Cluj rulz! (54)
Raspunsuri - Pagina 20
mariana tache spune:
Cristiana, am preluat schimbul ; dar ce faceai tu la ora 22 pe DC? Iar iti astepti sotiorul?
Cred ca a fost super serbarea; felicitari!; astept pozele cu interes; iti tin pumnii pt maine ca sa ai un picnic reusit (sunt convinsa ca asa va fii ca esti un super organizator )!
Corina, eu le-am vazut ; am bunici ; vorbim la tel pt intalneala.
Codruta, felicitari!
Roxana
Din punctul meu de vedere, schimbul de noapte s-a terminat; fug la somnic!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Corina, poza asta imi place cel mai mult!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
'morning!
gagici inca nu vorbesc ca-s "netrezita", dar i-am luat lui Serban creioane colorate si colorez eu cica, sa ma relaxez
svety spune:
Neatza.
A venit mama si e cu pruncu la plimbare iar eu ma rup in figuri sa fac toate cele nefacute si sa ma aranjez. Dani se pare ca are o alergie la nu stiu ce, ca eu numai Danone i-am dat. Dar e bine. Numai ca inca nu mananca. I-am luat ecoflorina 4 flacoane/4 zile. Oare ajunge? Ii dau asa, cu seringa de la Nurofen, ca in ceai se pierde. E bine?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Hmm Svety habar nu am cum sta treaba cu ecoflorina, Serban n-a luat niciodata...totusi eu am ce am cu Danone, eu nu-i dau lui Serban, ba mai mult, la singura tentativa de a-i da, al meu copil s-a strambat si am renuntat...am si citit toate prostiile despre Danone, pe net si ... cam asta e, eu ii dau Campina Frutis si Napolact.
Sper sa-i treaca repede alergia lui Dani...ceaiul de urzica ajuta!
roxanicea spune:
svety, tocmai ma pregateam si eu sa scriu, cand vad mai jos ce soune roxana.
subscriu in totalitate.
eu, ca adult si nu agreez danone pt ca e plin de tot felul de amelioarori, imbunatatziri si chimicale , conservantzi......; napolact, albalact, covalact si campina rulz.
sunt inca destul de naturale si merita incercate. nu-s asa parfumate si ochioase ca aspect ca cele de la danone....dar macar sunt mai vero ca si consistentza.
incearca sa-i dai lui dani poate va tolera si-i vor placea.
pupici si nu te supara ca am scris anti danone.....
roxi foto
svety spune:
Mi-am tras o manichiura frantuza ca am unghii scurte acum si nu prea mergea altceva nici la toaleta. Sunt afro, cu o tona de bigudele in cap, nu stiu de ce le am ca mi se lasa pana ajung in Cluj, d-apoi pana in Zalau.
Am intrat ca sa va multumesc ca existati si sa va spun ca-mi sunteti de un ajutor enorm. Si va dedic asta melodie enorm de iubita de mine, ca de altfel toate a lui Phil Collins:
www.youtube.com/watch?v=lIxIzMgZijk" target="_blank">do you remember
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
baby-boom spune:
Saluti tutti!!!!
Si noi suntem bine....un pic obositi...mai putin elise....
Sa fac lamuririle de rigoare, deoarece n-am intrat de cateva zile: cristiana, era vorba despre un spectacol vladimir vasotskii, cel mai cunoscut bard rus(interpretat exceptional...fara gluma...de mihai), si de niste texte de marina vladi.....toata treaba a fost organizata in cadrul simpozionului zilelor ruse, si a fost cireasa de pe tort, caci a inchis toata sesiunea...
...a iesit incredibil de bine, dat fiind faptul ca am organizat totul din perspectiva unor amatori...dar a iesit perfect!!!!
...in fine, jumatate din sala plangea, unii in hohote (vorbesc de persoane care in agenda mea n-ar face asa ceva)...si cealalta jumatate a inceput sa planga la sfarsit cand pe mine din cauza milioanelor de firisoare de emotie m-a podidit plansul!!!
Ne-am simtit superb......la sfarsit s-a organizat un cocktail la primarie.....cand am intrat, impreuna cu elise s-a ridicat lumea sa ne aplaude din nou...foarte emotionant, nu alta!!!
.....totul a fost in limba rusa, din pacate pentru cunoscutii mei, care n-au priceput o iota, in afara emotiilor vizibile in exterior....
...asa, gata cu asta, sa nu va plicti!!
...espadrile de gimnastica imi trebuie pentru niste pregatiri, care se cam invart in sfera fizicului....mai mult decat credeam....sunt obligatorii.....
Pupici micutului "flutulash" pentru reusite!!!!!!!!!!!
A inceput gala actorului si vreau din tot sufletul sa merg la cat mai multe spectacole...dar din pacate se suprapune peste ultimele examene ale lui mihai...asa ca vedem cum "negociem"
OANA, te rog din suflet sa vorbesti la Afi, sau cum ii spune, sa vedem cum facem...as merge pe varianta asta, in cazul in care locul respectiv e vacant!!!!!!
GAta, ca am scris un roman
VA pup, pa
poze cu noi
ralucames spune:
Salutare!
Azi nu prea am kef de pove, dar v-am citit pana acum "tot-tot", ca is asa de obosita, surmenata si cu rushii la poarta...... kiar daca am robotit azi ca o albinutza prin casa, am senzatia ca mare branza nu am realizat... ce nashpa sentiment... Si ca sa nu va indispun, revin cu alte sentimente, sper ca maine in ceva vreme...
Pupici tuturor, noapte buna.
minunea vietii mele