Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety la orice termometru temp luat rectal se scad 0.5grade.Chestia cu antibioticele tari sau moi....Cert este ca sa dai niste antibiotice fara o antibiograma e cam riscant mai ales la un copil sub 1 ani.De fapt char si la adult dar asta e alta poveste.Ce medicamente ii dai tu copilului e chiar doar responsabilitatea ta noi incercam sa iti facem sugestii sa nu ii dai copilui medicamente care au mare risc de efecte secundare mai ales ca Dani e inca bebelus.
Vroiam sa iti mai zic ca daca ii dai antibiotic neapart da-i si ecoflorina sa nu ii distruga prea tare flora intestinala sa te trezesti apoi cu alte complicatii.
Sanatate multa!

Cristiana astept sa ma suni.

Fetelor care doriti noi mergem in Gradina pe la 6!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

quote:
Originally posted by mariana tache
Dar nu ne-ai zis ce a facut zanul? s-a enervat?

Zanul enervat?? Niciodata! E victima iubirii lui pentru mine E foarte suportiv si saritor la greu.

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Hihihihi, fix asa mi-am si imaginat!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hielau!

Noi nu putem merge in gradina pe motiv de lipsa tatic (merge la chef) si nu ma incumet sa o iau pe jos pana acolo cu doi copilasi....dar poate ma incumet totusi ....mai vad.

Stanca, daca vin iti dau un tel. Simon a plans-urlat tot drumul pana acasa (20 min); am crezut ca fac cu nervii! cauza: lipsa de somn (sunt convinsa ca asta-i baiul); mi-e o ciuda pe el ca nu doarme in carucior!

Cristiana, nasol ca sunteti presati de un termen; mai aveti mult de lucru? va tin pumnii sa reusiti!

Florina, bravo gagico! Si ma bucur ca mai treci si pe la noi!

roxi eu iti doresc succes! si sper sa se intample minunea cat mai repede! oare noi o sa reusim sa ne vedem intr-un final???

Apropos! Simona, voi cum stati cu incercarile pt bebe? Prestati? (scuza-mi curiozitatea! )

Svety, subliniez ceea ce a spus Stanca: sa nu-ti imaginezi ca te judecam in vre-un fel pt cum il tratezi tu pe dani; fiecare face cum crede ca e mai bine pt el; iar in situatii limita e f greu sa iei decizii; dar vreau sa te rog ceva: sa nu treci cu vederea faptul ca mai multe ne-am exprimat ingrijorarea legata de tratamentul prescris (eu una mi-am imaginat ce ar fi facut pediatrul nostru; fetele au vorbit din experienta); si sa nu te gandesti ca tipa medica e buna pt ca are si ea copiii; la fel de bine poate gresii si cu copilasii ei; eu ti-ar recomanda sa iti schimbi medicul; poate reusesti sa gasesti pe cineva la Cj, un medic bun, la care sa si poti suna in caz de urgenta! mii de de la noi! Sper ca sunteti deja mai bine!

pt toata gashca!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carrie
Roxi, sa-ti raspund ce fac fetitzele ca echivalent la jucatul cu putzi.
Thea cum o dezbrac seara se studiaza , se sterge, se scarpina bine...si gata!cam asta e, sper sa ramana la stadiul asta

A! V-am zis ca nici nu stiu cum sa reactionez la fazele astea?
De obicei il las sa-si vada de treaba, dar incerc sa-l temperez; sau il imbrac; ceva trebuie sa fac, ca si-o freaca pana se irita tare! Daca incerc sa-i iau mana de acolo protesteaza, se impotriveste, il apuca rasu`; suntem de toata coma!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mari, merci de urari! si poate reusim sa ne vedem cu gasca d efete! am vazut ca propusese cineva saptamana trecuta o intalneala. se concretizeaza ceva? dati-mi de stire.
merci mult si pupi tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Fetili...urjentza mare, mare de tot....am mare nevoie de espadrile de gimnastica, culoare neagra...nu stiti unde gasesc???
.....pliiiizzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svety, subscriu la ceea ce zic Stanca si Mariana, ca mare dreptate au...+inc-un mic sfat: foarte mult ajuta si iaurtul, in combinatie cu ecoflorina sau orice alti fermenti lactici, pt. protectia florei intestinale (singurul lucru bun din reclamele idioate la actimel danone e acela ca intradevar mare parte din sistemul imunitar se gaseste, daca pot spune asa, in intestine)......caci antibioticele o distrug de-a binelea( pe flora intestinala, si anume)....si apoi vin boli peste boli! multa sanatate lui dani!

Eu nu pot ajunge la gradina, caci am dat o raita cu elise prin oras si sunt franta...apoi am ajuns acasa si l-am gasit pe "zan", mama lui de zan, jucandu-se la calculator...el cica avea de invatat si de aia n-a venit cu noi...asaaa...poate nu ma enervam asa tare daca nu gaseam casa vraiste...lucruri in stanga si-n dreapta...urat de tot.....si i-am zis asa, i-am zis ca daca nu face casa luna si bec intr-o ora vai de capul lui...cu tot cu elise in casa...si io m-am luat si m-am dus la sormea la net......pey se poate mai gagici, mama lor de barbati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunt nervoasa!

Revin, la calm!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

M-ati terminat! Sa stiti ca eu nu-i dau tratament dupa mine, ci doctorita mi-a prescris si nici eu nu-s deacord .Trebuia sa-l fi trimis la un exudat macar, nu hopa antibiotic. Mama e tare ingrijorata ca e antib. tare. Si nici pt. flora nimic...Am pediatru in Cluj, dar mi-e greu sa ajung. Mihai nu poate pleca de la servici...Acu nu mai are febra dar nu mai mananca ninik, decat tzitzi lapte.

Astea ma chinuie enorm, poate mai mult decat boala lui Dani.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sa nu credeti ca eu cred ca ma judecati, chestia e ca acu-s deprimata rau. Voi v-ati intalnit azi? Daca maine nu mai face febra, nu-i mai dau...totusi poate stie ce face tanti asta...azi mi-a zis ca i se mai trage rosata din gatut.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Svety, nu te stressa...nu are ce pati, sincer, suntem trecuti prin asta...cauta daca vrei in arhiva, sa vezi tu ala stress ca nu-mi amnca cupchilu'...uoooffff, si a durat catev aluni bune...Elsie dupa 1 an a inceput sa manance, cam de la 1 an jumate a inceput sa manance normal...pana atunci manca de maxim 2 ori pe zi...si nu are nika....cu tot cu analize facute...pana si pretinsa anemie a iesit anemie 0 la repetarea analizelor...deci?

Nu te panica, scumpo.....fugutza la farmacie si ia ecoflorina, ca se vinde la orice farmacie...roaga-l pe mihai, o vecina, oricine...asta in cazul in care ii dai totusi antibiotic!!!!

Capu' sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupici

poze cu noi

Mergi la inceput

Inca ceva: foarte bun e si biotics baby......asta, la fel ca ecoflorina se da cateva zile si dupa ce sistezi tratamentul cu antibiotic!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput