Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 19
asi spune:
Codruta pai dup aia face candida.Eu am descoperit o candida la Razvan in gurita si gat dupa 3 luni de la antibiotice .
Mariana iti trimit pm.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
fetelor, nu faceti subect nou?ca io nu stiu sa pun listutza
si vreau sa va pove de serbare da nu vreau la sfarsitul topicului asta
maine avem picnic la iarba verde cu firma-200 de oameni(cu familii cu tot) si ghiciti cine a avut de organizat toata distractia?moi!sunt rupta.
da se anunta zi buna
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
inca ceva ecoflorina e ff buna ptr refacerea florei intestinale, nu inteleg cu o farmacista spune ca n-are rost sa fie data dupa terminarea tratamentului cu antibiotice cand atunci are efect maxim
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic ca am castigat o sedinta de calarie la concursul organizat de www.parinticlujeni.ro... (de fapt Petra, dar........)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
roxana1974 spune:
NU FACETI TOPIC NOU DECAT LA 20 DE PAGINI! ASA ZICE www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77668" target="_blank">NOUL REGULAMENT! REVIN DESEARA!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
codruta_grg spune:
Cand ma contacteaza ! Da mi o frica.....
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
asi spune:
Sunt singura.Mi-am trimis barbatii la plimbare si eu stau sa aspir ca femeia vine abia luni si e un praf.....
Cristiana abia astept sa ne pove despre serbare.Anul viitor o sa avem si noi.
Codruta
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
Roxa n-am stiut de noul regulament,ups, ce alte prevederi noi are?bine ca ne-ai zis.
no sa va zic:au fost mortali copiii iar serbarea organizata de nota 10, cu secvente din diverse povesti:Hansel si Gretel, Cartile junglei etc.Muzica dragutza, costumele f faine, de la animale la printese si printisori.
"futulashii"adica grupa de cresa au avut de dansat pe scena si desi a facut-o fiecare in legea lui, nu s-au speriat ca-s in fata a cel putin 150 de oameni, au fost chiar relaxati.io in schimb am avut emotii cat China, de imi zicea Mihai ca ce m-oi face cand da Bacul...??sper sa ma tina inima de atatea emotii.
toata lumea i-a declarat deliciosi, abia astept sa fac pozele, ca filmata e toata.
maine sper sa fie vreme buna ca tare m-am agitat cu picnicul astasi sa apucam umpic sa
Codrutafelicitari de premiu, dar sper ca Petra l-a castigat fara ca ei sa-i stie varsta, nu?
Florinaaa, m-ai lasat in ceata cu spectacolul tau.ce faci?
Oanaaa??
fetelor v-am zis cand am organizat rugaciuni colective pentru sotia colegului nostru bolnava de leucemie.de pare ca rezultatele i-au iesit nesperat de bine,Doamne ajut-o!
va pup si va doresc noapte buna, Mariana,unde esti ca ti-as preda tura, azi am fost harnica am prestat in doua schimburi, asta ca sa motiveze potentiala absenta de maine
Thea Alexia
noi si Roma 2006
steaua spune:
Am intrat sa va salut, sa va zic ca AVEM POZE NOI si sa nu zica nasha ca doar arunc cate un ochi din cand in cand. Sunt fff obosita si- mi culeg ochii de pe taste.
Noapte buna!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici