Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, trupa!
Trezirea! Ziua buna se cunoaste de dimineata!

Eu sunt fresh; in noaptea care tocmai a trecut nu am dormit nici 5 minute ; am avut tare mult de lucru si a trebuit musai sa fie gata pe azi; acum inscriptionez cd-uri si dvd-uri cu munca realizata, deci am timp de DC .
Acum chiar nu mi-e somn; ma intreb ce fac azi pe la 4?! mai ales ca am 2 flacai neastamparati! Ma sint ca pe vremea studentiei (asa faceam cu o noapte inainte de ex)

Va , ca-i gata tot. O zi buna!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, gasca... vorba Marianei: Trezirea!!!

Am atatea sa va spun, sa va intreb, dar mi-s panicata rau din cauza ex. de maine... dar dup-aia....
In ff mari linii, Svety draga, nu te stresa ca nu papa, ca precum zicea Florina, poti face cu nervii la cap. asta... si io is supertrecuta prin asta... dar isi revine el la obiceiurile bune. Bine ca papa lapte (mai ales de la tzitzi ) Sanatate multa si pupici de la noi.

Florina, imi place cum pui "bota" pe al tau "zan"... pai se poate?? kiar sa piarda vremea asa??!!?? (la fel face si al meu, mai ales cand are de inv.)

Mariana, cum rezishti, fato??!!?? si apoi sa mai ai si nervi de copii, ca precis te solicita, ca doar is copii, nuu??

Criss. , cum e la job? ce face Theiutza?? ca nu prea mai apucam sa vb. Va pup.

Ma duc la cu o cafea mare de tot...
p.s. Se mai pune de-o intalnire maine dupa-masa??!!??

O zi frumoasa, dragelor.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neaataa!

ce repede m-a adus sotzu azi la lucru!

Mariana waw, n-ai dormit deloc si esti fresh?eu am dormit toata noaptea si nu m-am putut scula la 7!!!!!!!!!!!!o fi varsta
cu casa mai avem destul, acuma am acoperit-o, e tencuita si ni se monteaza termopanele, dar mai avem garla...

Florina, am incercat sa inteleg ce spectacol pregatesti, imi zici te rog ca ma roade rau curiozitatea...si la ce-ti trebuie espadrile?

Stanca dupa cum ai vazut n-am ajuns ieri, am plecat pe la 6 de la job deci nici o sansa.

fetelor nu stiu ce am...vreau sa-mi petrec cat mai mult timp cu fata, parca am mustrari daca ma duc in alta parte decat la ea dupa masa...si ea e intr-o perioada ff mamoasa, scumpa de ea.

sunt nervoasa ca maine e serbarea si costumul de fluturash arata cam ca naiba plus ca e ff subtire si mi-e frica sa nu raceasca.serbarea e pe scena la Casa Tineretului maine la 10...o sa fac

de Roxa nu mi-ati zis pe unde-i si ce face...

no bine fetelor, va pup, mai intru

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Raluca BAFTA maine!

Cristiana bafta si voua la serbare si ... fluturasa e draguta oricum, costumul e pentru ce-i ce n-au extrasenzorialele ascutite

Mariana cool mom

Florina bafta si tie cu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineta!
Ce gaska matinala!
Eu inca sunt somnoroasa.Ma indispune vremea.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza

Nu a mai facut febra, si de mancat doar cereale nestle. Nu-l fortez, ii dau ce-i place. I-am facut compot de mar, il pisez si-i zic ca-i nectar ca tare-i place. Incep sa ma pregatesc de nunta si intalnirea de 10 ani a lui Mihai. Fug dupa niste "sosoni" cu toc cat mai cui.

pup you all ca-mi sunteti dragi.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cica sunt la dieta.Mi-am facut o friptura de viat in tigaie, in unt de sa te lingi pe bot.Am asortat-o cu o salata mare de varza cruda.

Svety distractie placuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Cica sunt la dieta.Mi-am facut o friptura de viat in tigaie, in unt de sa te lingi pe bot.Am asortat-o cu o salata mare de varza cruda.

Svety distractie placuta!

Iar eu sunt cu un kg de struguri in fata Pana la ora 18 tot rontai la ei.

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai, eu am halit o felie de paine cu maioneza si o tableta de cioco menaj alba, ca sa fiu sigura ca nu intru in costum.

O INTREBARE: ECOFLORINA MAI ARE EFECT DACA-I DAU DUPA TERMINAREA TRATAMENTULUI CU ANTIBIOTIC? Sau numai in timpul?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Fetelor, nu am chef de povesti; vreu doar sa va citesc si...sa dorm (dar sunt speriata ca nu o sa-i aud pe copilasi daca se trezesc, asa ca mai bine nu dorm).

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput