Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ne scuzati ca raspundem tarziu, va multumim frumos pentru urari, a facut Pietrutu' 8 luni. Gata, de acum asa ii zicem, Pietrut, ca ne rupe spatele la amandoi.
Am fost sa cumparam o masuta de cafea si ne-am intors cu gramada de cadouri pentru el . I-am cumparat 2 covorase pe care sa se joace, am vazut ceva asemanator in sala de asteptare la pediatru, baietii se jucau pe el si plangeau cand ii luau mamele sa-i bage in cabinetul doctorului M-am rugat de sot ca de nu stiu ce ca sa ma lase sa cumpar covorasul de izopren, dar nu m-a lasat, ca daca scrie ca e pentru copii peste 3 ani, pai asa sa fie. Apoi i-am luat o lampa, mai asteptam in august sa vina socrii cu perdeaua (cu care v-am stresat mai demult) si camera lui e gata.
La multi ani cu intarziere copiilor din ziua de 3, mai ales lui Alexandru, Adrian si Ioana Catalina, la multi ani copiilor din ziua de 4, la multi ani lui Jadi si concediu placut.
Multa sanatate lui Darius si altor bolnaviori.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia si Pietrut si-a redescoperit mainile si se joaca cu ele, si le prinde, le trage, le admira. La fel se trage de urechi, de par. Din acelasi ciclu "sa vad cu ce m-a dotat mama" timp de 1 saptamana si-a supt buza de jos. M-am cam speriat sa nu ramana cu un tic, dar l-am lasat in pace. Urmatoarea saptamana si-a supt buza de sus, iar acum si le suge pe amandoua de arata ca o babuta fara dinti. Il imitam, el rade si are din nou buze .

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,am intrat sa impartasesc cu voi bucuria zilei noastre.
Astazi 4 iunie 2005, i-a iesit micutei noastre Jessica primul dintisor mult asteptat!
(Jessica Priscilla 8 luni & 6 zile).

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc, fetelor! Hai ca mi-au iesit din cap obsesiile!

Gina, felicitari! Azi e insa 4 iunie...

S-a trezit de vreo 8 ori in noaptea asta, adica mai des decat o data pe ora. Sunt nauca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA, DIANA . anya o intrebare:este posibil ca rosul in gat cu febra de 39,8 sa fie tratat cu antitermice doar?

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata! Fii-mea la 6 a inceput sa planga prin somn. I-am dat zuza, am mangaiat-o putin si a tacut.
Tonnia, azi e 5 iunie. Cred ca de la trezirile alea nenumarate ti se trage. Bea repede o cafea! Uite, te invit eu, ca asta fac acuma.

Catalina

Mergi la inceput

Haha, chiar asa! ce bine era sa te am vecina sa ne bem cafeaua...si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineatza!

va mai amintiti de mine? nu am mai intrat de mult sa citesc si sa scriu.am fost plecati la bulgari....
acum am intrat ,fara sa citesc ce ati scris,pt ca sunt disperata .
ege a racit rau,rau de tot.am fost cu ea joi la dr.si mi-a dat ambroxol-5 pic si calpol.in ciuda tratamentului fata se simte tot asa,poate mai rau.tuseste,a inceput sa-i curga nasul,are ochii inlacrimati.nu stiu ce sa mai fac.niciodata nu a racit asa.
dr.la care am fost mi-a zis ca are rosu-n gat si ca nu imi da antibiotic.nu stiu ce sa fac
va rog daca puteti sa ajutati o mama DISPERATA!!!
oare sa mai merg si la alti medici???

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Ege, daca nu are febra nu cred ca e cazul de antibiotic. problema e ca dureaza pacatoasele astea de raceli vreo 7-10 zile orice ai face, si cea mai crunta problema e aia cu secretiile nazale. Trebuie sa incerci sa o desfunzi de mai multe ori pe zi, ii bagi la greu ser fiziologic, incerci sa scoti apoi cu pompita sau cu batista bebelusului, poti sa-i pui pe o batista langa pat niste Karvol seara la culcare, sa o hidratezi bine, si nu mai stiu, sa mai zica fetele, roxi e experta. Poate tuseste de la secretiile alea, se ineaca cu ele, nu? Offf, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Stiu ca unii dr recomanda sa nu se faca baie in zilele alea de raceala, pe mine poate cel mai mult m-au ajutat baile, il spalam inclusiv pe cap si ii curgeau dupa aia mucii bine de tot, ii scoteam fara nici un efort, asa ca obtineam vreo 3-4 ore de somn bun, dupa care iar se infunda.

Mergi la inceput