori timpul trece ingrozitor de greu alteori e ca vantul.
acum depinde si de medic, sa nu fie plecat in concediu dupa ce-mi trec rusii...luni voi afla.
de fapt hotararea am luat-o cu mult timp in urma...numai ca a reusit doctorita asta sa ma intoarca iar din drum...
oi vide!!!

arinna
asa e, se simte oboseala in cuvintele tale, insa in acelasi timp te "simt" linistita...mult mai linistita.ca dupa o cursa nebuneasca contra cronometru, dar care s-a terminat cu bine...si ce faina e senzatia!
te pup

numai bine tuturor fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Am gasit un articol recent despre embolizare, pentru cele vare cocheteaza cu gandul acesta.Sunt subliniate si cazurile recomandate, si contraindicatiile
http://www.presspro-gineco.ro/articole/tratament-78.php
cred ca e recent postat pe net, eu pana acum nu dadusem de el si face o trecere in revista a tuturor cazurilor interesante, inclusiv reusite de sarcina dupa embolizare.Evident, autorii sunt cei din echipa de la Municipal, singurul loc unde se practica embolizarea, si care au urmarit de-a lungul anilor cazurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor, astazi este a 10 a zi a menstrei si inca nu s-a terminat.....probabil ca este una din reactiile adeverse ale Mirenei.

Astazi este ultima zi de serviciu, plec in concediu si revin pe 14 august.Sper sa uit macar un pic de fibroame si chisturi, insa o sa am tot timpul la intoarcere sa recuperez.

VA PUP si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

CONCEDIU PLACUT LA TOATE FETELE.SA UITATI MACAR ACUM DE FIBROAME SI TOATE CELE.AJUNG 11 LUNI/AN DE GANDURI SI FRAMANTARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

KitySimona

Buna, fetelor,

am si eu o rugaminte mare mare ... daca poate cineva sa imi spuna si mie mai multe date despre operatia de miomectomie......Trebuie sa ma operez in curand si vreau sa stiu cat stau internata, cat dureaza recuperarea si mai ales la cat timp dupa operatie pot pleca la mare. Planificasem demult o excursie in Grecia la inceputul lui septembrie , apoi doctorul mi-a spus de operatie si vreau sa stiu daca ma operez peste vreo 5 zile mai pot pleca?? Va multumesc mult de tot!!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Simona, eu zic ca-i prea curand sa te operezi acum si sa pleci la mare peste o luna, nu mi se pare prea sigur,eu nu m-am operat dar asta-i parerea mea, de ce nu faci operatia dupa concediu, e asa urgent?mai trec si caldurile astea...e mai usor de suportat...

Multumesc din nou fetelor pentru urari si va pup , acum sunt cu CM- primul in Canada, a intarziar doua zile da asta e...si ascult magic FM ( in loc sa ma apuc de engleza )Am inceput sa-mi revin, am mers la Niagara in weekend, a fost foarte reconfortant...
Concediu placut tuturor si numai bine !

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput