Racusori, e luna noastra! (17)
Raspunsuri - Pagina 29
monagan spune:
salutare fetelor.
Sint la job si fac 3 lucruri deodata dar nu ma pot abtine sa intru putin, ca aseara am avut musafiri si n-am putut.
La job dupa cum am spus , a trebuit sa tin un scurt chef, am primit cadouri superbe de la colegi si multe flori.
Duminica am musafiri....neamurile.
Bone, cum te-ai distrat.
Cele 2M&M, mi-au placut pozele.
Ce fac gravidutele noastre azi?????????
Gata ca am de lucru ca sint in inchidere (pana in 15)
MirelaV spune:
hello si io fuga. am 5 minute de "singuratate"
treaba cu duiumul dar...oricum...
Lucia_B
axia
aniast72
cate un la fetele mele dragi (ordine aleatorie)
menna, july, cristina, geo, mona, cookie, viky, bone, ramonaa, madau
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
LA MULTI ANI, LUCIA !
LA MULTI ANI, AXIA !
LA MULTI ANI ANIAST !
Mona, Bone asteptam detalii ! Picante sau nu, poze...
Mona ma lupt cu caldura !
Vickie se aude ceva de o petrecere pe ziua de maine?
Mirela, Menna, Mona, Bone, Cristina, Vickie, Cookie, July, Ramona, Madau....
boneca30 spune:
SALUTARE iubitele mele!
azi am intrat mai tarziu ca sa ma pot aduna!
cum v-am spus de banuiala mea am avut dreptate!
m-au imbarligat un pic dar lea iesit faza!chiar ieri a iesit si apartamentul fostei mele gravidute ,si cum nu avea nik in ap au profitat si au facut acolo surpriza!s-au dat toate lovite ca au treaba ,bla,bla, si m-au lasat cu copii in parc, si cam dupa o 1 ora ma suna sa vad ap al gravidutei si surpriza toate erau acolo,si bautura au facut si tort ,si fel si fel de prostioare in stil brazilian,au ras de mine si de fatza care am facuto ,ca am ramas fara cuvinte,am primit si cadouri fff frumoase ,si dupaia ne-am mutat la mine acasa,ca de eu ma pregatisem ca tot omul! sa nu credeti ca nu am dat un pic de apa la soricei ,am dat dar nu am facut inundatie!si sa va zic ca m-am simtit ffffff importanta ieri si ffff fericita!sa nu-mi cereti poze ,nu am au facut fetele cateva si cand vor face pozele am sa le puna sa radeti si voi de fata mea de ieri!cam asta e tot ,si cum am baut un pic ieri o berica ,azi sufar de o durere de cap zdravana!
CRSITINICA iubita nu mai astepta ploaia ca nu vine ,vad ca e pe la mine prin zona numai noaptea exact cand e zii la voi si ati trimit un pic de racoare de la mine ,ca e tare bine!
Menna cat mai esti iubita in examene!?
si la tine un pic de racoare!
MIRE ,MONA ,JULY,VICKY,RAMONA,GEOROX,MADAU,COOKIE trimit si la voi un pic de racoare
VA TUK DULCIK PE TOATE!!!!!!!!!!!!!
Roxy si Viki
boneca30 spune:
LA MULTI ANI LUCIA!!!!!!!!!
LA MULTI ANI AXIA!!!!!!!!
LA MULTI ANI ANIAST!!!!!
SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!
Roxy si VIKI
boneca30 spune:
VICKY cum e ,?te pregatesti de petrecere maine!?
vezi ca eu nu m-am saturat de torturi vreau si de la tine! si asteptam sa ne spui surpriza de la baietii tai!
Roxy si Viki
M&M spune:
Bone , ma bucur ca ai avut parte de o zi superba !!!!!
Stiu ca nu vine ploaia, e atat de groaznic aici!!! Eu una nu mai suport...Dar poate maine...
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie