Bebelusi de sept-oct 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ca am intrebat, sunt sigura ca ai dreptate, eu sunt cu capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dragutzelor,
va dulce ca imi sunteti tare dragi.
Acum citesc din urma si:
Mifloricico un dulce de la noi pentru toate supararile si sa treaca si sa nu se mai intoarca.
Norina, felicitari pentru realizarile Teodorei. Chiar daca Maia e ok, ma bucur si eu la fel de mult de realizarile ei, dar sa stii ca mi-au dat lacrimile cind am citi mesajul tau. Te cred ca e o bucurie imensa sa o vezi ca incet incet face si ea ceea ce ar trebui sa faca. Multa rabdare si succes pentru timpul care va sta inainte, dar mai mult multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute.

ma duc sa mai citesc si mai revin....

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita Ioana Catalina,Calin si Laura multi pupici de la noi

Tonnia Antoine are aceleasi miscari de mainile ,sa vezi ce tinta se uita la degetlele de la picioare

Cati eu ii dau de cind sa nascut vitamina D+flour

Kid prin ce spaima ai trecut

Moki l-am admirat pe Mario care este un dragut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonnia,eu cred ca ceea ce zici tu ca face Dinu intra la capitolul dezvoltare psiho-motrica.Si eu zic ca ar trebui sa te bucure faptul ca nu protesteaza cand e la alte persoane,asta inseamna ca-i un copil sociabil.
Si Mihnea sta si zambeste tuturor.Pana acum singura persoana la care a plans cand l-a luat in brate a fost bunica sotului meu,de cate ori l-a luat in brate,el m-a cautat cu privirea si a facut moaca de plans,moaca pe care nici pana atunci nici de atunci n-a mai facut-o.N-am nici o explicatie asupra faptului asta.

Cati,multe mamici din zona,inclusiv eu,dam copiilor fier.Eu ii dau zilnic 3 picaturi de fier hausmann.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Tonnia, eu iti inteleg intrebarile si eu sunt cu capul cand copilul face ceva ce eu nu inteleg.Dar cu mainile si Iaris face la fel, le agita, le studiaza se holbeaza la ele minute in sir si pare pierdut in lumea lui,iar mai nou ma imita.Eu gesticulez foarte mult, defect profesional, si cand il cert fac la fel.Iar el, cand nu-i convine ceva isi misca manutele si tipa si chiar si cu ochii vorbeste, clipeste la fiecare tipat ,ne vine sa-l mancam nu alta.
La multi ani pt piticeii aniversati azi si multi pupici dulci de la noi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

Desi e duminica, eu sunt la servici, trebuia sa vin ieri dar am fost la botezul fetitei prietenei mele si am avut toata ziua ocupata. Asa ca a trebuit sa vin astazi ca sa las cele cateva instructiuni pentru plecarea in concediu.

La botez m-am distrat excelent, am dansat si am ras mai tot timpul si am ajuns acasa la ora 1 noaptea dupa ce la 8 ma panicasem ca nu mai aveam baterie la telefon si sotul il lasase acasa. Dar pana la urma am sunat de pe un alt telefon sa aflu telefonul mamei si am lasat instructiunile sa culce copilul nespalat ceea ce nu a fost pe placul mamei, asa ca a facut baie singura si a culcat copilul dupa ce nu a gasit decat 5 masuri pe fundul cutiei de lapte praf. Ne-am intors de la botez cu o gramada de baloane si le-am lasat copilului in camera dar copilul era agitat pentru ca nu mancasem bine asa ca i-am dat inca 180 ml de lapte si a dormit neintors la el in pat. Ma gandesc ca desi mananca 270 ml de lapte seara (aseara doar 200 + 180 la ora 1) de aceea nu vrea copilul meu sa doarma noaptea ca ii este foame. Cand ma voi intoarce din concediu voi incerca sa ii mai dau un bibe mic intre culcare si trezire sa vedem daca isi schimba toanele.

Nu am nici un bagaj facut si nici nu stiu ce lucruri sa pun in el ca am impresia ca e cam frig pe acolo pe unde mergem dar sper sa nu car toata casa pentru 1 saptamana. Nu plec cu copilul, il las cu mamele, mama1 venita de vineri si mama2 care trebuie sa soseasca (ne-a sunat ca a intrat cu masinuta in sant dar ca nu a patit nici ea nici masina si vine incetisor ca a tras o spaima destul de mare, nu mai zic de mine care ma invinovatesc ca a patit asta ca trebuia sa vina la noi).

