Cluj rulz! (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Helooo!

Iar e liniste sfasaitoare pe la noi! E; asta este; incep sa ma obisnuiesc.
Noi nu avem mare lucru de raportat; azi am fost la biserica; l-am dus la impartasit pe Stefan; Simon nu a ajuns ca era cu tat-su` care nu si-a dat seama ca e momentul cheie (s-a schimbat azi ceva pe motiv de hram la biserica) ; oare de ce nu ma mai mir? iar i-am tinut teoria chibritului, dar sunt convinsa ca tot degeaba!

Acum, la noi se doarme; adica dorm barbatii, ca eu sunt de garda .
Azi noapte am stat pe dc pana la 2. Am avut un chef teribil de citit. Nu am lucrat nimic , desi am o tona! E. Vad eu cum fac.
Si acum am logoree si chef de ceteala. Am companie?

Atentie! Noi mergem in parc dupa ce se trezeste trupa si daca ne lasa vremea. Doritori de o intalnire sunt?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mariana, am tot vrut sa trecem pe la voi, da nu ni s-a aratat. Aseara ne-a invitat tati la banchetul de absolvire si nu am mai ajuns pe la voi. Azi am iara doua ture de lucru (15.30 si 18.30), asa ca......... nici azi.
Io- s rupta in gura.Nu mai pot de oboseala. N- am vreme nici sa manc ca lumea. Si bag cafea non- stop.
Va pupacim!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hai salut populatzie!

nu am chef de nimic...nici macar de gatit cu toate ca mi-am aprins paie in freza si tre s-o fac...am zis o-daaaa-ta pe luna, io gatesc! vorba lu' Parazitzii

nu mai declar nimic decat ca-s cu freza spalata si ma apuc de prajeli imediat ca m-o mancat in si mi-am planificat sa prajesc fructe de mare in aluatul cu bere luat of course de la bucatarie! 'mediat vine barbatu cu berea ca sa am din ce face aluatu' ce ma enerveaza e ca la final voi mirosi ca o bucatareasa! urasc sa gatesc!

pove mai incolo sau poate deseara sau poate maine, daca nu, taman lunea cealalta!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Corina, baga mare gagico, ca trebuie banuti ; imi pare tare rau ca nu ne vedem, dar lasa, o trece si bacu` si ne vedem. Ce-mi face finutu`? Au mai aparut dintzisori?

Roxana, esti totala cu retetele tale; musai trec si eu pe la bucatarie sa mai vad retete, ca tare multe ciudatenii gatesti de acolo. Spor la gatit! Am sa-ti fac o dedicatie, un link: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77953. Enjoy, soro

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

iiiin sfarsiiit azi scris ceva de ieri, ca ieri dupa masa m-am dat singura si seara am vizionat filme cu sotzu si ne-am relaxat.nea-m pus amandoi ceva de si e-am distrat pe cinste.

azi am ajuns in Gradina Botanic printr-o hotarare ad hoc.am vrut in parc da cred ca-i cam noroi.dupa masa dupa ce se scoala fata mergem la niste prieteni cu gradina si cu fetitza de vartsta Theodorei si ne simtim bine cu ei.in plus taticu familiei Sorin e cel care ne face casa si barbatii au zi de decontari.de, imbinam utilul cu placutul.la 7 meregem toti 3 cu alti prieteni la o pizza la Napoli.

copilu noastru e f cuminte si intelegator, sper s-o tina naravu iubita mica!

fetelor, ce ziceti de o iesire intre gagici sapt asta?ca mie mi-e cam dor si trebe sa va injectez chef ca vad ca e lipsa:)Roxa, Svety, ce faceti ?

Roxa, pleci saptamana viitoare undeva?nu mi-ai zis , vii cu mine la Billy Idol?suna-ma oricand legat de petrecere.

Ralu dragutza azi v-am testat si am vazut ca chiar invatatimie nu mi-a zis pe nume asta mica da am mai auzit cazuri.
iar la cazaturi, Dani boy vad ca conduce detasatpupici pe loviturile micutzului si cat mai putine pe viitor.

no va pup ca cred ca s-a sculat d-soara(am tras si noi un pui de somn pe cinste)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salve. Fac pauza zece minute, ca nu mai vreaauu, nu mai poot... etc.
Stefania mea e la ai mei, se distreaza de numa, iar sotu bea bere la meciuri... pai se poate??
Criss. , pupici Theiutzei cuminti si domnishoare. Dupa stresiune, iesim impr. in Grad. Bot. oki?? Eu vin la intalnirea cu gagicile, daca o tineti , dar io numa vineri pot, ca dimi am un ex. greutz... asa ca, daca nu se nimereste asa, las pe alta data

Va pup, o seara frumoasa , dragelor.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt pe nicaieri...Dani a facut 39. Nu stiu de unde. Am facut plimbarea la Alba si pe drum cum era tare cald in masina am lasat un centi deschis geamul, dar nu cred ca de la asta. Sper din tot sufletul sa fie dincutzii. Ca io-s pierduta!!
Bietu' a adormit si transpira deja, o sa-l schimb imediat. Ce ciuda mi-e ca nu-i mama mai aproape.
Mai bine nu-l lasam prin parculet ca o fi luat ceva de la copii.
...poate pateste ceva...

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Acum i-a scazut la 38. A mai adormit, dupa ce a baut un bibe de ceai si unul de cereale. Fetelor, voi la febra mare, ati dat vreodata fenobarb.? mama imi zicea sa-i dau sa nu faca...aaa...spasme...?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Svety, cel mai cel medicament pe care l-am dat la copiii mei a fost nurofenul; nu m-as baga la fenobarbital fara sa-mi spuna medicul.Simon a avut asa febra o singura data cand a facut rubeola.

Cristiana, ce fain ca te-ai distrat cu sotu`! Eu spun da pt saptamana viitoare la intalneala, cu conditia sa fie de vineri incolo.

Am fost in parc; ne-am simtit minunat. Stefan a fost f cuminte. L-am dus la: trambulina , masinute, carusel (am fost si cu Simon in carusel), motocicleta si la ...nu stiu cum ii zice...e o chestie gonflabila, ca o pista inclinata, pe care se dau piticii iar apoi trebuie sa se catare pe ceva franghii cu noduri. Moama, ce ia mai placut lui Stefan; si toata gashca din zona s-a mirat de el cum urca mai ales fiind prima data. Spre casa am alergat cu el toata lungimea parcului. A fost terminat piciu, dar nu s-a lasat.

A! Sa ma laud: de vreo saptamana Simon se ridica singur in picioare si se plimba prin patut; si ce mandru e de realizarea lui; cand il iau din patut incepe sa planga.

Iar acum, intrebare intrebatoare pt mamicile de baieti cu varsta ca a lui Stefan sau mai mari: copilasii vostrii au inceput sa se "joace" cu putzulica??? Stefan ma termina; numai cu mana pe ea ar sta; si o face, frate.....
Oana, Dragos mai presteaza? pana cand au faza asta?
Stanca, voi? Ati inceput?

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

...nu vreau sa "dormim" pe pg 2

Somn usor!

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput