Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
desiree spune:
hola fetele
am revenit si am constatat ca ati scris ceva..mi-a luat ceva timp sa va citesc pe toate..
asa...
cu toate ca nu m-a intrebat nimeni ce am facut vineri la eco..eu tot va spun..asta ca sa fiu in asentimentul unora dintre noi...suntem bine de tot, translucenta nucala normala ( ce o fi aia) mi-a zis ca e cu capul in jos si cu picioarele in sus ce o face el asa de la varsta asta spanzurat asa...nu stiu..da daca lui ii place..ce sa mai zic..oricum doctora nu mi-a dat de inteles ca s-ar misca..poate e prea mic
dupa ce am stat 2 ore in curent asteptand sa intru le eco dupa multe gravidutze care erau in nastere si trebuiau ecografiate imediat, si dupa ce m-a luat o durere de ovare (de la acel curent ) de care nu am scapat nici azi..am plecat la stomatologie pentru a ruga doctorita sa imi faca ceva ca sa nu dau cuiva cu ceva in cap de durere de masea...care ma chinuise toata noaptea precedenta..in fine..l-a sunat pe sotul ei - medic ginecolog- si l-a intrebat ce sa imi faca...in sfarsit m-a anesteziat cu ceva amestecat cu adrenalina si am rasuflat usurata ca am scapat de acea durere care ma innebunise..asta apropo de durerile de masele de care va plangeti si voi...
mi-a zis ca in gura mea nu exista la acest moment o masea in stare buna, decat cea artificiala...asa ca o sa imi fac saptamanal program la ea fie ca imi place fie ca nu...
miro, bine ai revenit, cu toate ca nu trebuia sa pleci deloc din motive de cearta...fiecare are dreptul sa isi spuna parerea si am fi fatarnice daca nu am impartasi ceea ce simtim la un moment dat..si daca unora dintre noi nu ne convine ceva, suntem oricand libere sa parasim acest forum...asa suntem noi unele mai sensibile altele mai puternice, depinde de structura psihica a fiecareie dintre noi si de modul fiecaruia de a percepe o anumita perioada pe care o traverseaza...
eu una va iubesc tare pe toate si abia astept sa vin sa va citesc in fiecare zi
eu deocamdata sunt cu sufletul la gura sa vad daca imi ies anticorpii anti rh ca mi-a luat sange si abia astazi astept rezultatul
rugati-va pentru mine si bb sa fie ok
desiree 12+
Mirona spune:
luciaro felicitari pentru . Am trecut evenimentul si in listutza.
SANATATE celor cu probleme dentare.
Cristina ma bucur pentru tine pentru w/e petrecut.
bubi26 si eu sunt de acord cu intalnirea noastra, a tuturora de pe acest topic ... dar intalnirea sa fie la Timisoara.
Zau ca nu poate fi realizabila. Nici macar pe orase nu ne intalnim, dar mai sa o facem din toata tara si cele din afara ... e tare greu.
Eu sunt de 2 ani aici pe forum si abia anul acesta am facut o escala la Bucuresti sa-mi vad endometristele mele dragi ... si abia am reusit sa ne strangem 5 fete. E tare greu.
2=2
(avem 2 si 2 )
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
cristina1974 spune:
Desiree, ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Bine ca vestile despre bebe sunt ok,cat despre masele.....stiu ca e cam nasol sa te pocneasca durerile, si sa nu poti face mare lucru.
Ai grija de tine si de bebita, si ai sa vezi ca totul va fi ok.te pup
15+
cristina
alexsa spune:
la multi ani,madaluta!!!! nu trebuie sa-ti faci griji c-ai schimbat prefixul!important e cat de tanar iti e spiritul,asa ca esti OK!! Fetelor care aveti probl cu dantura.....NU MAI AMANATI!!!!ca ramaneti fara dintzisori....acum se pierde cel mai mult calciu din organism si sa nu patiti ca a mea mamica ce dupa ce m-a nascut a trebuit sa-si puna lucrare dentara!!!asa ca luati atitudine si pastrati-va frumoase!!! in alta ordine de idei vroiam sa-mi iau ramas bun de la toate pt ca azi plec cu sotiorul meu iubit in luna de miere(pacat ca e doar o sapt!!),dar ma voi intoarce!!....nu scapati de mine...
cristina1974 spune:
Alexsa, drum bun si petrecere frumoasa! Sa traiti la maxim fiecare secunda, ca timpul liber este tare scump.....
Si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!Aveti grija de voi!
15+
cristina
dandusa spune:
CRISTINA,ma bucur pentru tine,sa dea domnul sa va iubiti la fel si peste ani si ani si sa fiti sanatosi amindoi sa va puteti creste comorile.Dar voi cum ati ajuns pe acolo?Adica tu din Rominia el din Iran si v-ati stabilit in Anglia...Nu era bine si acasa la noi?
DESIREE,sa sii ca bebito se misca si nu de acum ...,dar tu nu-l simti.Eu citem intr-o zi pe net ca daca te simti balonata si nu ai avea motive ...sa nu iti faci griji ca bebe face tumbe si deci...,de la el este senzatia.Deci...,imagineaza-ti ce se petrece prin burtica ,fara stirea ta...!!!Eu l-am simtit prin saptamina 17 a.
ALEXA,ma bucur pentru tine.Sa aveti parte de distractii si sa reveniti cu bine acasa.Noi nu am reusit sa ne facem "luna de miere"asa cum visam .Am plecat ce-i drept ...dupa nunta imediat dar in voiaj de 10 luni de munca si ce ne-am mai distrat...,am stat in camere separate 10 luni si nu doresc la nimeni sa aiba parte de asa ceva dupa nunta.Speram ca intr-o zi sa plecam si noi in voiaj de nunta daca s-o mai putea...Voi pe unde veti merge?
dandusa 18+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
Mirona spune:
alexsa saptamana de miere superba va doresc si eu. Sa fiti fericiti impreuna si te asteptam inapoi cu bratele deschise. CASA DE PIATRA!
desiree felicitari pentru bebe, bine ca e ok. E tot ceea ce conteaza. Si mai ales bucurate pentru orice analiza in dreptul careia scrie normal. si nu ne mai certa ca n-am intrebat de tine ... suntem atat de multe ... ca nu facem fatza. Hai ca ai venit tu, ne-ai spus cum fu si noi te felicitam.
Ce stiu eu e doar ca translucenta nucala este diferita de pliul nucal. Ma mai interesez.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
luly spune:
Madaluta, La Multi Ani! Si eu am facut o mica depresie la schimbarea prefixului, asa ca te inteleg destul de bine. Dar tu ai toate motivele sa fii f.f.f fericita acum. Dupa ce o sa vina bb o sa masori altfel timpul. E o varsta f. frumoasa, asa ca profita de ea.
Luly 14+ si Di (04.12.2003)
cristina1974 spune:
Dandusa, Kaveh este de origine iranian,insa se afla cu tot familionul de 25 de ani in Uk.Ne-am cunoscut intr-un club, in Bucuresti, ca pe atunci eram in Bucuresti mai mult, cu toate ca plecam des din tara si atunci. Si initial nu am vrut sa vin aici,ca nu m-am dat peste cap pentru Londra niciodata, dar cum el nu stie romaneste.....alta solutie nu am prea avut. Si iata-ma in Londra,cetatean britanic, si roman, si in curand imi voi scoate si pasaportul iranian,ca iranul cere viza pt orice tara, inclusiv UK,si o dau destul de greu,asa ca nu vreau sa am probleme cand plec acolo,in vizita.
15+
cristina
Dbunny spune:
Alexa calatorie frumoasa.
Luciaro iote si tu cu un flacauas... ca mine! Da' yo parca inca n-am incredere...da` daca peste o luna imi zice ca-i fetita ??
Desiree, esti in Spania ? ceva ceva in vocabularul tau me face sa cred ca da, oricum, felicitari pt rezultatele bune.
Fetelor, eu sunt de 15 sapt + 5 zile, la cate sapt am stabilit ca ne putem considera in trimestrul 2 ? m-am zapacit deja cu atatea calendare ...
va pupacesc pi toati si sa avetz grija de bebei
PS. azi dimineatza inca am mai vomitat
Dbunny15+5