Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
anateo2004 spune:
roxana,nu trebuie sa iti iei toate cele 126 de zile ci doar 42 si apoi poti intra in CIC,asa am facut data trecuta.
am fazut ca in lista de la inceput se trece si data de nastere a primului copil.Teodora e nascuta pe 20.04.2004
anateo2004 spune:
mai are cineva problema sculatului de dimineata?
ma refer ca eu ma scol la 5.30 in fiecare zi,nu pot dormi mai mult.asa am patit si cu Teo,la un moment dat ma sculam la 3 noaptea si stateam treaza pana la 6,apoi ma culcam.dar asta spre final.
sunt curioasa daca s-a mai confruntat cinrva cu problema asta.
cineva spunea ca a inceput sa aibe carcei.si eu am avut si am luat magneB6 si au trecut.nu se ia calciu pt ca da contracti.
va pupic dulce
asiza spune:
Buna dimineata, gravidutze!
Hai ca va scriu repede ca trebuie sa plec...
Anateo, si eu am o problema cu somnul, dar doar de 2 zile incoace. De exemplu, aseara m-am culcat pe la 12.00, m-am trezit la 2.30 sa merg la baie si...salut somn...pana la 5.00 dimineata m-am uitat la filme...si acum iti dai seama ca sunt cu ochii-n gura...mi-e asa de somn si azi am si un botez si trebuie sa fiu fresh. Nu stiu cum m-oi descurca! Sper sa treaca perioada asta! Tu ce zici, din experienta anterioara...tine mult?
Cristina, iti multumesc si tie de urare...
Mirona, sa te relaxezi si te asteptam cu drag...
Dandusa...noi am trecut peste suparari si ne bucuram de ceea ce ne-a dat D-zeu. Daca fetele suparicile nu mai vor sa vorbeasca cu noi...ghici cine are de pierdut...in nici un caz noi!Las-o mai usor si tu cu munca!
Fuuuug....Va citesc diseara, daca nu-s prea obosita....Pupici muuuuuulti!
10+
piscotica spune:
Anateo,pot sa-ti spun ca si mie mi se intampla acelasi lucru,prima luna am crezut ca este din cauza vezicei,dar nu este asa,acum ma trezesc in fiecare dimineata pe la 4,30-5 si adorm din nou pe la 8 si ceva,nu stiu sa-ti explic de ce dar poti sta linistita acum ca nu numai tu treci prin asa ceva.. pupici la toate burticutele. 17+
dandusa spune:
BAUUUUUU!!!
Sper sa va surprind placut cu mesajulmeu din cursul zilei ,lipsit in in ultima perioada .Azi dimineata ANATEO,nu am reusit sa ma trezesc deloccccc si am ramas sa mai dorm un pic ca doar eram obosita si tare m-am bucurat .Tu spui ca nu mai poti dormi iar eu nu ma pot trezi pina la ora 9 dimineata.Tu dormi dupa amiaza?EU, nu si poate asta este motivul!!!Ce ma bucur ca m-ati bagat si pe mine in seama si sper sa nu uit pe cineva ca nu mai vreau sa vad pe nimeni suparat din ceva legat de forum.
ROXANA,eu doar fac haz de necaz,nu m-as supara asa usor,doar "ma fac",sireata de mine, ca sa mai schimbam ceva pe aici
CRISTINA,distractie placuta si sa faci poze pe acolo sa vedem si noi.
ASIZA,
Si acum va pupic pe toate si pe bebeii vostrii!
dandusa 18
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
dandusa spune:
MIRONA,ai vrut sa ne sperii????Sa stii ca a tinut!!!
Eu una m-am speriat si chiar am crezut ca n-ai sa mai vrei sa stii de noi ceva zile....si ca nu poti sta prea mult departe de noi....deci....,ne iubesti sau cum zici si tu esti dependenta de noi.Ce ma bucur ca esti bine si ca ti-a trecut un pic!Relaxeaza-te si apoi intoarcete in forta cu ceva nou.
dandusa 18
piscotica spune:
Buna dimineata,burticutze. Azi pt mine este zi de sarbatoare,in primul rand:nepotica mea preferata si scumpica implineste 6 anisori,iar maine sotul meu implineste si el anii.Tot maine sarbatorim 3 ani de cand ne-am casatorit si 5 ani de cand ne-am cunoscut,pt ca ne-am cunoscut la onomastica lui acum 5 ani.Asa ca sarbatorim in aceasta seara.Sunt cea mai fericita femeie de pe pamant,si vroiam sa impartasesc cu voi aceasta fericire. la toate burticutele. 17+
dandusa spune:
PISCOTICA,draguta de tine,multa sanatate,fericire,bebei sanatosi si sa dea D-zeu sa va iubiti asa pina la adinci batrineti.Sper sa va distrati si sa nu uiti sa ne povestesti si noua cum a fost.Nu vreau sa te supar dar vreau sa-ti spun ca mai este o femeie fericita in lumea asta si aceea sint eu.Am sa te las pe tine si numai pe tine sa fii cea mai fericita femeie din lume,AZI ,dar de miine vom fi DOUA!!!ok?Eu tot timpul ii ziceam sotului meu ca in toata lumea asta exista doar un singur barbat ideal,care poata sa iubeasca enorm si care stie sa ma faca fericita si acela este EL,Claudiu!!!Dar cel mai mult se infoia la partea cu ...,din pacate pentru alte fete este doar unul singur in aceasta lume mareeee si acela este al MEU!!!Vai daca-l vedeai...,mureai!Eu chiar asa simt si te inteleg cind spui ca esti fericita.Multa fericire va doresc.
dandusa 18
piscotica spune:
Mersi mult Dandusa,stiu ca sotul tau este pt tine cel mai bun sot din lume si ce coincidenta,noi vrem sa-i punem lui bb al nostru numele sotului tau Claudiu,sper sa nu te superi.Eu nu ma supar ca nu sunt sigura femeie fericita de pe globul pamantesc,sincera sa fiu imi doresc din tot sufletul sa fie toate femeile de pe pamant iubite,alintate de sotii lor asa cum sunt eu de sotul meu si bineinteles tu de Claudiu,nu-i asa dandusa?la toate burticutele. Dandusa 17+
mio75 spune:
Roxana draguta, nu esti obligata sa le iei decat cele 42 de lauzie dupa nastere pt a primi concediul de 2 ani de crestere a copilului.
Pupici
quote:
Originally posted by roxana c.
Lamuriti-ma si pe mine, in legatura cu prenatalul+postnatalul. Am inteles ca in total sunt 126 de zile din care imi pot lua inainte sa nasc cat vreau, dar in asa fel incat sa-mi mai ramana cel putin 42 de zile cel putin dupa ce nasc.Buuuun, pana aici am pricipit. Dar in cazul in care -sa zicem- nu imi voi lua nici o zi inainte sa nasc , deci imi vor ramane toate 126 , sunt obligata sa le iau pe toate dupa nastere si apoi sa intru in CIC, sau le iau doar pe cele 42 si gata, intru direct in CIC?
Roxana14+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)