FIV 77

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Va urez sa aveti o saptamana frumoasa si calda si sa treaca repede ca sa ajungem iar in week-end!

Ceci, eu stiu ca Pregnylul, in functie de cantitate, ramane in organism 7- 10 zile. Cel de 5000 ui sau 10000 ui se elimina dupa 10 zile maxim! mie asa mi-a zis dr. Practic, daca vrei sa faci un test cel mai bine e sa-l faci din a11a zi, ca sa fie sigur!

Carmen.cita, eu tin neaparat sa-ti spun ca esti binevenita printre noi si nu trebuie sa generalizezi. Chiar daca a aparut aceasta neintelegere intre voi, nu vreau sa crezi ca nu esti bine-venita, Doamne fereste! eu te ajut din ce stiu cu toata inima, si sper sa continui sa scrii aici, ca mi-ar parea tare rau daca n-ai face-o! suntem aici ca sa ne sustinem si sa ne ajutam , iar chestia asta e valabila ptr toata lumea! hai nu mai fii suparata , uite aici de la mine si da-ne si noua mai multe detalii: te-ai hotarat daca si unde vei face FIV?

Va pe toate !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Carmencita hai te rog eu mult fa si tu un mic efort si incearca sa intelegi exact ceea ce se scrie si nu altfel.Noi te primim si te asteptam printre noi CU BRATELE DESCHISE!DAR NU F.MULT CA VREM SA_TI AJUTE DOMNUL SA FUGI CAT MAI REPEDE LA !
Intelege si tu ca toate suferim la fel si pt. acelasi lucru si eu una sincer iti spun cand o noua fata se apuca de FIV ,ma tot rog sa reuseasca din prima ca nici macar una din voi sa nu simta gustul atat de amar al esecului.Sper sa revii cat mai curand printre noi si sa primesti toate incurajarile de care ai nevoie pe parcursul tratamentului pt.FIV!
Cami,Gabiu,Andicu multumesc pt. raspunsuri si va trimit un pupic mmmmmmaaareeee maaarrreee!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetele

Cristinici azi am vazut pm-ul si si am trimis un reply.Referitor la intrebarea ta ,da,tot la dl prof. merg .Acum pe 28 voi merge la eco in centru de planificare .
Apropo , daca e cineva care stie daca se platesc sau nu ecografiile in centru ,Veronici daca citesti imi spui si mie ca tu ai mers acolo la eco .
O alta intrebare,aici nu e nimeni pacienta doamnei dr. Codreanu ?de la Giulesti.

O saptamana placuta va doresc si cu multe vesti frumoase .

GINA 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am crezut ca am gresit subiectul..aoleuuuu pai se poate??
,serbanicooo fusai nasa!!!
Moniland si io si el fusaram beton!!!
va tin pumnii incontinuare!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liana30, nici nu aveai cum sa fi altfel, doar esti de-a noastra, nu?
va pupic pe toate

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ahaaaaaaa betoanaaa de'a voastra..si armata

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Va rog eu nu va mai contaziceti ca nu are nici un rost. Chiar vroiam sa va felicit pe toate pt cat de promte si interesate de acest subiect sunteti. Primul lucru pe care il fac cand vin de la serv este sa deschid calc si sa va citesc. Sunteti extraordinare toate. Asa ca va rog eu nu parasiti acest forum ca nu are sens. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Buna DANA,

Ai dreptate. Am facut confuzie .70 Am facut70 de puregon la Medsana la dr. Ancar. Sper sa nu se supere cineva ca am dezvaluit clinica. Am sesizat ca fetele se feresc in general sa dea nume de clinici si Doctori pe site.
Eu cred ca este bine sa impartim pareri despre doctori.Asa stim mai bine de ce sa ne ferim.

Apropo de asta, la Medsana au fost numai esecuri cel putin in februarie cand am facut eu.

Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Puiramy, am pumnii stransi pentru maine. Sa ne dai de veste ca esti cat de repede poti.

sisly, si eu am facut stimulare cu puregon. Doza mea a fost foarte mica dar stiu ca se poate da si o doza de 350 ui/zi. Daca ai folosit puregon de 50 ui si ai facut 10 zile inseamna ca iese la calcul. Depinde de organismul fiecareia cum reactioneaza.

Monica

Mergi la inceput