Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am revenit acasa !
Pe unde am umblat a fost tare fain si obositor.Cred ca mai plec odata catot e mama in concediu si se pare ca se face frumos afara vreme numa bune de lasat copilul la tara.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetele dragi la Metro am fost si nu-s decat din alea cu pedale...la selgros ce-i drept nu am ajuns....
iti dai seama ca si el se uita ca milogu la copiii care au si drept rasplata ca a terminat grupa mica am zis ca-i iau si lui una...
A,chiar joi la 7 de dimi se deschide Kaufland..daca va intere da nu cred ca-i de mers atunci sau in ziua aia ca va fi nebunie mare....,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

monica, chiar acu in weekend am fost si le'am vazut... sau cel putin io asa am crezut . erau in dreapta cum intri, acolo unde ii si atv'ul. eu asa am vazut ca's electrice (era si una de politie faina de tot. se tot uita al meu sot la ea, si io ii tot ziceam ca fii'mea, la 9 luni, e putin ca mica pt motocicleta )
sorry ca te'am indus in eroare...

alexa si mami

edit: monica, de ce nu'i comanzi online ?
XXX editez iara si sterg linkul. daca vrei, da'mi pm si iti zic.

de fapt, uite ca si buburuza are: http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=150

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

se deschide in sfarsit kaufland? wow!
cred ca pana saptamana viitaore va fi nebunie acolo! daca se deschide joi....e clar! weekendu` va fi cu omor printre standuri si rafturi....

multumim de info.

pupici tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele dragi

Ce dor mi-a fost de voi! Am citit tot, tot da' va dau vesti despre mine numa' maine, ca acum mi se inchid ochii.

Cristiana iti pregatesc eu lista cu analizele, doar stii ca e topic fierbinte la noi!

Roxanicea vezi PMul!

Roxa spre mare treci prin Bucuresti? Ca io mi-s aicia pana in 23 iunie.

Sanatate lui Dani

Mariana finu' Horica la cele 11 luni ale lui, si-a descoperit comoara si o intinde de mare zor cu manutele-i grasute.

cu drag pe toata lumea!!!!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Dani are 40. Am fost la doctorita si zice ca-i rosu-n gat.
Mihai acu' se plimba sa-l adoarma. I-am facut baie calaie si i-am pus o jumate de supozitor. Habar n-aveti ce distrusa sunt. 40!!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana sa stii ca si Dani intinde de tzotzonel. Cand il pun pe olita, atata se scotoceste pana o scoate si face pp pe covor. Ii mai dau de lucru, dar schimba pe o mana, una sa o aiba libera.

CA EXEMPLIFICARE, IA DE AICI:
http://www.metacafe.com/watch/141001/man_vs_women/

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare!

F rapid, ca deja am intrat in criza de timp.

Simona, Svety, si Stefan si-a descoperit-o tot asa cand era bebe, dar nu se compara ce facea atunci cu ea si ce face acum ; pe vremea aia o intindea ca plastelina; acum suntem profesionisti; ganditiva la decalotare si pricepeti (ca sa nu zic altfel).

Cristiana...3 ani ; moama, cred ca ma dispera daca o tine pana atunci!

Roxa, la mare?!?!? Cu ce ocazione? Concediu?

Stanca, bine ai revenit ; tu nu mi-ai zis de Razvan daca se are cu decalotarea

Monica, cand ai chef si daca vrei, da date sa te trec pe listutza.

Svety, poate face vreo rubeola; asa debuteaza: febra f mare fara alte simtome, iar dupa 2 zile si dupa trecerea febrei apare eruptia; va tin pumnii ca sa treceti cu bine peste noaptea asta!

Fetelor sa va spun ce temerara am fost in seara asta: l-am culcat pe Stefan in camera cu Simon, in patul mare. Am niste emotii!! L-am tot prelucrat pe Stefan legat de aceasta mutare; acum sunt curioasa cat s-a prins de el (de ex, i-am spus ca nu are voie sa ma strige, nu are voie sa urle, daca vrea ceva sa vina la mine la pat etc ). Sper sa fie bine.

la toata lumea! Vorbim maine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

A! Svety, nu am inteles ce vrei sa-mi dai de lucru!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana inca nu suntem "profesionisti" dar ne indreptam spre asta.Eu nu prea ii atrag atentia ca deocamdata nici nu stiu cum sa reactionez.Cert este ca a descoperit ca ii face placere mare atingerea.
Cum a fost noaptea cu cei doi intr-o camera?

Svety sanatate multa lui Dani.Sa nu uiti de multe lichide.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput