Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristinna mama, nu mi-a facut echo abdominal pana acum nimeni. Numai transvag. O sa fiu super fericita cand o sa se poata si pe burta pentru ca nu prea mai suport sonda aia.
Bineinteles ca deliram aseara, bebe nu are 12,3 ci 2,13 cm. Cred ca v-ati dar voi seama.
Acuma incercam sa obtin de pe net informatii referitoare la tratamentul cu Augmentin. Ca mi-a dat sa iau pentru infectia urinara. Ma gandesc ca daca mi l-a dat doctorul nu are cum sa imi faca rau, chiar daca este antibiotic. El a fost destul de sigur cand mi l-a dat.
Acusha stau cu ochii pe ceas ca pe butelie sa inceapa sa se serveasca masa la noi la cantina ca am o foame de lupa. Sa nu zic lup.
Va pup pe toate pe burtici

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Catalina scumpa , e ok cu augmentinul. Nu stiu daca iti aduci tu aminte, dar si Utocatalina ( mama Biancutei), tot augmentin a luat pentru ceva infectie care a trecut imediat dupa tratament. Asa ca poti sa iei linistita

Cristinna 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aaa, mersi Cristinna, chiar, uitasem. Oricum am postat si un subiect sa aud ce zice lumea. Dar oricum nu cred ca era nebun sa imi dea asa daca erau semne de intrebare.
Te pup si mersic de raspunsul prompt. Tu cum te mai simti? Tot asa dai la ratze?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ada Felicitari si bine ai venit!

Ieri am cam stat toata ziua in pat...nu mi-a fost rau, doar ca eram indispusa...poate si vremea. Azi e frumos, cel putin deocamdata si ma gandesc sa ma imbrac si sa ies la plimbarica. Am amanat pe maine dimineata analizele.

Va pupacesc.

Eu si Noi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cu placere Catalina. Azi sunt mai bine , adica ciudat de bine fata de zilele de sambata si duminica. Am papat de dim, apoi am papat si un ecler si nu imi e rau deloc, sper sa fie totul in regula si sa nu fie din te miri ce cauze. In schimb am observat ca de ieri am inceput cu somnul, eu care pana acum noaptea aveam insomnii, am inceput sa dorm bine fara sa ma mai trezesc la 3 noaptea si sa ma uit pe pereti vreo 2 ore , ba mai mult, dim ma trezesc greu si am o stare de somnolenta permanenta.
Deci cred ca sunt bine

Cristinna 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

In sfarsit am avut si eu pofta sa mananc ceva .Si ce credeti?

Cartofi prajiti cu branza rasa si rosii...bine
ca am mancat ceva!..ca ieri am stat doar cu cateva fructe..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gata am trecut si datele noi la listuta..
Ma duc sa ma intind un pic, cat doarme motata mea..
Pupici la toate!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

anis din pacate nu are cine sa ma ajute.sunt departe de familia mea iar parintii sotului lucreaza asa ca trebuie sa ma descurc.ma gandesc serios sa-l inscriu la gradi pe Ken numai ca mi-e fica de bolile pe care le va lua de acolo in perioada ierni cand va fi si bebe mic.nu stiu ce sa fac sincer!

de astazi am intrat in a 8-a saptamana.parca sunt in armata,numar saptamanile pana intru in perioada "stabila" a sarcinii.maine am si eu programare la doctor.sper sa fie bine!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

roandre Alexia face pipi la olitza?al meu a inceput sa se ceara la wc si as vrea din tot sufletul sa renunt la pampers,ma gandesc ca o sa-mi fie greu cand o sa apara bebe2.

mai e cineva care nu are pofta de mancare?nu-mi vine sa mananc nimic iar de carne nici sa nu aud.

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Adinush esti bine?da-ne un semn de viata!

octy7+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput