Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 27
july_g spune:
Hello fetele! Am aterizat si eu de la servici, super incalzita si transpirata si cu o foame de lup! Is in stare sa manac un bou!
Geo, La multi ani si sotului si distractie placuta la toti 3!
Bone, e pra incalzita lumea sa mai scrie! Probabil fetele is pe terase, sarbatoresc! Cu exceptia lui Mire care sta mititica la sv pana noaptea tarziu! Si mona la fel!
Hai va pup!
monagan spune:
nooooooo, ca m-am suparat.
dupa ce am scris o pagina intreaga, a disparut TOTUL, TOTUL. Si am uitat sa dau refresh. Fir-ar sa fie.
Boneca, ptr, tine pe maine un calduros LA MULTI ANI tot ce iti doresti sa se implineasca, multa fericire, dragoste, sanatate.
Nu mai am chef sa mai scriu asa ca sint scurta ca m-am enervat.Dom-le pe cand am scris un pomelnic se duce totul de rapa.
Gata, na ca nu mai stau nici de ciuda.
monagan spune:
si dupa ce am trimis, m-a scos afara acolo unde sint toate topicurile sau forumurile, sau cum le-o spune.
Na.
MirelaV spune:
in primul rand...sorry pt disparitie. am avut o zi grea in care n-am avut timp nici sa respir.
aveti aici cateva poze de la intalnirea m&m cu tot cu comentarii...k n-are rost sa va povestim...vedeti singure
problema 2: va multumesc la toate pt urari si pt gandurile bune
nu stiu maine ce zi va fi..asa k urez de pe acum :
BONE
MONA
va doresc multa sanatate, impliniri, vise realizabile, clipe frumoase si calde, bani multi, iubire, liniste sufleteasca, pace in suflete si....la multi ani iubitele mele!!!
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Iaca am aterizat si eu acasa ...asta fu' azi dimi la 9:30 ,dupa o noapte nedormita pe tren
Acasa caldura ingrozitoare ,casa cu fundul in sus de dezordine, niet mancare, niet bani, nervii cat China si uratii sunt cu mine de 2 zile !
Am fost la examen, a fost f lejer ... am avut o zi groaznica si ma simt groaznic si satula pana peste cap!
Imi pare rau July, dar pe cat de mult mi-as dorii sa nu fiu suparata luna asta, nu cred ca se va intampla minunea ,caci deja am inceput-o "f bine" ...
In alta ordine de idei ... doresc sa va spun ca m-am simtit bine in Bucuresti, dar numai pt ca era Mire acolo si nu din cauza nenorocitului de targ ...
Multu' Mire
La multi ani BONE !
La multi ani MONA !
Fie ca toate visele si sperantele sa vi se implineasca in clipa in care veti avea nevoie de o minune !
Merg la ... ne vb maine ...de fapt azi ,ca e trecut de 12 iarasi
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
boneca30 spune:
MONAGAN
se anunta party! SI un pic de bautura! mai si dansam
LA MULTI ANI!!!
MULTA FERICIRE!
MULTI BANI!!!
MULTA SANATATE!
MULTE IMPLINIRI!
Roxy SI VIKI
boneca30 spune:
tot yo!
sa nu ma injurati!ca am largit pagina ! acum astept sa se trezeasca MONA sa citeasca mesajul ca e ptr ea si dupaia ma mai gandesc dak micsorez pagina !
eeeee si uite cum am schimbat eu prefixul azi ! dar stiti ceva ma simt ca la 18 ani ! tot nebunatica !
MENA,MIRE, sarumana muuuult de tot ptr urari ! m-ati facut geloasa ,sssssssuuuuuuuuuuuuuper pozele ,da nu am inteles ce sattuie e SSISSI? explike pls! eu nu am habar sa fi vazut prin cismigiu asa statuie!
REStUL TRUPEI DE CUCUIETE,haideti trezirea,ca azi avem de toate din 2 locuri!totul e pe gratis ,dat cu multa dragoste,dar sa nu uitati e virtual aaaaaaaa! si CAFELUTA e si mai speciala ! azi va serveste sotul meu !eu nu voi face nik azi am sa astept cadourile si pretenele sa vina la mine sau astept o oarece surpriza sa vad ce au pus banditele la cale ,ca au fost tare ciudate zilele astea!m-au tinut departe de ele ,susoteau tot timpul,dar cum eu sunt un pic experta si am urechii parabolice si ochii mari de vad tot ce se misca ,banuiesc eu ceva!la urma urmei surpriza e surpriza!
OK ne auzim mai tarziu ! si nu mai dormiti asa de mult! haideti babutele mele!
sa traiti multi ani fericiti ,sa traiesc si eu pe langa voi , ca va iubesc enorm de mult! in cinstea noastra LA MULTI ANI!
preda_vicky spune:
Buna dimineata, Bone, tot prima trezita si de ziua ta?
Mona si Bone, multi, multi , multe si un sincer si calduros "La Multi Ani"! Sa fiti sanatoase, sa fiti iubite, sa aveti parte de tot ce va doriti!
Mire, frumoase poze. si sa ai o zi usoara azi!
Menna, imi pare bine ca te-ai simtit bine la Bucuresti, dar imi pare rau ca nu am putut fi alaturi de voi. Poate cu alta ocazie? Multi si tie, sa treaca supararea la fata frumoasa!
Mona, si nu mai fi suparata, si mie mi s-a intamplat de nenumarate acelasi lucru.
Va imbratisez cu drag, racusoarele mele si sa aveti o zi minunata.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
july_g spune:
LA MULTI ANI BONE SI MONA!. Sa ne traiti si multa multa sanatate! Tot ce va doriti sa se implineasca!
Menna, nici eu nu ma pot tine de ce am zis! Da incerc sa uit si sa zambesc!
M&M spune:
LA MULTI ANI MONA!!![[/bum]
LA MULTI ANI BONECA!!!!]bum]
Sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti parte de multe realizari si succese!!!!! Sa va bucurati de cei dragi in aceasta zi si nu numai!!!!
Mirela acum ma uit pe poze.....frumoase!!!! Dar unde e statuia aia in Bucuresti??? Ca eu nu stiu sau nu imi dau seama acum...
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie