Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Cam liniste azi pe-aici!
S-o luam in ordine:
Alexsa, si mie mi-au aparut cosuri in zona decolteului si pe umeri, tu ai incercat sa dai cu ceva, ai vreo idee? Eu am zis ca iau de la plafar o solutie pe baza de plante, se numeste Dermogen, daca nu ma insel, am luat acum cateva luni cand imi aparuse un herpes si imediat s-a uscat si nu s-a mai intins. Dar de cateva zile tot spun ca iau si am uitat
In legatura cu insomniile, eu as cam dormi pe mine toata ziua, dar nu pot sa dorm dupa-amiaza ca ma trezesc cu o stare nasoala, asa ca prefer sa nu dorm si poate din cauza asta dorm bustean noaptea. Mai sunt unele exceptii, cand -la fel ca Madalina- ma trezesc noaptea sa merg la toaleta si adorm cam greu, dar adorm pana la urma.
Chiar, fetelor, de cand m-au lasat greturile si arsurile, parca nici noaptea nu mai ma trezesc asa des sa merg la wc, sunt nopti cand nu mai simt nevoia chiar deloc. Dar stati asa ca mai trec 2-3 luni si revin cu trezirile dese
Vin si eu cu o intrebare: picioarele vi se umfla? Eu am avut vreo 2 zile cand simteam ca o durere in incheieturi si aveam si picioarele un pic umflate.
Si inca ceva: in legatura cu tensiunea, am fost la ginecolog, aveam tensiunea 15 cu nu stiu cat, am mers la cateva zile dupa la medicul de familie si era normala, 12 cu 6 parca, o fi fost din cauza emotiilor oare? Recunosc ca atunci cand ma duc la medicul de familie ma duc relaxata, iar la ginecolog am asa o stare....ca daca as putea trimite pe altcineva in locul meu as fi asa de fericita.....si e doctorita, daca era doctor nu stiu ce faceam.
Va pe toate gravidoasele si pe pitici
Roxana14+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
si eu am probleme cu somnul. ma trezesc noaptea sa merg la wc. si apoi adorm greu.
in ultima saptamana de la 4 la 5:30 sau 6 m-am plimbat prin casa.
intr-un final adormeam. la 7 cand suna ceasul nu ma puteam trezi, noroc cu sotul care trage de mine.
si bineinteles ca toata ziua eram franta de oboseala
daca continui in ritmul acesta imi iau concediu medical, ca sa ma odihnesc.
11+
Nunta noastra
roxana c. spune:
Vai, vai, vai, am uitat sa schimb semnatura, azi implinesc 15 saptamani.
Imi aparuse mesajul de sus de 2 ori, scrisesem altul ca nu stiam cum se sterge, dar pana la urma m-am descurcat singura si ce mandra -s de mine....mama, mama!
Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
alexsa spune:
buna,roxana c! n-am dat cu nimik sa-mi treaca cosurile.toata sarcina(pana acum)n-am avut absolut nici un simtom de gravida:nu tu greturi,nu picioare umflate sau carcei,nu pofte,dorm ca valiza-n gara non-stop la orice ora si oriunde....totul normal!chestia e ca eu n-am avut in toata viata mea la un loc atatea cosuri cate am acum!!!si nu stiu ce sa ma mai fac ....ma gandesc ca probabil e din cauza faptului ca nu mai avem menstruatie in perioada asta,zic eu....
dandusa spune:
Tocmai azi cind sint si eu acasa si am timp sa va citesc v-a apucat lenea sau aveti treaba?Pina acum aveam de citit o groaza ,insa azi...am avut eu grija sa tot cititi si voi...Noi sintem bine,cam somnorosi ca de...am tot lenevit azi si acum mergem sa facem nani asa cum fac copii cuminti la ora asta.
AAA,sa nu uit vreau si eu un remediu pentru durere de masea!
Ma doare de numai pot si este o durere normala dar daca ma ia mai tare ce sa fac?Culmea este o masea care, cica....are nervul mort si arata foarte bine dar D-zeu stie ce a apucat-o!!!!Ajutorrrrr!!!
Sper sa mai si dorm in seara asta ca de nu...,nu stiu ce-am sa fac!
Va pup,fetelor si sa aveti un somn usor.
dandusa 18+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
roxana c. spune:
Dandusa, nu mai stiu ce era pt masea, sa potoleasca durerile, dar cred ca si pe mine ma cam incearca una, am impresia ca s-a rupt, am vrut sa ma duc la dentist cu ea, am amanat, iar acum ca am burtica mi-e si mai frica , asa ca o suport. Sper sa ma lase in pace, macar pana nasc. Eu am nervul acolo dupa cate imi amintesc eu.
Plec si eu la culcare, pe maine!
Roxana15+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
anateo2004 spune:
se pare ca atunci cand are una din noi o problema mai apar doua trei cu ceva similar.daca stau sa ma gandesc coincidenta e cam mare ca durerile de masea nu fac parte din manifestarile sarcinii.
pe mine de vineri seara ma incerca o masea.iar azi m-an sculat umflata,asa ca maine cu mine la dentist.s-ar putea sa trebuiasca sa iau antibiotic,sa vedem ce zice dr-a,pe la pranz o sa o sun si pe ginecoloaga.
pt. durere n-am luat nimic am supotrat,dar puteti lua paracetamol,nu face rau.
m_monique spune:
si eu trebuie sa ajung la dentist. mi s-a rupt o lucrare, din accea cu dinti artificiali.
parca as fi in filmele cu prosti, nu am probleme cu dintii naturali ci cu cei artificiali.
11+
Nunta noastra
dolores spune:
Dandusa, dragutza de tine...am zis sa iau o pauza, la fel ca Miro de altfel...era prea tensionata atmosfera...acum vad ca s-a mai destins...si ma simt asa de bine cand vand ca-mi duce cineva dorul si imi simte lipsa...pupa mama pe tine de grijulie
dar nu e moment sa nu citesc....eu sunt bine in general...ieri iar am simtit cum misca...e un sentiment super...am fost in parc cu sora mea si cu nepotica, care are 7 luni..ne-am plimbat, am mancat floricele....ne-am relaxat sa zic asa....parcul era full. azi ma duc la o nunta si sincer nu am chef...deloc nu vreau sa ma duc. tu esti in regula? pe 27 am urmatoarea programare la doctor si tot atunci aflu si rezultatul la triplutest.
te pup si mii de
quote:
Originally posted by dandusa
DOLORES,pe unde umbli?nu-mi spune ca in cursul saptaminii nu muncesti si in week-end recuperezi?!?
Sau te distrezi?Sper ca observi ca imi fac de cap pe aici in locul tau?Nu-mi mai stau degetelele deloc ,as scrie intr-una!!!
dandusa 18
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
asiza spune:
Fetelor, nu stiu exact de la ce, curent sau masea (insa din cate stiu eu nu am masele stricate), pe partea dreapta mi s-au umflat incepand de la gingie, cerul gurii, continuand cu amigdala, ganglionii pana sus spre ureche. Si e tare dureros!
Nu stiu ce sa fac...Mi-as suna medicul, insa e duminica si mi-e cam groaza sa-l sun, insa in curand voi intra in panica si probabil asta voi face...Febra inca nu am...Ce sa fac???????Ce ziceti? Voi ati patit careva asa ceva?
Va pup
10+