Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 12
svety spune:
Neatza.
Noaptea la 3 avea 38,2. L-am schimbat, si i-am mai pus supozitor. Acum la 9 avea 37,7. Habar n-am ce are... La 1 mergem la doctorita. Am sa incerc sa-i vad gatutul.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
arghirmonica spune:
,Servus fetele,dau si io pe la voi cu o intrebare poate poate
_vreau sa ii iau lui Daniel o motocicleta cu acumulator (nu din aia chinezeasca )adusa din strainataturi.Am fost ieri in parc si s-a dat acolo si ala nu stia de unde le-a luat patronul dar a zis ca din Cluj.Aveti idee pe unde as gasi asa ceva?I-am promis de ceva timp si nu gasesc ceva de calitate ca daca tot dau 5,6 mil macar sa tina.Io una nu mai pot umbla in cautarea ei.Va multumesc
Monica 35 Cristian Gabriel,si Daniel 4,3 ani
impreuna spune:
Monica te-as ajuta, dar habar n-am unde se gasesc. Stiu ca mai cauta niste prieteni, in caz ca aflu dau de stire.
Dar poate iti spun fetele, ca ele le stiu multe rau
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Mersi Flavia ...io chiar nu mai stiu pe unde sa caut si nu mai pot.
buna!
am niste prieteni in bucuresti care au luat baietelului lor asa o masinutza de craciun. daca aflu d eunde au luat-o ,are cine sa ti-o aduca din bucale? te ajuta cu ceva? are rost s aintreb?
numai bine!
nastere usoara!
roxi foto
arghirmonica spune:
O,nu draga da-i pace ...daca gasesc aici in Cluj bine de nu la revedere.Mersi de varianata...da stii tre sa o probam,sa vad de-i place ca la 4 ani deja are pretentii.Mai am o bita care nu are nu stie ce si o tin pe balcon,iti dai seama?,Va pup,Monica
roxana1974 spune:
Scurt/2
Cristiana, o sa te sun in curand!!! Nu vin la concert desi as vrea si am unde sa stau, tin ziua lui Serban in 8 iulie, si in plus atunci e varamea din SUA aici si nu pot pleca asa...dar mai pove...
Arghirmonica - Selgros
Soro, Simo, Ralu, Flo, Svety, Fla, restu gastii, salutici! Sunt supervarza la job!
Miercuri sunt ocupata, iar Joi plec pe litoral la dixtractie
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
Alexa Ioana spune:
monica, eu am vazut si la metro...
pupici, gagici. mai revin. acu' tre' sa fug !!!
alexa si mami
carrie spune:
f pe scurt ca-s pi fuga
Svety , noi de la otita am facut febra asa mare, remedii sigure sunt:cartofi in talpa, baie in apa la 35-36 de grade, calaie.nu fa prostie sa-i dai fenobarbital, parerea mea.
creste febra baga in apa racoroasa si va scadea.
Mariana, si razvan, varul lui fie-mea se joaca cu putzulica non stom, are aproape 3 ani acuma, cred ca e o etapa de descoperire
va pup
mai intru
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
O,nu draga da-i pace ...daca gasesc aici in Cluj bine de nu la revedere.Mersi de varianata...da stii tre sa o probam,sa vad de-i place ca la 4 ani deja are pretentii.Mai am o bita care nu are nu stie ce si o tin pe balcon,iti dai seama?,Va pup,Monica
ok.
vad ac au mai scris fetele pe aici unde gasesti loco.
pupici si sa-i placa tare chestioara...ca am vazut ca baiatului prietenilor de care iti scrisesme, e fascinat de ea...;are si girofar, si claxon,...si toate nebuniile....;
pupi tuturor!
roxi foto