Copilul meu clar s-a rotunjit si a avut o saptamana excelenta, a mancat in fiecare zi cu exceptia zilei de marti. Se cunoaste si la mana ca e mai gras, de frumos nu mai zic.

Si eu practic piure de fructe de la Humana in laptele si ala de seara si ala de dimineata, 3 masuri cu varf seara la 240 ml lichid (apa + suc de mere de la Nestle, ca nu vrea altfel) si 2 masuri dimineata. Am avut piure de mere si acum am luat unul cu banane si cirese. Si nu ma sperii ca stric gustul laptelui ca oricum copilul meu nu il accepta in forma simpla, trebuie sa aiba gust de ceva altfel nu pune gura pe el si asta fara sa il dedau la gusturi decat dupa ce nu a mancat cateva zile lapte deloc.

Va multumesc de acum pentru urarile de concediu si cele pentru ziua mea de maine ca imi las leptocul la servici si oricum nu vreau sa ma gandesc ca mai am de triat boarfe si de asezat valizele de excursie. Vom merge la Milano, lacul Como, lacul Constantze, statiunile montane din Elvetia in jurul lui St.Moritz si Zurich si inapoi la Milano si acasica. Sper sa pot trece cu bine de despartirea de copil si mai ales sa treaca el bine peste ruptura asta dar trebuie sa incepem sa ne creem un program si numai pentru noi plus ca in iulie si august trebuie sa il las la cele 2 randuri de bunici din lipsa de timp, aceste luni fiind foarte grele pentru noi.

Eu am un premergator primit si ma gandesc sa incep sa il folosesc dupa ce il trimisesem la Braila ca sa nu ma tenteze dar vad ca am un copil care isi doreste deplasarea in picioare si nicidecum in alte variante si voi incerca putin cate putin sa vedem ce si cum.

In rest ma doare capul infiorator si asta cred ca de la oboseala.

Alea Alea dar pupacioase,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

Aici e vreme de kk, si ma enerveaza asta de numa' E frig...ca am bagat radiatorul in casa.
Stefan incepe sa zica ceva de genu oaua, mua, mua, uaua....astept sa zica mama
Azi a papat bine de tot.....
Vreau sa va spun ca am lapte in titi destul...ca asta papa de rupe.
De ex. aseara la 10 a supt 200 ml.....l-am cantarit inainte si dupa de curioasa cat suge.
Deocamdata n-avem nevoie de supliment dar eu sunt pregatita.....am incercat sa-i dau apa cu bibe sa se-nvete. Nu stia ce e.....a inceput sa-si faca masaj la gingie cu tetina. Asa ca nu stiu ce voi face daca va fi nevoie de papat din sticla.
Si Stefan isi studiaza degetele de zici ca cine stie ce vede in ele....cateodata sta minute si se tot uita la degete, le deschide pe rand si la inchide. E interesant!

Codruta, felicitari pt. tort. Vezi ca ti-a iesit!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Unde ati plecat pe vremea asta? Noi am fost afara vreo ora dupa amiaza, ca s-a innorat, s-a facut frig si...acasa!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

fetelor va mai amintiti de mine? sper ca da
noi tot in plimbari suntem adica nu ne-am intoprs in bucuresti.
in schimb darius nu e ft bine...are rosu in gat si otita ...o forma usoara...plus eruptie dentara...deci de joi pana azi am simtit ca o iau razna...azi a iesit in sfarsit dintisorul dar cred ca va urma si cel de langa el si cei doi de sus pentru ca gingia este foarte inflamata si alba...asa ca ma asteapta zile grele.
nu mai poty scrie ca maraie copilul
va p[up

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna tuturor

V-am citit mai mult printre randuri si nu am retinut mare lucru.
Tonnia - cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji; Dinu este un bb ok pentru varsta lui.
Roxi - imi pare rau de Darius ca este bolnav. Ii tinem pumnii sa se faca repede bine. Felicitari pentru dintisor.

Mergi la inceput