Racusori, e luna noastra! (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Fetelor cum sarbatoriti???!!! Eu una nu mai pot de cald!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetele!!!!!!!!!! MA topesc! Imi vine sa ma plimb goala prin oras daca is nevoita sa ies! Am fost la ai mei la masa si stau saracii la etajul 4 pe vest. E infern! De obicei cand mi-e f cald imi strang minunatia de par in 2 codite si sotul rade de mine de se cocoseaza. Recent mi-a spus ca nu se lasa pana nu ma vede cu 3 codite! Iaca am 3! Is haioasa rau! Da mi-e cald!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Dragele mele Mirela si Crenickam sa beau si pentru voi!

LA MULTI ANI!!!!!!! multa sanatate si tot ce va doriti!!!!

Eu abia acum incep cheful!!! Si pe linga sanatate si fericire in casnicie imi doresc si un bebe!!! Am sa suflu tare,tare in luminari si sper ca Doamne-Doamne sa ma auda!!!!

Va pup pe toate si va multumesc pentru urari.

M-am bucurat enorm!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LA MULTI ANI ! MIRELUS, MULTA SANATATE, UN BB CAT MAI CURAND SI MULTA, MULTA DRAGOSTE.
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

acum am terminat cu musafirii...is zombie...m-am luptat toata ziua cu o durere de burta...pe care am reusit sa o ignor si sa zambesc. se pare k toata lumea s-a simtit bine..si asta e cel mai important
va multumesc la toate pt urari si vi le intorc inzecit...
gogosarelu'...saru'mana mult pt gandurile bune.
las totul vraiste si ma duc la somn
nite nite all...
mai avem o zi de relax pana la urmatoarele sarbatorite

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata!!!!!!!!!!!!' haideti trezirea!!!!!va astept la cafelutaaaaaaaaaa!!!!!!
MIRE sa povestesti mai multe de cum ai sarbatorit,dupa cum se vede te-ai disatrat! si sa treaca burtika!!!!
MENNA ceva cuceriri prin faimosul nostru BUCURESTI? hai treci la dat raportul! mai esti in examene?bafta!
JULY ce suflet bun ai mami,ia vezi poate data viitoare cand mai mergi la pescuit poate gasesti si pestisorul de aur! aaaaa ia pune tu o poza cu 3 codite!
CRISTINICA uite ati trimite de la mine un pic de ploaie sa te mai racoresti ,si iao si pe JULY TRULI era sa uit ! dea imi ramanea mie cafea ca nu erai tu prin zona!
VICKY care MONA mami? ca abea maine e ziua ei!bine ca ai fost matinala ca eu chiar dak ma-s fi trezit mai devreme nu am reusit sa intruu pe DC ,din cand in cand mai da si tu cafeaua!la tine si baietii cucuieti!
MONA te-ai pregatit de party ptr maine?hai sa facem party pe DC maine ca doar mai imbatranim si noi un pic! hai ce zici de idee?
Asa acum sa va spun ca de sambata si pana aseara am tot tinuto in gratare,am bagat in mine la carne si tot felul de prosti mai rau ca o mmmmuuuuuuuuuuuu! ieri am fost cu cumnatamea si cu remorcile dupa mine logic si am tras iar un gratar la restaurant ,dak va spun nu mai aveam forta sa ma ridic de la masa,sotul meu spunea 'hai sa vedem ce gust are si asta ,si asta!' si uite asa trecut si ziua de ieri!cam atat!
Adria si ai sa te bucuri si mai mult la noi !sa dea DD sa -ti se implineasca dorinta!
acum va las asa mai dormiti un pic si va astept la cafea!
si o saptamana plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Am dormit ca berbecuta! Minune!
Azi nu avem sarbatorite, nu? Da maineeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Bone, saru mana pentru ploaie! Ce buna ar fi pe la noi!
Mire, ma bucur ca ai petrecut bine si ca ai reusit sa ignori durerea de burtik!
Eu ma gandesc cu groaza la inca o saptamana de munca sub teroarea caldurii. E drept ca am aer conditionat in birou, dar imi sufla drept in fata si nu il prea suport!
Ma duc sa ma imbrac si plec la munci! Va pup si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

' Neata!!!!
Bone multumimi de cafea si de ploaie!!! Au anuntat toata saptamana temperaturi mari, eu una nu stiu ce sa ma fac Cred ca ma enervez doar gandindu-ma la caldura.
Mirela cum ai sarbatorit ieri???
Maine avem doua sarbatorite!!!!
VA doresc o zi buna tuturor si un inceput de saptamana cat mai racoros!!!
Cookie o fi venit din concediu??

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

LA MULTI ANI ! TUTUROR !

MIRELA, IREN, ADRIA, CRENICK SA FITI FERICITE, IUBITE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE !

Noutati : Sofia nu mai are somn. In weekendul asta si-a facut de cap cat cuprinde. De dimineata de la 5.00 si pana noaptea pe la 1.00. Asa ca nu am dormit prea mult din doua motive : caldura si bebe. Insa ma gandeam ca imi va lipsi tare mult perioada asta! Mai ales ca loviturile ei inca nu sunt dureroase. Am inceput tratamentul pentru infectie si sper sa treaca cat mai repede. Saptamana viitoare ma duc sa vad bebelina la eco. Apropos de lovituri : a inceput din nou ! Ma intreb cum va fi dupa ce se naste caci acum parca zici ca vrea sa iasa.
Saptamana asta ma duc acasa ca sa sarbatoresc in familie. Si la noi e sarbatoare tripla : eu, sotul Petrica si bebe. Nu trebuie sa o sarbatorim si pe ea ? Asta inseamna ca vom avea trei torturi ? cred ca iau doar doua, desi nici trei nu strica !

Haideti sa va spun ce mi s-a intamplat vineri. Ma duc la Coltea sa imi iau analiza de streptococ, care e OK si apoi ma duc la un magazin unde probez o bluzica pe care am si cumparat-o. O iau si ma duca acasa ca o floare. Cand, am un un flash ! Analizele ! Uitasem dosarul in cabina de proba. Memorie de . Bineinteles ca le-am gasit, insa am tras o spaima !!! Acum nu mai intru in nici un magazin cand am analizele la mine.

Gata ma opresc ! vesel cu pupici dubli sarbatorilor ! Insa cum e luna noastra va incadrati toate, asa ca nu aveti de ce sa va suparati ! Si inca ceva pot sa trec pe la toate ca sa imi dati cate o felie de tort ? Stiu ca imi dati, asa ca va anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

FETELOR ce faceti de sunteti la pagina 3?
nu aveti impresia ca va relaxati cam mult?
pe unde umblati?
HAI ca ne vedem de dimi ,fug la nani ca e tarziu!!!!!
dulci la toate si somnic pufos !cum se zice pe la noi!
Roxy si Viki

Mergi la inceput