Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 14
arghirmonica spune:
Multam de primire...da ce date tre sa dau?Hai ca iti zic io:15 ian.1977,daniel 14 martie 2002 si cristian in 5 saptamani sper ca atunci va veni.
Alexa,nu stiu de ce nu m-am agandit la varianta online cu motocicleta.mersi de pont,am vazut si acum il pun pe frate-mio care vine din Spania sa se uite pe acolo ca sigur afacerea se invarte la vreo 100 euroi.Sunt exact asa cum imi trebuie mie ....,va pup ma duc la pat ca ma doare spatele de mor nu alta.Monica,35
carrie spune:
neata
fetelor eu nu dorm de la 4 jumate.mi-a cerut Thea apa sau ceai si n-am mai putut sa adorm.simt o adiere de stress ca atunci bag eu insomnii.
Roxa, oare n-am citit io si tu ai scris?ce faci la mare?cu jobu sau cu fameleonu?
Svety, crede-ma ca stiu ce simti!cum a trecut noaptea?
Stanca, bine ai revenit, da pe unde ai umblat secretoasa ce esti!
Mariana, vezi ca toti baieteii presteaza la putzi, io zic sa nu-ti faci griji?cum a fost noaptea cu tinerii in the same room?
eu inca n-am mutat-o pe Thea dintarcul ei.tot ezit ca nu stiu ce sa fac, o sa aiba pat mare la casa da cred ca trebuie sa i-l fac de pe acum sa nu fie atunci prea multe schimbari odata.
Simo, da te rog din suflet da-mi lista cu analizele.
va las ca plec in apahida
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
roxanicea spune:
buna fetelor!
svety cum mai e dani? ati mai fost la medic again?
sa ne tzii la curent cu febra si taote celelalte!
pupici si sanatate multa!!!!!!!!!!!!!!!
numai bine tuturor!
p.s simo, am vauzt pm-ul. am si raspuns. merci inca o data!
roxi foto
svety spune:
Salutare
Seara i-a scazut tare greu febra si-mi pare rau ca nu i-am dat un fenobarbital ca 3 ore a gemut-plans si s-a agitat. Greu l-am adormit. La 12 cand i-am dat cefalexinul i-a scazut la 38.9. Relativ am dormit pana la 3, cand i-am bagat novocalminul, ca nu-i scazuse febra si atunci a facut scandal ca l-am trezit si o ora a tot urlat. Apoi a dormit pana la 9.30 si cand i-am luat temperatura, avea 37.5. Am deschis toate geamurile si am iesit o ora cu el afara, ca altfel se agita prin casa si ma temeam de febra.
Acum doarme.
Bea enorm de multa apa. Ii dau si ceai Hipp cu maciese, vita.C si ma tem sa nu-i dau prea mult.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Svety sanatate multa la bebe.Daca face febra asa de mare de ce nu pui un prosop ud pe el.Eu zic ca e mai bun decat medicamentele.Parerea mea e ca decat novocalmin mai bine paracetamol sau nurofen din 4 in 4 ore.Ar trebui ca dupa antibiotic sa scada febra asta daca se potriveste antibioticul.Daca nu e infectie bacteriana degeaba ii dai antibiotic.
Azi ne-am intalnit cu Mariana, Simon frumuselul si grasunelul si Stefan.S-au bucurat tare copii de intalnire si au sfarsit prin a se plezni din joaca.Si noi , duamnele, ne-am povestit ca nu mai terminam povestile desi copii erau lesinati de somn si foame.
Fetelor vrea cineva intalnire maine?Eu propun locatia stiuta adica Gradina botanica dar daca vreti altundeva astept propuneri.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Lilly79 spune:
Buna.
Cand am timp liber va mai citesc, dar nu ma bag in conversatie pentru ca nu am copilas ...inca, si vad ca cele mai multe discutii sunt in jurul copiiilor.
As avea o rugaminte la voi. Imi puteti spune va rog unde este prin Cluj un ecograf si un doctor/doctorita bun? Ultima data cand am fost la ginecolog (la care ma tot duc de 3 ani), mi-a facut si o eco transvaginala si a observat ca ceva nu e in regula cu ovarul meu drept (ii spusesem initial ca ma duruse groaznic intr-o zi). Mie mi se pare ca nici ecograful ala nu e de ultima generatie.
Mi-a schimbat pastilele si atat. Nu mi-a dat f multe explicatii, iar eu eram tare socata sa aflu ca nu-i tocmai cum trebuie si am uitat sa intreb exact ce am. Am retinut doar ca e mai mare decat celalalt, cu ceva chisturi, si lipit de uter???
Dar astazi se pare ca iar am ceva jena la ovar si ma gandesc ca ar fi bine sa ma duc si la alt doctor sa mai aud o parere.
Deci, ma puteti ajuta?
Multumesc mult
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Buna.
Cand am timp liber va mai citesc, dar nu ma bag in conversatie pentru ca nu am copilas ...inca, si vad ca cele mai multe discutii sunt in jurul copiiilor.
As avea o rugaminte la voi. Imi puteti spune va rog unde este prin Cluj un ecograf si un doctor/doctorita bun? Ultima data cand am fost la ginecolog (la care ma tot duc de 3 ani), mi-a facut si o eco transvaginala si a observat ca ceva nu e in regula cu ovarul meu drept (ii spusesem initial ca ma duruse groaznic intr-o zi). Mie mi se pare ca nici ecograful ala nu e de ultima generatie.
Mi-a schimbat pastilele si atat. Nu mi-a dat f multe explicatii, iar eu eram tare socata sa aflu ca nu-i tocmai cum trebuie si am uitat sa intreb exact ce am. Am retinut doar ca e mai mare decat celalalt, cu ceva chisturi, si lipit de uter???
Dar astazi se pare ca iar am ceva jena la ovar si ma gandesc ca ar fi bine sa ma duc si la alt doctor sa mai aud o parere.
Deci, ma puteti ajuta?
Multumesc mult
lili, se pare ca dr muresan e bun pe chestii de genul asta.....;am fost la el. dar neavand problem sau complicatzii nu-zti pot spune cat e de bun pt ca nu mi-a dat nici un fel d etratament ca sa ma pot pronunzta asupra eficientzei lui.
fetele spun ca ar fi bun tipul.
eu numai la el am fost in cluj asa incat nu pot afce nici un fel de comparatzie cu altul.
are cabinet langa big in manastur.
cerd ca mai in masura sa-ti dea mai multe amanunte, sunt fetele cu copilashi care au frecventat si testat pe propria lor piele medici ginecologi inate de sracina, pe perioada ei si dupa.
succes si numai bine! sanatate multa!
roxi foto
nana_sim spune:
buna seara gasca!
Am promis,iata-ma!
Am fost in wekend la Lepsa (intre Focsani si Tg. Secuiesc), o minune de loc pe care il stiam de altfel ca eu i-am "impins" intr-acolo si pe zanul cu team buildingu' lui. Am plecat din Buucresti cu portbagajul plin de echipamente pentru sus-numita actiune si cand am ajuns acolo mi s-a facut frig la un moment dat asa ca am descuiat portbagajul, am pus cheia pe una din gentile dinauntru, m-am imbracat, am inchis portbagajul cu o miscare ferma de brat si ... sunetul acela m-a infiorat pret de cateva secunde pana mi-am dat seama de ce - lasasem cheia inauntru
Nu vreti sa stiti cu ce inima m-am dus la Calin sa-i spun ca tot drumul meu a fost in zadar si ca ei nu pot sa faca nimic a doua zi pentru ca echipamentele sunt bine incuiate la mine in masina alaturi de cheie. De putine ori in viata m-am simtit asa de si . Va scutesc de detalii, pe scurt am sunat o prietena la Cluj care s-a dus la proprietarii apartamentului in care stam ca sa ia o cheie sa intre in casa sa ia cheia de rezerva de la masina pe care sa o trimita cu cineva care venea la Bucuresti in noaptea aceea cu trenul. Eu cu zanul am plecat la Brasov cu microbuzul cu care venisera ei de la Cluj, ca sa-l asteptam pe baiatul cu cheia. Am plecat din Lepsa la 23.30, am ajuns in Brasov la 2.00, am dormit o ora in masina in parcarea din gara Brasov pana la 3.20 cand a ajuns trenul si am ajuns la 5.30 inapoi la cabana la timp ca sa mai dormim 2 ore jumate, apoi zanul a inceput o zi de teambuilding plina de exercitii si efort fizic iar eu am stat si mi-a rumegat tampenia si mi-am relaxat scurta minte care mi-a mai ramas. Ei ce ziceti de mine? Credeti ca ma mai riic la standardul intelectual al grupului?
Acum mesaje, replici, comentarii in ordine haotica:
- Mariana la finu' Horica s-a rezolvat cu decalotarea, dar mai presteaza si el; la finu' Rares (7 luni) inca se lucreaza la decalotare, el abia a fost operat de hernie inghinala si i s-a mai asezat un ousor dar de putisoara nu e interesat inca. Felicitari pentru incercarea de cuplare a baietilor la acelasi dormitor!
- Svety nu carecumva sa dai fenobarbital unui copil atat de mic, exista multe alte metode de a-i scadea febra, fetele ti-au insirat cateva deja. Fenobarbitalul are efecte secundare urate.
- Cristiana iti insir cateva analize acum, lista e la Cluj, ti-o trimit dupa 23 cand ajung acasa: anticorpii de rubeola, hepatita B si C, citomegalovirus, toxoplasmoza, listeria, HIV, HCG, tricomonas, chlamidia si inac una (sunt 3 de secretii vaginale); desigur grupul de snage l-ati facut deja si stiti si ce grupa si ce Rh aveti. Poti sa incepi sa iei acid folic daca lucrati deja la bebe 2, medicul meu de suflet zice ca 3 luni inainte si 3 dupa ce ramai insarcinata. Revin la subeictul asta mai incolo, dupa cum am promis!
- Oana tie si copiilor. N-am inteles ce a fost cu faza cu ochiuile dar am zis ca sunt cam de cand cu evaluarile astea
- Stanca plimbareato spune-ne totusi unde ai fost si unde mai mergi!
- Roxanicea nu te lasa! Iubiti-va cu rod
- Roxas-boxa lasa ZZurile si zimi ce faci, de ce mergi la mare si cand.
Daca mi-a scapat cineva nesalutat sa ma ierte, de Raluca imi amintesc acum si de Mihaela, zic "bun venit" fetelor noi si pup cu drag pe toata lumea!
Simona
P.S. - Lily79 dr. Muresan are echograf la cabinetul particular dar probabil dureaza 2 luni pana prinzi o programare. Tin pumnii sa fie bine!
svety spune:
Fenobarbitalul se da la copil sa nu faca convulsii, sau sa-l linisteasca. Doi doctori au spus sa-i dau la febra lui, + mama, care are 30 de ani de pediatrie. Nu va faceti griji. M-am uitat in agenda medicala si se da la copii febrili. Si la spital i-ar fi dat sa nu fie agitat.
Nu i-a scazut din 38.5 si seara a facut peste 39. Am sunat-o pe mama si pe doctorita. I-am dat si fenobarbital, s-a linistit si acum doarme. Doct. a spus sa-i dau jumate de novocalmin la 3 ore, ca nu prea raspunde pana nu-si face antibioticul efect. Maine mergem iar la doc.
svety spune:
quote:
Originally posted by asi
Svety sanatate multa la bebe.Daca face febra asa de mare de ce nu pui un prosop ud pe el.Eu zic ca e mai bun decat medicamentele.Parerea mea e ca decat novocalmin mai bine paracetamol sau nurofen din 4 in 4 ore.Ar trebui ca dupa antibiotic sa scada febra asta daca se potriveste antibioticul.Daca nu e infectie bacteriana degeaba ii dai antibiotic.
Stanca sa stii ca i-am facut impachetari cu prosoape, de fiecare data. Eu zic ca-i sfanta impachetarea. Eu - ca una cu un palmares bogat de boli...stiu - Nu-l prea ajuta nurofenul, uite la 5 i-am dat si avea 38.5 si la 8 avea peste 39. Dupa novocalmin transpira repede si-i scade mai bine. Probl. e ca ii bag greu supozitorul ca se screme. Stiu...si mama zicea ca ar fi trebuit sa-i scada deja dupa Cefalexin, mai ales ca-i cefalosporina destul de tare. Poate intr-adevar cedeaza greu.
Vreau sa te intreb ceva: cu termometru digital se scad cele 5 grade, masurat rectal? Eu stiu ca nu, doctorita zice ca indiferent de termometru. Eu am vazut ca si sub brat tot asa arata.
Daca nu-i infectie ce-o fi...? Poate o fi de la nisipul ala ce l-a bagat in gurita.