Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 28
M&M spune:
M-am prins , e in Cismigiu!!! Dar nu am mai fost de mult prin Cismigiu; eu stau chiar langa Herastrau, ma duc mai des in herastrau ( adica cam o data pe luna ). DAca is asa ocupata!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Georox spune:
LA MULTI ANI BONE !
LA MULTI ANI MONA !
Sa fiti sanatoase, iubite si sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinte!
monagan spune:
LA MULTI ANI BONE!!!!!
-FERICIRE
-DRAGOSTE
-IMPLINIRI
-IUBIRE MULTA
-BANI MULTI
BONECA, SA TRAIM, SA INFLORIM SI SA FIM VESNIC TINERE.
Eu nu va spun cati ani am implinit ca mi-e rusine, ca sint cea mai batrana, dar la minte n-am decat 18 ani.
Am reusit sa ma trezesc si cu un minunat torticolis, asa ca azi sint teapana si toti colegii rad de mine ca d-aia sint asa ca am folosit pozitii indecente. Na ia auzi la ei cum fac misto de batrana.
Multumesc fetelor ptr. felicitari, sinteti tare dragute si dupa cum am promis va invit la partyyyyyyyyyy., da-l incolo de servici, ca azi n-am sa muncesc ninik. Sint in plina inchidere ...............ha ha.
MirelaV spune:
va pup si eu fuga fuga
urez inca o data BONE si MONA
cristina, da...in cismigiu...apoi ne-am mutat la o terasa in tineretului...n-am vrut disco
viky...si tie la fel iubita
menna..my pleasure...
fugggggggggggg
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
e groaznic de caaaaaaaaald!
Acum astept ploaia care se tot anunta ,nu de alta ,dar vreau sa respir aer racoros,nu naduseala asta de aici
Cum se petrec sarbatoritele noastre ?!
Vreau detalii ,poze , alea alea
in cinstea voastra Hai noroc si la mai mare !
Mire
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
madau spune:
Fetelor, scuze ca n-am mai intrat dar am avut o groaza de treaba, cu caldurile astea..stam mai mult prin parc, asa ca a trebuit sa ma rup de la ceva, din pacate de la DC.
Vroiam sa urez si eu sarbatoritelor de zilele astea, MirelaV, Monagan, Bone sa fiti sanatoase fetelor, si sa aveti parte numai de dragoste, fericire si liniste!!!!!!
Cu drag o de la mine si un de la bb Miruna.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
M&M spune:
Menna si eu astept ploaia care se lasa atat de mult asteptata!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
MirelaV spune:
ma lipesc toata. ma duc sa apoi sa apoi apoi si de final
gata...fug
pup all...
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Si eu sunt terminata ca bateria ...mah! da nu mai vine odata ploaia aia pe care o tot anunta!?
Uf! asa ma simt in casa ca intr-o cusca nici nu pot deschide geamul,ca sa nu intre tantarii .Asa ca am de ales intre a dormii linistita sau sa las sa se miste aerul in casa ...
N-avem sarbatorite pe maine?!
.....
Ba avem,dar prietenele noastre n-au mai intrat de mult pe la noi ... insa eu totusi le transmit lui Lucia , Aniast si Axiei un racoros La multi ani si multa binecuvantare!
Merg in pat sa ma uit la meci ... la trupa si distractie placuta sarbatoritelor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
M&M spune:
Buna dimineata racusori!!! Cam pustiu pe aici, cred ca din cauza caldurii...
Bone cum ai sarbatorit ieri???MOna idem..
Si azi avem 3 sarbatorite..[red]Lucia, axia ,aniast72.. LA MULTI ANI!!! cu multe realizari si impliniri!!!!!![/red]
Va doresc sa aveti o zi buna tuturor si racoroasa!!!!
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie