Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Cristinna spune:
Bits
exact ca si tine eram si eu pana ieri. Nu imi trebuia nimic de mancare, de carne nici sa nu aud. Chiar ii ziceam sotului ca poate ma fac un fek de vegetariana
. De azi insa, supriza am si pofta de mancare si nici nu mai dau la rate
.
Cristinna
8+
oana_bucur spune:
Acum o saptamana jumate mancam cu o pofta deosebita carne prajita cu mujdei de usturoi sau pui cu sos de rosii si ceapa...dar acum au venit zile in care gandul la carne nu-mi este placut. Asa ca ma tratez cu ciorba alba de cartofi sau supa cu galuste in care sa nu vad pic de carne. Sambata si duminica am avut o pofta de mancare nemaipomenita...am mancat cu ambele maini si toata fata...am papat de dimineata omleta cu ceapa...dar ieri si azi parca nu mai am pofta de mancare...dar imi dau silinta. Oricum dincolo de toate nu vreau sa cobesc caci nu am avut stari de greata serioase...doar unele vagi ...si pot manca...
Asadar...sunt zile si zile...
Eu si Noi
6+
roandre spune:
Ne marim gasca pe zi ce trece! Felicitari noilor gravidutze si sarcini usoare!
Dar scrieti, nu gluma...hehehe. Sper sa pot tine pasul cu voi macar la citit!
Bits, am inceput operatiunea olita de aproape 2 sapt. Alexia face la olita/wc dc o pui fara sa protesteze dar inca nu vrea sa ne anunte inainte sa faca...ci dupa (asta dc nu o pui cam din ora in ora la olita).
Sper ca bona s-o dezobisnuiasca intr-o luna de pampers pt ca am zis ca nu mai cumpar nici o bucata. Mai am acasa fix 60 perechi...cand se vor termina sper sa fie deja obisnuita sa ne si anunte pt ca altii nu mai cumpar (si nu din motive financiare).
Eu l-am sunat pe dr si maine ma duc la prima consultatie si sper sa fac si o eco sa ma asigur ca totul e bine cu bb mic.
Pupici!
nushulica spune:
fetelor sunt bineeeeeeee
si bb la fel
am facut azi inca o eco si a vazut dr bine pe bb e asezat bine si s-a prins beton de mami
nu stiu daca dpn e bun la mine ca e calc de un calc de pe net dr inca nu mi-a calculat nik
va pup pe toate si in legatura cu listutza vreau sa va zic ca pentru mine nu are importanta cum e scrisa asa ca alegeti voi care ramane
va multumesc ca v-ati gandit la mine si cele care treceti prin ce am trecut eu sau veti trece sa nu va speriati ca se rezolva
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
bits spune:
mi-am facut un ghiveci de legume si sper sa pap ceva.greata nu-mi este dar nu am pofta de mancare
.faza nasoala e ca al meu copkil nu mananca mancare romaneasca sub nici o forma asa ca trebuie sa gatesc 2 feluri si morrrr
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
bits spune:
bravooo nushulica!sa fie bine pana la sfarsit
roandre te inteleg perfect.eu am strans covoarele si-l las de acum inainte sa-mi pise casa
daca nu o sa se ceara la wc.
bun venit noilor mamici!sarcina usoara si copii sanatosi!
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
oana_bucur spune:
Bravo, Nushulica...pe mai departe numai de bine.
Fetelor bag de seama ca sunt sucita tare...am o stare vaga de greata si totusi mi se face in acelasi timp pofta de cate ceva(ce mai vad la tv) si chiar mananc ceva-ul ala cu pofta. Nemaipomenit.
Parca m-as tot pune in pat ...asa o stare de toropeala am. Dar mai bine sa fac ceva treaba.
Pup fetele.
Eu si Noi
6+
nushulica spune:
si eu sunt obosita si nu mai suport nici un miros cel putin mirosul de mancare gatita
nu-l mai suport deloc si cel de detergent![]()
in rest n-am nik...toata lumea imi zice ca fac baiat daca nu mi-e rau
si ar fi bine ca eu chiar asta vreau
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
bits spune:
nusulica nu te lua dupa ce spune lumea ca nu au leg.la sarcina cu Ken am poftit numai dulce,am vomat de mi-au sarit capacele pana la 6luni,am avut burta rotunda si nu mi-a crescut par deloc pe burta,sani.toata lumea imi spunea ca fac fata si uite ce baietandru am
.nu te mai gandi,ce-o fi sanatos sa fie ca o sa-l iubiti indiferent de sex.
octy
7+,KENZO(1nov 2004)
anis spune:
bits, tocmai am vizionat pozele cu Kenzo, tare reusit e.Sa va traisca.
Si mie mi s-a spus ca fac baiat,ca e burta tuguiata, ca e mare, ca nu carne...si a iesit fata.
Vad ca acum ,si acum iar nu suport mirosul de mancare gatita, data trecuta nu s-a gatit la noi in casa, nu am asa pofte, dar asa din senin am chef de castraveti acrii , sau de nimik.
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."