FIV 77

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Puiramy, iti tin pumnii strans pentru maine!!! abia astept sa ne dai vesti cum ajungi la un calc.!!! da Doamne sa fie testul pozitiv!

Liana, petrecareato, poze ceva?! ce dor mi-e si mie de-o nunta sau de-un botez!!! dar n-am la cine! tot ma rog si eu de unii, de altii sa puna de-o nunta si nu vrea nimeni!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Monica

Am facut asa: 4 zile X 4 fiole /zi, 6 zile x5 filoe/zi si inca 4 zile x5 fiole /zi
Puregon de 50mg.( cele de 119 ron fiola)
Am reactionat foarte bine.Nu cred ca era necesar sa-mi faca atatea. Problema la ei este insa ca le programeaza pe toate fetele intr-un lot si musai tb sa le directioneze cu punctia la aceeasi data pe toate.De asta iti tot dau puregon ca sa nu se declanseze ovulatia.
Eu asta cred.

Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, pe cand pe urmele lui ingeras prima data cu croaziera, iar apoi cu . Pot sa-ti zic ca, Canarele nu au avut nici un efect la mine, poate trebuia sa ajung in Caraibe, in cealalta parte a Atlanticului . Dar la cum au stat lucrurile () puteam sa fac si inconjurul lumii ca tot degeaba . Iti doresc un concediu de vis si sa vi cu vesti bune.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moaama, fetelor, eu ma ingrozesc cand vad ce tratamente ati facut voi! cate injectii si cati bani!!! si rezultate 0! eu la Szeged am facut 11 injectii de stimulare in 7 zile 4 injectii de inhibare! saracele de voi , inteleg de ce te afecteaza mai mult un esec la asemenea cantitati! si unde mai pui ca nici macar nu binevoiesc sa-ti dea vreo explicatie! pe bune, n-am sa regret vreodata ca am schimbat macazul catre tari straine! chiar daca n-am reusit acum, tot vad cu alti ochi sansele de reusita de-acolo!

Moni, mai am destul pana la Caraibe! intai sa vad daca obtinem viza (desi am inteles ca ptr asemenea excursii se cam dau), si apoi plecarea e abia la sfarsitul lui septembrie! pana atunci mai am de slabit; azi am inceput regimul disociat si ma lupt cu ziua de lactate! mananc la iaurt degresat si branza de vaci si mor de foame! parca n-am mancat nimic azi, asa ma simt!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sisly adica tu ai dat 70 milioane numai pe tratament?
Dumnezeule!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

eu ma gandeam ca 70 milioane sa ma ajunga tot FIV-ul ( inclusiv tratament)

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Ooaauu ,multi bani la Medsana , atat m-a costat pe mine la Giulesti totul .

Andicu cat a facut cu totul la Szeged ? Curiozitatea asta o am de mult ,daca vrei sa spui .Te-ai ingrasat cumva acum la acest tratament ? Multa bafta in continuare cu regimul si pofta buna la iaurt si branza .

Moniland ai grija ,nu e bun stresul .

Puiramy asteptam vesti bune maine .

Liana ai fost nasica si nu ai spus sa dansam si noi o data cu tine .
Va pup pe toate

GINA 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sisly, din moment ce ai reactionat bine inseamna ca ti-a dat doza buna, doza fiind adaptata si in functie de cum era lotul. Asta cred eu ca e cea mai mare prostie sa lucrezi pe lot decat individual.
Hei fetelor, vedeti cum interpretati ca nu am chef de dispute.

Gina
, stresul il mai temperez eu, dar ce ma fac cu faptul ca am racit. Temperatura nu e prea ridicata, e 37. Dar bai calde nu pot sa fac, medicamente nu pot sa iau, bag ceaiuri in mine dar parca tot degeaba. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca si stranut . Iar in cazul in care s-au prins cu siguranta ii zgatai bine.
Si am ajuns si eu ca Andicu sa caut simptomele. Dar sunt derutata ca majoritatea le pun pe seama racelii si a utrogestanului.

Andicu, trebuie sa dai repede kg pentru ca sunt puse fortat. Prin urmare iti urez deocamdata "Spor la slabit" si sa ne tii la curent cu kg pierdute.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Zisa Cami te rog sa mai intri pe la noi sa ne spui ce mai faci.
Cecilia spor la treba si sa iasa cu ochisori.
Andicu cam cate kg ai pus de ai trecut la dieta?
Moniland dai cu ceaiuri cu lamaie si nu te stresa.
Puiramy maine e ziua cea mare, abia astept rezultatul.
Liana esti cam lipsa la apel in ultima vreme. Sa-ti fie de bine nasico!
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Zisa Cami te rog sa mai intri pe la noi sa ne spui ce mai faci.
Cecilia spor la treba si sa iasa cu ochisori.
Andicu cam cate kg ai pus de ai trecut la dieta?
Moniland dai cu ceaiuri cu lamaie si nu te stresa.
Puiramy maine e ziua cea mare, abia astept rezultatul.
Liana esti cam lipsa la apel in ultima vreme. Sa-ti fie de bine nasico!
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput