Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 18
roxana1974 spune:
nici eu nu pot sa scriu mult. nu mai merg la mare, din motive ciudate de suparari si frustrari neterminate aici pe la job. da' trec ele...Cristiana, era pentru distractie, cu cei de la job, fara familie.
Simo, vin in Bucuresti pe 28 iunie, poate raman si pe 29, nu sunt sigura. Vin in delegatie, dar am doar o singura intalnire de business, dupa care e intalneala DC, cu fetele de pe topicul "Nou stil de viata". Daca esti acolo, facem cumva si ne vedem.
pupicei,
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
asi spune:
Svety DA!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
M-am prins cu vizionarea clipurilor retro, Mihai ci fear of the dark si altele, acu mai caut si eu sa vad OMD si Simon&Garfunkel.
Stanca, farmacista nu a vrut sa-i dea mamei ecoflorina. Auzi replik:" Nu mai are rost ca deja ii sisteaza tratamentul, si oricum e de spectru larg si nu face nici un rau". Asa ca-i dau iaurt Actimel, sau stie cucu care
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Fetelor, aseara m-am culcat pe la 22.30! Va dati seama cat am dormit?!
Acum sunt cu ochii cat cepele; sper sa-mi revin repede ca altfel mi-e rusine sa ies cu copiii afara.
Se pare ca o sa avem soare azi .
Va doresc o zi minunata tuturor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Soarele s-a retras din nou.Bine ca e caldut afara.
Svety incearca la alta farmacie.
Sunt happy ca mi-a venit sotul acasa.
roxana1974 spune:
Stanca, nu ca uite, iar veni soarele...poate pana dau send la tampenia asta iar dispare
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
Alexa Ioana spune:
ne'am plans de vreme... acu ii o caldura afara, ca am lasat'o pe asta mica in picioarele goale, si cu pantalonii si manecile ridicate...
se pare ca totusi vine vara...
alexa si mami
codruta_grg spune:
Si noi am fost 4 zile pe amoxacilina (diag: laringofaringita). Febra n-am avut (Petra, ca eu am avut ). Mie nu mi-a zis doctora sa ii dau si ecoflorina. I-am distrus flora intestinala daca nu i-am dat? De abia acuma am citit ce ati scris de astea...
Am terminat luni cu antibioticul si acum ne curge inca nasul. Eu as vrea totusi sa o scot afara. Doctora m-a certat ca ams cos-o luni, cand i-au inceput mucii....
Si eu sunt contra total la antibiotic, dar ....daca mi l-a dat, l-am luat. E o doctora in care eu am incredere, poate stiti de ea? (Rodica Mitea)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
asi spune:
Scoateti copii afara ca nu se stie cand mai prindem vremea asta minunata!
Codruta poti sa ii dai acum ecoflorina.Cu antibioticul se distruge flora si e foarte posibil sa faca candida.
Roxana am vazut soarele si am fost tare incantata!
Mariana am intrebat si acum astept raspuns.
Fetelor mitingul aviatic e maine sau duminica?
codruta_grg spune:
Dar daca nu avem probleme cu scaunul, sa ii mai dau acuma, dupa o saptamana? Adica isi mai are rostul? Am citit ca se da dupa tratamentul cu antibiotic, dar eu cred ca deja si-a revenit flora, mai ales ca nu se vad probleme la scaun. Si candida, eu ma gandesc ca daca facea, facea in timpul tratamentului, nu dupa aia (deci ar fi tarziu pentru asta). Ma gandesc eu...........
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI