Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Svety draga, iti tin pumnii stransi sa scapati repede de starea asta... ca si pe mine m-ai ingrozit cu atata febra si medicamente. Pupici dulci lui Daniboy, sa se faca bine.

Simona, tare mult imi place cum povestesti...si

De ce tot pe pagina 2 sau 3 va gasesc?? ca si asa intru rar, si nici nu am ce ceti... (ca doar cursurile de ce sa le cetesc?? glumesc, si tre sa ma laud... am un examen luat deja... si inca trei pe asteptate...)

Azi am fost toata ziua cu fica-mea, deci nu m-am putut lipi de carti, dar maine si poimaine, mi-a promis soacra ca mi-o ia... draga de ea..., deci voi da ceva randament...

Noapte buna, va pup pe toate, inclusiv pe cele nementionate mai sus, mai stau la

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara dragutele mele!

Sa va dau o veste: incercarea mea de ai culca pe copilasi impreuna a esuat ; pe la 2 noaptea l-a apucat pe Stefan strigatul si s-a trezit si Simon (a plans); l-am mutat pe Stefan de urgenta in camera lui. Mi-am dat seama ca nu-i momentul si ca mai astept.

Vreau sa intaresc si eu cele spuse de Stanca: am avut azi o intalnire tare faina! Razvan si Stefan s-au jucat si distrat tare fain! Sa-i vedeti la sfarsit cum se plesneau peste spate si radeau; au fost tare haiosi, dar nu le-am tolerat jocul

Azi m-am intalnit cu Florina in 35. Mergea la masaj. Fata e super prinsa in tot felul de activitati artistice si nu are timp de noi. Dar ei sunt ok.

Simona, scumpa mea, ce mult ne-ai scris! Cred ca e cea mai lunga postare de-a ta. Si te rog nu mai fii asa de aspra cu tine; nu esti prima si nici ultima persoana care isi inchide cheile in masina! Dar nu ne-ai zis ce a facut zanul? s-a enervat?
Sa stii ca eu tot te iubesc, chiar si dupa aceasta isprava!

Stanca, maine trebuie sa ajung si eu la BT

Raluca, felicitari pt examen! Esti harnica; asa ca meriti o

Svety, cum mai sunteti? Eu tot nu am inteles de ce ia Dani antibiotic? Care este diagnosticul??? Rosu in gat? Pt asta se da antibiotic??? Mie nu-mi place de medicul ala al tau!

Lilly, bine ai venit pe la noi! Vezi ca si daca nu ai bebe esti bine venita la discutii! Medicul meu e dr. Todea si are cabinetul in p-ta M Viteazul; este un medic excelent, dar nu are un ecograf de ultima generatie. Iti doresc multa sanatate. (vezi ca te trec si pe tine pe lista).

Cristiana voi pe cand preconizati mutarea in casa? (sunt curioasa)

Roxana, soro, ce-ai patit azi de nu ne-ai scris?

Roxi, ce faci? ne pregatesti vreo surpriza cu burtica?

Am tare multa treaba! Dar daca e cineva la discutii, revin.
Daca nu, va spun de pe acum somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna seara...sau noapte...ca e deja 1...si eu in loc sa ma bag la somn bantui ca stafia cea neagra si urata ...!

mari, inca nu ma pregatesc pt surpriza....;trebuie aprofundate analizele si puse la punct lipsurile toate cate sunt si dupa aceea..de va fi sa fie ne-am bucura.

simo, multzam` de incurajari. ce haioasa ai fost cu portbagajul....; nu te stresa mi se intampla si mie de vreo ceva ani incoace sa fiu supare zapacita si imprashtiata....;oare sa fie varsta? si frate-miu` a patzit cava similar si era in varf de munte...nu tu semnal la telefon, de service sauto sau chei de rezerva nu se pune problema...;noroc ca fratele cumnatei lucra la skoda si i-a spus un mare shmen cum sa desfaca incuietorile ca marii infractori....si asa a reushit sa plece de pe unde era cocotzat....; si al meu sotz a patzit ceva cam al fel din cauza unei alrme prea deshtepte...care se arma la tot felul de sunete suspecte...si l-a lasat pe afara taman prin baia mare...; a putut-o rezolva cu ajutorul vecinilor...care la fel au intra in casa. s-au dus la sertar au luat cheia de rezreva.,.....etc, etc. asa ca nu etsi singura! stai pe pace! cred ca e destul de frecventa....; avem automatisme pe acre nu el conshtientziam...ca de aia sunt automatisme si ne trezim cu acte o gafa din asta de toata frumusetzea...

svety cum e mai bebelinul`?

restul copiilor ce fac? baietzii am intzeles ca au probleme cu "decapotatu`"....dar fetitzele ce echivalentza gasesc gestului facut de barbatzeii cei mici?

va las pt seara asta si mai palavragim maine!

seara placuta tuturor!

pupici!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Pa-Pa !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.

Dani boy inca doarme si mi-e groaza sa-l trezesc pt. medicament. A avut o noapte relativ de somn bun, dar i-am dat la 4 ore cand nurofen, cand supozitor. Se pare ca acum nu are febra.

Si mie mi se pare ciudat ca hop-top ii da antibiotice. Asta le e la indemana. Ciudat ca si mama zice ca se da, la angine. Oricum pare sa-i cedeze. Nici ei nu-i place de doct. ca nu-i pediatra, dar eu zic ca mai mult are experienta ca are 3 copii si unul de vreo 2 ani.

Multumesc pt. ca v-ati gandit la noi sa auzim de bine si distractie la gradina.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache
Dar nu ne-ai zis ce a facut zanul? s-a enervat?

Zanul enervat?? Niciodata! E victima iubirii lui pentru mine E foarte suportiv si saritor la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Nu pot sta mult ...incerc sa intru mai tarziu sa vad ce ati mai povestit .Vreau sa-i urez lui Dani insanatosire grabnica,sa dea Domnul sa nu mai faca febra caci imi imaginerz ca biata mamica a avut destule emotiimagici si de la nooi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ioi Svety saracii de voi ce stressuri aveti..noi o noapte am avut febra asa mare si am tampit.
cu fenobarbitalu e ciudat...noi am fost la urgenta la copii cu febra mare si ne-a trimis acasa sa facem baie racoroasa.dr ne-a recomandat tot la 4 ore sa alternam Nurofen cu Pandol pina la 6-7 ml, depinde de greutatea copilului.insa a zis nici un medicament din asta...nu stiu probabil ca unii recomanda unii nu...
cum sunteti acuma?

Mariana, mi-as dori din suflet sa stiu cand ma mut...tre sa eliberam apartamentul in toamna si casa e departe de a fi gata , avem un milion de greutati.in orice caz abia astept...

Stanca, noi incercam sa ajungem in Gradina Botanica , azi, te sun daca da, mai sunt niste necunoascute ale dupa amiezii

Simona, esti mortala, imi dau seama sa stii ca te-ai stressat cumplit da cu asa iubit intelegator, relax.

Roxi, sa-ti raspund ce fac fetitzele ca echivalent la jucatul cu putzi.
Thea cum o dezbrac seara se studiaza , se sterge, se scarpina bine...si gata!cam asta e, sper sa ramana la stadiul asta

Ralu, spor draga mea

cum e cu Roxa Boxa, ca n-a mai scris...unde e si ce face?vreau detalii

Florina?oana?Machetutza?ce faceti, girlz?
no va las ca-s tare bizi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simona, mersi de detaliile cu analizele:
care se pot face gratuit?ca sa-mi stressez medicul de familie.
unde se fac cele de hepatita?cele de secretii le-am facut.
celelalte sunt de sange toate?

no ca te-am bombardat cu intrebari

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hihihi, ca m-a deconspirat Mariana.....va salut, fetelor dragi!!!

Adevarul e ca n-am timp absolut de nimik, nu fac exceptii...iar una dintre activitatile artistice e un concert pentru un simpozion al zilelor ruse, si care ne prinde din urma, nu alta....facem repetitii peste repetitii deoarece evenimentul are loc vineri si e nasol pe ultima suta de metri....faza proasta e ca de fiecare data am mers la sala cu Elise, care numai ea stie cum a stat asa cumintica atatea ore de fiecare data...ieri de exemplu am stat de la 6 pana dupa 10...azi de la 9 pana dupa amiaza...mancarica la pachet, pranzul in oras & co.....

Simo, am stat cu inima cat un purice pana la sfarsitul istorioarei....bine ca s-a incheiat cu bine...si cu putin somn, da' asta se recupereaza....

Oana, te-am vazut in oras, sambata sau duminik, cu zanul, vis-a-vis de central (sper sa nu se supere Simo ca imprumut asa tam-nisam)...da' eram in masina, in mare goana...nu mai stiu unde mergeam, da' era important...nu stiu sigura ziua, da' atat pot sa zic: erati imbracati tare sport si tare erati binedispusi...bravo voua!!!!!!!!

Asa, va pup pe toate si doresc bebeilor si copilasilor muuuulta sanatate si chef de joaca...si s-asculte de parinti...

poze cu noi

Mergi la inceput