Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu nu am patit asa ceva...totusi eu l-as suna pe medic..ce daca e duminica..parca tu stiai ca o sa te apuce tocmai duminica...daca era ceva mai grav nu sunai ca e duminica? hai curaj...nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu m-am confruntat cu astfel de situatie...pupici si ai mare grija de tine

quote:
Originally posted by asiza

Fetelor, nu stiu exact de la ce, curent sau masea (insa din cate stiu eu nu am masele stricate), pe partea dreapta mi s-au umflat incepand de la gingie, cerul gurii, continuand cu amigdala, ganglionii pana sus spre ureche. Si e tare dureros!
Nu stiu ce sa fac...Mi-as suna medicul, insa e duminica si mi-e cam groaza sa-l sun, insa in curand voi intra in panica si probabil asta voi face...Febra inca nu am...Ce sa fac???????Ce ziceti? Voi ati patit careva asa ceva?

Va pup

10+

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Neata',fetelor,dragutelor!
Noi ne-am culcat cu nervi ,ne-am trezit fara nervi si am decis sa stam acasa si azi .Aseara m-a durut tare maseaua ,in timpul noptii nu-mi aduc aminte ca eram somnoroasa si acum dimineata ...putin ,doar.Dar voi ,nu-mi vine sa cred cite sinteti cu probleme de dandtura.
ANATEO,MONIQUE,ROXANA,ASIZA,hai sa unim fortele si sa mergem de minuta toate,ca trebuie!!!Aveti curaj sa ne batem cu DR?Stiti cum este ...,cu cit le lasi mai mult cu atit te doare mai mult si te si costa mai mult,nu?Dar eu am o propunere ...,hai s-o lasam pe ASIZA ,saracuta sa mearga prima ca doar ea are cele mai mari probleme.Iar noi sintem si cam fricoase....Eu din-totdeauna am avut probleme ,de mic copil ma ducea mama cu forta ca de placere...nu se punea problema....si cu toate astea de cite ori ma duc la control imi gaseste cite ceva.Fratele meu o singura data a avut probleme si atunci pentru ca el tot dechidea sticle de suc sau bere cu dintii si mama spargea nuci in gura,jur ,dar eu...fara sa fac nici una nici alta....,tot timpul aveam probleme.ASIZA,sa ne povestesti ce ai facut la DR.Er trebui sa mai astept putin ,pt ca deocamdata DR mea tot cea din Bucuresti a ramas,nu ma pot desparti de ea.Deci pe 19 am sa merg la Bucuresti si tot atunci la control.
ASIZA,sintem alaturi de tine.

dandusa 18+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

DOLORES,multa bafta la control pe 27 dar de ce dureaza asa mult rezultatul la triplu test ?Eu am sa merg pe 17 la control si speram sa ne spun si daca este baietel sau fetita.Toata lumea zice ca este baietel ,ca am avut de la inceput o sarcina linistita ,fara greturi ,stari naspa,bla,bla,bla dar noi am zis ca vom fi fericiti in orice situatie.Si acum sint tot bine,ma plimb de zor in fiecare zi pe jos si imi place teribil sa tot fac ceva ....,aseara m-am certat cu Claudiu si nu mi-a picat bine,m-a durut burtica si mi-a curs si singe din nas probabil tensiunea . Voi avea eu grija sa-l fac sa sufere pentru asta .Uita de bebe si ma face sa pling.Nu mai suport sa vad oamenii cu care lucreza ca il calca in picioare si fac ce vor cu el....,am luat pozitie si s-a suparat ,ca el nu are nici o problema si ca ,daca pe el nu-l dernajeaza pe mine de ce ma deranjeaza.Am decis sa-mi vad de ale mele si sa-l las sa faca ce vrea ,dar nu prea pot sta deoparte,sint multi bani in joc si pentru banii astia am muncit amindoi greu si acum ,normal ca nu suport sa comande altcineva pe banii nostrii.Cu orice risc am sa stau deoparte pentru ca imi face rau sa ma tot bag si D-zeu o sa aibe el grija de toata lumea.Stiu sigur ca mai devreme sau mai tirziu isi va da seama si-si va cere iertare ca a fost orb dar pina atunci eu trebuie sa fierb in suc propriu si sa-mi vad de ale mele.Asa face tot timpul,doar trebuie sa-l las sa-si dea seama singur.

Barbatii astia uneori sint ca niste copii.Bine ca nu lup singura sa-l conving ca mi-ar fi mult mai greu...Of,doar ce il laudam acum citeva paginii si parca a citit si i s-a urcat la cap.Asa mi se intimpla mai mereu,il alint ,il iubesc ,il surprind si apoi face ceva care sa ma enerveze....,dar eu tot il IUBESC si chiar mult .Si acum sufere de nu mai poate ca nu-i raspund la tel ,ii suna pe toti sa intrebe de mine ....si eu stau relaxata cu voi de vorba si lasa-l si pe el sa fiarba in suc propriu ca mine....!!!Trebuie sa mai fii si asa din cind in cind...Pai zau...,ca altfel nu realizeaza!!!

Va pupacesc pe toate tare.

dandusa 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Eu m-am trezit si, disperata, am postat mesajul... abia apoi v-am citit din urma...si m-am ingrozit cate probleme de dinti...E normal pentru noi, astea care am avut probleme cu dintii de cand ne stim, sa ni se intample asta acum, cu toate ca am acordat o ingrijire cu totul deosebita dintilor...asta e, unele carente din burtica mamei (probabil) sau copilarie, nu mai pot fi recuperate!

Acum mi-am sunat medicul care-mi supravegheaza sarcina si nu raspunde...o sa incerc mai tarziu again! Si nici medicul care se ocupa de dantura mea nu are astazi program...Toata lumea comploteaza impotriva mea ! Si sotul meu a fost la farmacie si nu au vrut farmacistele sa-i dea nimic pentru mine, pana nu-mi intreb medicul...Pe cine naiba sa intreb, daca toti au disparut de pe planeta cand ai nevoie de ei.....Si mai mult ca sigur am patit ceea ce ma temeam cel mai tare: am facut puroi si am nevoie de antibiotice...Ma iau io la de maine cu toti medicii...

Dolores si Dandusa, va multumesc pentru incurajari ...cate 100 de pentru fiecare...Si cele cu pb. mergeti maine fuguta la dentist sa nu cumva sa vi se faca puroi...si apropo...anestezia cu xilina e permisa (aia cu adrenalina nu), asa ca n-o sa va doara nimic!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

rezultatul pentru test dureaza 3 saptamani....dar inca o saptamana pana ma duc la echo nu moare nimeni.
lasa ca sa stii ca nu esti singura care are scene de genul asta cu sotzul..uneori imi vine sa-l lipesc de pereti...asa ma scoate din pepeni....ori sunt eu mai sensibila in perioada asta...ori ceva se intampla...si eu am avut un schimb de replici aseara si la fel ca si tine m-am culcat cu niste nervisori..si pentru asta o sa plateasca ..ce sa mai zic...si mie mi s-a rupt o bucatzica de masea care era super sanatoasa...gingiile sunt putin inflamate si cam sangereaza cand ma spal pe dinti.....ma doare bazinul de mor si asta pentru ca in continuare se produc modificari in corpul nostru...greturi nu mai am...sunt 95% refacuta din puctul asta de vedere....si acum ghici....sunt cu vopsea pe par...am gasit ...ca de cand caut, vopsea fara amoniac, la farmacia Catena....sa vedem ce iese si va anunt...eu sunt blonda si deja crescuse parul si se vedea cam naspa...daca nu gaseam vopsea fara amoniac nici ca ma vopseam ,dar asa....iupiiiiii...
va tin la curent.
pupici Dandusa si la bebel si nu in ultimul rand la toate burticile

quote:
Originally posted by dandusa

DOLORES,multa bafta la control pe 27 dar de ce dureaza asa mult rezultatul la triplu test ?Eu am sa merg pe 17 la control si speram sa ne spun si daca este baietel sau fetita.Toata lumea zice ca este baietel ,ca am avut de la inceput o sarcina linistita ,fara greturi ,stari naspa,bla,bla,bla dar noi am zis ca vom fi fericiti in orice situatie.Si acum sint tot bine,ma plimb de zor in fiecare zi pe jos si imi place teribil sa tot fac ceva ....,aseara m-am certat cu Claudiu si nu mi-a picat bine,m-a durut burtica si mi-a curs si singe din nas probabil tensiunea . Voi avea eu grija sa-l fac sa sufere pentru asta .Uita de bebe si ma face sa pling.Nu mai suport sa vad oamenii cu care lucreza ca il calca in picioare si fac ce vor cu el....,am luat pozitie si s-a suparat ,ca el nu are nici o problema si ca ,daca pe el nu-l dernajeaza pe mine de ce ma deranjeaza.Am decis sa-mi vad de ale mele si sa-l las sa faca ce vrea ,dar nu prea pot sta deoparte,sint multi bani in joc si pentru banii astia am muncit amindoi greu si acum ,normal ca nu suport sa comande altcineva pe banii nostrii.Cu orice risc am sa stau deoparte pentru ca imi face rau sa ma tot bag si D-zeu o sa aibe el grija de toata lumea.Stiu sigur ca mai devreme sau mai tirziu isi va da seama si-si va cere iertare ca a fost orb dar pina atunci eu trebuie sa fierb in suc propriu si sa-mi vad de ale mele.Asa face tot timpul,doar trebuie sa-l las sa-si dea seama singur.

Barbatii astia uneori sint ca niste copii.Bine ca nu lup singura sa-l conving ca mi-ar fi mult mai greu...Of,doar ce il laudam acum citeva paginii si parca a citit si i s-a urcat la cap.Asa mi se intimpla mai mereu,il alint ,il iubesc ,il surprind si apoi face ceva care sa ma enerveze....,dar eu tot il IUBESC si chiar mult .Si acum sufere de nu mai poate ca nu-i raspund la tel ,ii suna pe toti sa intrebe de mine ....si eu stau relaxata cu voi de vorba si lasa-l si pe el sa fiarba in suc propriu ca mine....!!!Trebuie sa mai fii si asa din cind in cind...Pai zau...,ca altfel nu realizeaza!!!

Va pupacesc pe toate tare.

dandusa 18+

dolores 14+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dandusa esti un ingeras... Merci mult pentru incurajarile legate de triplu test. Eu abia vinerea asta merg la dr. cu tot cu rezultatele de la sumarul de urina pe care trebuie sa-l fac in fiecare luna... deh.. doar am facut tratament cu antibiotic pentru Escherichia Coli si trebuie monitorizat totul.

Pentru tine, anateo si monique duceti-va la dentist si nu stati cu infectiile acolo ca se pot doar agrava nu ameliora, si fac si mai rau lui BB Chiar daca va trebui sa faceti anestezie pentru scoaterea nervului sa zicem, sa solicitati o anestezie fara adrenalina (asta este interzisa ca in rest toate sunt permise)- eu va spun din propria experienta ca in sapt. 13 mi-a cazut o plomba si a trebuit scos nervul si pusa plomba definitiva. Mergeti cu incredere si nu mai asteptati deloc!

Danita concediul de risc maternal poate fi luat oricand in timpul sarcinii daca tu ori BB sunteti in pericol (ex. iminenta de avort). Se plateste 100% de catre angajator.

Alexsa trec ele si cosuletele... la mine s-au inmultit ca eu nu am avut niciodata o piele supercurata (hmmm... poate doar cand luam anticonceptionale tenul meu arata mai bine). Progesteronul este de vina si nu cred ca vreo crema super poate face minuni.

Roxana daca ai tensiunea un pic marita si ti s-au umflat picioarele renunta la sare in mancare si vei vedea ca scade si tensiunea iar picioarele se vor desumfla. Am o colega de birou insarcinata in 25 de sapt care are aceleasi probleme ca si tine, dar nu vroia nici in ruptul capului sa lase sarea deoparte. Si a incercat doar vreo doua zile chestia asta si chiar a functionat.

Va pupez pe azi ca plec putin cu iubitul sot sa spalam masina sa cumparam cate ceva...

Ramona 17+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

maine ma duc la dentist.problema mea este mai veche,a aparut cand o alaptam pe teo,am facut tratament,mi-a pus un pansament si a ramas sa punem plomba definitiva,dar n-am mai ajuns.denista mea e in partea celalta a orasului si imi e peste mana.nu o schimb pt ca ea a fost prima dupa lungi cautari care a stiut cum sa ma ia.eu am o sensibilitate a dintilor exagerata,combinata cu o dantura de proasta calitate.am amintiri groaznice legate de dentist de cang era mica.
asa ca fimea nu papa dulciuri,nu bea sucuri din comert,nu-i indulcesc nimic cu zahar,miere.incerc sa o protejez cat pot.

Mergi la inceput

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Filmulet,cum creste bebe in burtica ,dar trebuie ceva timp sa le vizionati pe toate...

O sa va placa sigurrrr.

dandusa 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hai rapid sa va spun ce-am rezolvat si fug in pat...
Am fost la urgente la chirurgie maxilo-facila, bineinteles ca am un abces palatin de toata frumusetea, mi-au facut o incizie (asta dupa anestezie cu xilina) si mi-au drenat puroiul. trebuie sa merg zilnic. Iau Ampicilina. Am vb si cu medicul care imi supravegheaza sarcina, a zis ca e ok sa iau ampicilina si el mi-a dat si un antimicotic, deoarece Ampicilina favorizeaza dezvoltarea infectiilor micotice...Cam atat...ma doare de nu mai pot...si de maine ma duc la stomatologul meu si-mi voi face tot ce trebuie...ca altfel e mult mai rau...si asa sunt destul de necajita ca trebuie sa iau antibiotice!

Va pup

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Imi pare rau pentru fetele care au probleme cu dantura.Va sfatuiesc sa mergeti la dentist pentru ca numai astfel veti scapa de durere.Eu ma chinui in continuare cu raceala asta care se pare ca imi da cam mult de furca.Sunt atat de infundata incat deabia mai pot respira.E atat de greu sa nu poti apela la pastile!In legatura cu insomniile,si eu ma lupt cu ele de ceva vreme.DENY17+

Mergi la inceput