Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna la toata lumea, eu sunt noua pe forum cu toate ca am citit mai tot timpul subiectele postate.
Elena, eu m-am confruntat cu o astfel de situatie, mie mi se intampla daca mergeam mai mult de doua ore. Prin saptamana 11 am patit prima oara, apoi prin 12. Din fericire nu a fost absolut nimic in neregula, trebuie totusi sa anunti medicul tau si sa afli exact cauza. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

buna fetelor.

sa trecem la lucruri mai vesele si optimiste. astia se joaca cu prognoza aici de numa. pana acum cateva zile ziceau ca pe 10 iunie vor fi 25 C si soare ,acum zic ca 15 C si ploua
...a nu stiti ce e pe 10 iunie??? ha-ha-ha ..pai bineinteles ...ca voi cititi pe cine vreti si ce vreti..ia, ca incep si eu sa ma plang ca sunt nebagata in seama cu problemele mele ...ce ,numai altii? in afara de Cristina1974 nu m-a felicitat nimeni ca ma marit - asta era pe 10 iunie ! - nici ca mi-am luat casa...eee...

Felicitari si Casa de piatra.
Eu m-am casatorit anul trecut 10 iunie la starea civila, iar nunta am facut-o pe 11 iunie. Si am avut o vreme super, nici ploaie nici canicula.

sa ai o nunta asa cum ti-o doresti!

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

si eu am ajuns azi la dentist, ca mi s-a rupt coronita de compozit (4 dinti) pe care mi-a pus-o in noiembrie.
m-a chinuit sa-mi ia amprenta dentara din nou, ca trebuie sa-mi faca alta lucrare. noroc ca eram in garantie si nu mai trebuie sa platesc.

saptamana viitoare cand ma duc la proba, o sa-mi repare si o masea, ca a aparut o mica carie. dr. mi-a spus ca mai bine o repara acum, decat sa astept sa ma doara.

i-am spus dentistei ca sunt insarcinata, si ea a zis ca pentru lucrarile pe care mi le face, nu e nici un pericol pentru bebe.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Elenalove27:fugi mai repede la medic.asa am patit si eu pe la 8-9 sapt si m-am speriat groaznic.am facut imediat echo si bb era bine, dar totusi medicul m-a internat si mi-a facut ceva injectii cu no-spa si scobutil si m-a tinut la pat. eu mai luam pe langa asta si tratamentul Dr T si l-am sunat si pe el si mi-a zis k mai mult nu se poate face.sa stau numai in pat si sa fiu calma.am stat in pat, dar numai calma nu am putut fi...la mine au durat mai bine de 10 zile, dar nu aveam in fiecare zi. am ramas cu o teama imensa....si acum verific de o mie de ori pe zi dc totul este in regula....
sa iti ajute d-zeu sa fie bine si sa fie doar de la inserare placentei.dc nu e sange nu este chiar asa de grav.
asteptam vesti

Madalina 12+

Mergi la inceput

madaluta. la multi ani!

si eu mi-am dorit sa sarbatoresc 30 de ani cu bebe in burtica, dar la mine bebe a vrut sa vina mai tarziu.

oricum bun venit in clubul 30

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Madaluta,LA MULTI ANI!Elena,eu zic sa mergi la un control.Chiar daca nu e nimic,dr.te va linisti.DENY18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

buna fetelor,

azi am fost la doctor am vazut foarte bine bebele , foarte clar se vedea, se tot agita in stinga si in dreapta , dadea din manute si din picioruse, probabil il deranja sunetul ecografului. inafara faptului ca placenta anterioara este cam jos restul e totul f ok. ne-am atasat brusc de el, amandoi.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27
am si eu o nedumerire mare. de ieri ma doare burta ingrozitor si azi m-am trezit cu scurgeri maroni? ce sa fie oare?

Elena cum esti? Cum te simti? Ai fost la vre-un control? Hai scrie-ne, spune-ne ca esti ok si tu si bebe. Doamne ajuta! Pete maronii inca sunt ok, rosu sa nu fie, dar de ce dureri mari? Te asteptam cu vesti.
quote:
Originally posted by ingeras26a
Am intrat numai sa va pupacesc muuuult, ca sunt tot la munca si mai am atata treabaaaa, sa-mi pun si'n cap.

Ingerasa pupicei inapoi. Mi se pare mie sau se vede in zare o statuie? Vezi ca si eu faceam la fel ... dar am realizat intr-un tarziu ca ori lucrez 8 ore ori 10-11 tot acelasi salar il primesc.
Incearca sa nu te extenuezi si vorba fetelor, la o ora de stat in aceeasi pozitie trebuie ceva miscare, sa te intinzi usurel si sa faci cativa pasi prin birou. Ai grija de voi.
dandusa drum bun la Bucuresti si i-ati o perna pentru spate, banuiesc ca drumul il veti face cu masina. Nu cred ca mai citesti tu la ora asta forumu ... dar sa porti centura neaparat.
Of! cate sunteti cu probleme dentare. Sanatate multa fetelor.
carliema felicitari pentru rezultatul la eco. Stai linistita ca se ridica ea placenta ... mai are inca timp. Mie la 16 saptamani mi-a spus ca e ridicata, deci pana atunci inca era si la mine jos inserata. Răbdărică.
Despre sunetul ecografului ... la fel stai linistita. Abia de prin luna 7-8 incepe bebe sa perceapa sunetele ecografului. Cel putin asa am citit eu - ca din acele luni nu mai este bine sa indrepte dr. eco spre urechiusele bebelui.
Deci bucura-te de bebe miscăretz.

mayaione bine ai venit. Vrei pe lista noastra? Cate saptamani ai acum? Ne dai si niste date despre tine? DN, UM, DPN? Esti la prima sarcina?

Va pup pe toate si va doresc o noapte buna.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

carliema, si eu am placenta jos inserata. medicul mi-a spus sa nu fac nici un pic de efort, ca se va ridica.
la echo in saptamana 9, placenta era posterior jos inserata si acoperea orificiul intern al colului.
saptamana trecuta, placenta era doar posterior jos inserata.

medicul a spus ca e un progres.

12+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vreau pe lista, da:) Eu sunt la prima sarcina, DN 20.12.76, UM 29.01.06, DPN 05.11.06.

Mergi la inceput