Mamici de ianuarie - februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
nushulica bravo pt consult.Tu esti la dr Tutunaru cumva?
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si eu maine ma duc la analize.Trebuia azi,dar am gresit laboratorul cu policlinica.
Uff de abia astept sa treaca cele 14 sapt., sa fim mai vesele.
AniS
si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anis
nushulica bravo pt consult.Tu esti la dr Tutunaru cumva?![]()
AniSsi
Ingrid
eu is din iasi nu din bucuresti
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
anis spune:
Am vazut ca esti din Iasi.Dar te-am vazut trecuta parca pe o lista ,la dr tutunaru la aspirante..ma duc sa ma mai uit inca o data.
AniS
si
Ingrid
anis spune:
Fetele cum scap de arsurile astea.Ma omora,nu-mi trec cu nimik.Le-am avut si la Ingrid pana prin luna a 4-a, si la sf sarcinii nu am avut.Dar poate aveti voi vreo idee..
AniS
si
Ingrid
anis spune:
Nushulica uite aici esti trecuta :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77121&whichpage=1
AniS
si
Ingrid
anis spune:
Ma duc si eu afara cu motata mea, ca azi n-are cine s-o plimbe.Si am asa o lene si fara chef..ufff..si un nod in stomac..si arsuri.Gata nu ma mai plang, bebe sa fie bien!
Ma lasati sa vb singura?![]()
AniS
si
Ingrid
oana_bucur spune:
Anis...incearca cu lapte caldutz si samburi de masline(ii inghiti ca pe pastile)...eu am si gastrita deci am dintotdeauna arsuri...chiar i-am spus doctorului ce iau si mi-a spus ca e foarte bine.Si apoi...daca reusesti sa tot rontai cate ceva la 1-2 ore sau si mai des, e si mai bine...dar ce e drept, asta depinde de greturi.
Eu si Noi
6+
nushulica spune:
![]()
![]()
ce fain nici nu stiam ca sunt trecuta acolo nu am intrat niciodata la sub ala![]()
marimar ca e autoarea probabil m-a vazut la aspirante cand am scris ca am ramas
si din exces de zel sau de bucurie m-a trecut la dr.tutunaru
...nu-i nimica o iert![]()
cu arsurile nu stiu ce sa-ti zic anis
e nasol eu am avut gastrita si stiu cum e sa te doara stomacul si sa simti ca te arde....ai incercat cu iaurt??amestecat cu fulgi de secara
fetelor am uitat sa va spun am intrebat dr azi cum sa ma ddescurc cu constipatia asta mi-a zis asa: nu avem ce face decat sa ne adaptam alimentatia astfel incat sa nu ne mai constipam deci cat mai multe fructe si cereale la greu ...eu deja mananc fulgi de secara mai ceva decat calul bunicului de la tara

oricum mi-a zis clar sa nu iau nici un laxativ nimic in primele 3 luni aveti grija
va pup
Nushulica
5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)
oana_bucur spune:
Bine, dar...supozitoarele nu se pun...sper.
Nu scrie absolut nimic la contraindicatii..si pomeneste ca poate fi folosit de femeile insarcinate ptr a evita fortarea.
Nushulica...unde gasesc fulgi de secara...in magazinele naturiste sau...!?
Eu si Noi
6+