FIV 77

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristinici, multumesc. Am inteles din prima

Nu stiu care e impresia pe care o las si in ciuda faptului ca sunt racita si ca am si eu "cateva" kg in plus sunt asa de bine dispusa si am o energie pe care nu pot sa mi-o consum ca imi amintesc din cand in cand ca poate mai am ceva in burtica.
Hai sa ma opresc ca pe urma credeti ca am cazut in extrema cealalta si numai normala nu sunt
Dau fuga la shopping de lamai.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, acum cand am citit mesajele voastre mi s-a facut rusine de iesirea mea de ieri, aveti dreptate... sunt patimasa si m-am infierbantat degeaba, din cauza unei probleme de comunicare... vreau sa-mi cer scuze acum ca am creat aceasta atmosfera... Si mai vreau sa va spun tuturor ca sunteti niste fete deosebite, mi-ati rasturnat absolut toate ideile preconcepute

Andicu iti doresc ca regimul sa dea rezultatele pe care le doresti si pana la vacanta minunata pe care o vei avea sa revii la o silueta de invidiat. M-ai intrebat unde voi face FIV... ei bine initial as fi vrut Szeged, dar sotul meu a fost impotriva, din comoditate probabil m-a pus sa aleg o clinica de la noi, si cum posibilitatile nu sunt prea multe, analizand si reusitele si nereusitele din ultima perioada, mai mult ca sigur ma voi indrepta spre Giulesti.

Sisly, int-adevar foarte 'masiv' tratamentul, iata ca fetele care au experimentat Szeged sau alte clinici pot spune ca se pot obtine foliculi frumosi si cu stimulare mai usoara. Ca sa nu mai vorbim de costuri, care mi s-au parut enorme in cazul tau...

Iazminn, esti o draguta si iti multumesc

Ceci, eu cred ca noi vom lega o stransa prietenie, poate si datorita faptului ca avem aceeasi problema, infertilitatea masculina... Si poate ca intr-un fel sau altul vei incepe sa te gandesti la o noua incercare... stiu ca e dureros esecul, dar ai vazut si tu cate fete au reusit la a 2-a incercare (Mishi, de exemplu, sau Gina). Iti multumesc pentru gandurile bune si as vrea sa ti le intorc inzecit!

Monica, in mod special se indreapta catre tine gandurile mele acum, ma rog din tot sufletul sa reusesti! Asta cred ca m-ar face si pe mine sa sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Da GABI
Atat am dat pe Fiv la Medsana...5000 de euroi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Carmen.cita, multumesc de urari! si eu as fi ales tot Giulestiul daca n-as fi avut posibilitatea sa incerc peste hotare. Iti doresc sa fii una dintre norocoasele care reusesc din prima!
Cristinici si Ginuta, eu am pus 10 kg incepand de acum 1 an, de la ultima extrauterina. N-am mai putut da jos si in ultimele luni m-am ferit sa tin cura de slabire de teama de a nu afecta FIV-ul. Nu cred ca m-am ingrasat de la tratament, poate sa fii pus 1 kg maxim 2, dar mi-as fi dat seama la haine...vroiam sa recuperez de anul trecut.
Cat despre costurile FIV-ului la Szeged, FIV-ul simplu plus tratament (cumparat de acolo) m-a costat 1200 eur plus aprox 500 eur, total in jur de 1700 euro. La care se adauga cheltuielile cu drumul, mancarea si cazarea si am iesit pe la 3.500 euro, asta cu fite, ca am cam cheltuit aiurea in primele zile!
Pai daca ramaneam la Medsana, vai de mine! 5000 euro! cred ca ne retezau serios sansele sa incercam a2a oara asa curand!
Moni, multa sanatate si fereste-te de curent si nu bea prea rece! poti incerca sa iesi Oscillococcinum ! e homeopat, se recomanda atat in sarcina cat si bebelusilor si se poate lua si preventiv, in loc de vaccin antigripal.
Sisly, imi pare rau ca si tu ai fos tuna din fetele dezamagite de incercarea din februarie! de fapt, eu atunci cand am vazut rezultatele fetelor de-atunci, am renuntat sa continui cu FIV-ul la Medsana si mi-am mutat dosarul la Szeged. Bine, n-am reusit, dar tot acolo incerc si a2a oara! sper sa fie cu noroc si la tine a2a oara!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Uau sisly, o gramada de bani. Si daca macar rezultatul ar fi fost pozitiv nu ti-ar fi parut rau, dar asa...
Eu abia ma gandesc cum sa fac rost de 2000 euro pana la toamna, ca atunci vreau sa fac FIV, dapa-i 5000!
Iti doresc sa te refaci repede psihic si sa ai puterea financiara sa faci un nou FIV , de data asta nu acolo unde te jupoaie. SI BINENTELES REZULTATUL SA FIE UNUL POZITIV!

gabi

Mergi la inceput

Din cate stiu eu puregonul este cel mai scump. Eu am facut acum tratament 10 fiole de cate 100 ui. Le-am luat anul trecut compensat 50%. Manopera pentru FIV + ICSI a fost 750 euro = 2650 ron. La Cj care e mult mai ieftin decat la Bucurestiul. Am ales Cj pentru ca e mult mai aproape de mine si drumurile care le faceam din 2 in 2 zile si serviciul meu mi-a convenit de minune. Oricum am avut norocul sa dau de o echipa de oameni super sufletisti. Nici macar asistenta de pe sectie nu a vrut sa ia plicul. Mi-a zis ca numai in cazul in care va fi sarcina.

Andicu, multumesc.

Monica

Mergi la inceput

asa mai da moniland, cu banii astia cine n-ar face? Ma bucur ca au fost sufletisti, conteaza mult si atmosfera in care se lucreaza.
Iti doresc stii tu ce! (Ce-ti doresti tu mai mult si mai mult)

gabi

Mergi la inceput

Gabiu si sa se intample chiar acum .
Multumesc. Si tie iti doresc acelasi lucru, de fapt la toate

Monica

Mergi la inceput

normal ca acu' iubita! Luna asta, mai ai putin de asteptat.
Va pup fetelor, noapte buna

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Cristinici din pacate eu nu pot sa tin pasul cu voi si sa scriu zilnic, asa incat am decis sa ma retrag de la acest subiect, de data asta definitiv. Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu "monologurile" mele. Daca pot ajuta pe cineva cu experienta mea o fac cu mare placere pe PM.
Mult succes tuturor sa va impliniti visul!

Cami

Mergi la inceput