Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iote c-am uitat sa trag de urechi pi Madalina. La Multi ani,mamico, sa fii fericita si sa-ti atingi toate tzelurile propuse.

Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dbunny, esti deja in trimestrul doi. Felicitari!
De la 15 saptamani implinite se considera ca trecem in trim. doi.

15+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dbunny, mi-a scapat...dar nu sunt in spania..insa am un frate acolo la Bilbao si chiar imi place foarte mult limba, o si vorbesc si imi mai scapa cate una asa din cand in cand...

va multumesc tuturor pentru felicitari si urari, dar mai am un hop de trecut in seara asta..asa cum spuneam..va tin la curent

abia astept sa plec acasa de la servici, ca mor de sooomnnn...!!!

o seara buna tuturor gravidutzelor

desiree 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ce harnicute ati fost de acum 4 ore de cand nu v-am mai citit!

Luly, bafta la control si neaparat sa ne povestesti ce si cum...
Lucia, felicitari pentru , iar chestia cu infundatul nasului, mie nu mi s-a intamplat...Ai grija doar sa nu fie vreun semn de raceala, Doamne fereste!
Dandusa....tare as mai sari si eu cu burta-n nisip la mare, insa cred ca anul asta sarim marea...poate vom merge putin la munte.
Desiree, sigur misca bb-ul tau, insa nu-l simti inca. Ai grija la ca e cumplita, stiu, te tin de mana sa te incurajez(desi am eu cred mai mare nevoie de asta..hi hi). Si te rog sa mai ai grija la anestezie...e permisa doar xilina, nu adrenalina, vorbeste si cu medicul care-ti supravegheaza sarcina. Pupici muuulti si sa te faci bine....
Alexsa, distractie maxima in luna de miere si Casa de Piatra . La intoarcere vrem poze si povesti, ok?
Dbunny, esti in trimestrul 2...uraaaaaaa

Le multumesc din suflet tuturor celor care m-au sustinut in escapada mea cu stomatologia. Azi la drenaj a fost super ok, nu prea mi-au facu mare lucru, insa mi-au tremurat chilotii pe mine de emotii(eu nu eram asa la dentist, cred ca din cauza ca sunt gravida am reactionat in felul asta). Si sotul meu se mira ca sunt asa cacacioasa...Mai merg miercuri...

Pupici la burtici...

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

salut fetelor,

am si eu o nedumerire mare. de ieri ma doare burta ingrozitor si azi m-am trezit cu scurgeri maroni? ce sa fie oare?

fetelor care mergeti la dentist ,in USA dentistul NU accepta burticile in primul trimestru de sarcina, doar in trimestrul 2 si asta doar pentru curatirea dintilor sau chesti mici...totul se programeaza in ultimul trimestru de sarcinsa sau dupa ce nasti.

va pup.

Elena13+
POZE

Mergi la inceput

Elena, fugi imediat la doctor! Ia si un antispastic,insa nu mai sta. Durerile de burta, asa cum lle descrii tu,nu sunt bune. Nu vreau sa te sperii,si iti doresc tot binele pentru bebita, insa exact ca la tine a inceput si la mine, anul trecut, iar dupa trei zile pierdeam sarcina. Insista la medic sa-ti faca eco, si sa-ti dea ceva, sa treci de asta.
Iti tin pumnii strans si sa dea Dzeu sa fie bine! Tine-ne la curent,te rugam!

15+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

salut fetelor,

am si eu o nedumerire mare. de ieri ma doare burta ingrozitor si azi m-am trezit cu scurgeri maroni? ce sa fie oare?

fetelor care mergeti la dentist ,in USA dentistul NU accepta burticile in primul trimestru de sarcina, doar in trimestrul 2 si asta doar pentru curatirea dintilor sau chesti mici...totul se programeaza in ultimul trimestru de sarcinsa sau dupa ce nasti.

va pup.

Elena13+
POZE

Elena, rapid la medic! Iti tin pumnii! Neaparat sa ne scrii!

Referitor la dinti, sunt convinsa ca daca este grav, te primeste si acolo la dentist, ca altfel mai mari sanse ai sa pierzi sarcina...

Pupici multi si ai mare grija de tine...

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Am intrat numai sa va pupacesc muuuult, ca sunt tot la munca si mai am atata treabaaaa, sa-mi pun si'n cap.

Pupicei pe burtici, Ingeras 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ELENA,multa sanatate iti doresc si ai grija de tine si de bebe.
CRISTINA,acolo vei sta pentru tot restul vietii?
Fetelor,multa sanatate va doresc si acum am sa va las .Miine cica ..,trebuie sa ma trezesc pe la 4 dimineata...,plecam la Bucuresti cu treaba si tot miine ne intoarcem.Aveti grija de bebei.

dandusa 18+

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

Mergi la inceput

Dandusa,da, se pare ca aici vom ramane,cel putin asa gandim acum. Vezi tu, avem doua case, afaceri, investitii mari. In plus, Iasmina merge la gradinita, la anul va merge la scoala,va lega prietenii,bebele care acum este in burtica,la fel. Deci iti dai seama ca nu pot sa ii rup pur si simplu,de tot ce este aici,si sa mergem .....unde? in Romania? Nici gand. In Romania mergem doar pentru vacante,pentru ca atata timp cat mentalitatea este care este,si coruptia este peste tot, noi nu vom putea face nimic acolo. Poate vom cumpara vreo proprietate pe undeva, unde e mai mult soare, dar deocamdata suntem in faza in care muncim,producem bani.....Dupa aia,peste timp,vom mai vedea noi.
Calatorie placuta maine, sa va terminati cu bine treaba pe care o aveti si sa va intoarceti sanatosi. Ai grija de tine si de zbenguici.

Te pup

15+

cristina

Mergi la inceput