Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Am stat si eu vreo doua ore fara baietii mei, care au plecat la plimbare cu bicicleta, asa ca am intrat sa vad ce mai faceti.

Daniela, bine ai venit! Ce puiut blondut si frumos ai! Vreau sa-ti spun ca noi am fost la mare anul trecut, cand Tudor avea 1 an si 1 luna si a fost super ok din punctul lui de vedere. Cu cateva precautii legate de apa si hrana, n-ar trebui sa fie probleme.

Felicia, sanatate Andreei, cum se mai simte? Eu sper ca i-a trecut pana acum.

Cori, si Tudor e innebunit dupa stafide. Initial le spunea "tatide", acum le-a inventat o denumire tare haioasa, le spune "păpăniș". Nu stiu de unde pana unde a ajuns el la cuvantul asta, oricum, e tare haios. Si el ar manca in prostie, daca i-am da.

Noi avem o problema cu "cosiolata" (ciocolata) si dulciurile in general. I-am dat de cateva ori bucatele mici, si acum imi cere intr-o disperare. Stie unde e dulapul cu ciocolata si ursuleti din aceia jeleu, cred ca trebuie sa le schimb locul si sa impun niste reguli, ca deja avem probleme. daca nu ii dau se pune pe un plans din ala cu lacrimi de crocodil. Asa ca bagam embargou.

va doresc o duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu spor la embragou! trebuie bagat....ai mare dreptate. tu cum te simti?
Daniela imi pare rau ca nu ai dormit....odihneste-te acum!
Cori hihihihi asa deci si Eva e fan stafide? eu l-am pedepsit pe Pat ptr ca a spart borcanul cu stafide....acu ii zic ca nu avem ptr ca le-a spart....da mi-a cam sarit inima....ca era ditai borcanu....si au sarit cioburile de numa'.

Mergi la inceput

buna dimineatza.
ntzzz ntzzz....ce linisteeeee pe aci!
inseamna ca a fost frumos si v-ati plimbat o groaza.
pupici si o saptamana senina si usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici si-o saptamina bengoasa tuturor!
roxanici, felicitarile mele sincere... vazut cupiii, pupam pe toti (cine e mariuca?) si la cit mai multe intilniri
pupam cupiii bolnaviori si noi mucim si tusim da` deja nu mai e o noutate, azi merem iar la doftor
philip, multam, cind ai timp poate-mi dai un buzz
noi am fost de-am vazut-o pe ilinca, ce sa zic, gratie peritolului (si acu` m-apuca jalea ca tre` sa i-l intrerup) nu mai arata chiar ca un ogar afgan, de fapt arata chiar bine, nu mai e asa firava si nesigura in miscari, dupa amiaza sper sa pun poze
edit, mitzule felicitari si sarcina usoara pe mai departe, ntzz, ce trece timpu`
danuta, uel cam
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am ajuns in fine si eu la servici...sa ma odihnesc...:)
Weekendul asta evident ca le-a batut pe toate, cu mutatul intr-o zi si aranjat pana seara, ca sa nu stresam copilul...sa fie toate puse la locul lor...sa se simta ca acasa...
A mai si bagat niste vome cand ne era lumea mai draga, sa fie distractia completa ...Treziri dese noaptea ca nu cumva sa ne trezim prea odihniti......Si duminica dimineata ne-a dat desteptarea la 6...eram capiati.

Eu evident ca nu m-am putut abtine si m-am apucat sa aranjez ..am cam carat pachete si m-am catzarat pe pereti...nu m-am resimtit asa ca azi la control sper sa nu ma ia nenea doftorul la bataie...

Boca Daniela, bine ai venit...sa-ti traiasca voinicelul si sa fiti sanatosi. E un frumos!
Eu m-am intors la servici cand avea Maria 1 an si 3 luni, am angajat o tanti de la noi pe scara care este pensionara...am vazut ca se intelegea bine cu Maria...Am platit-o o luna inainte si a sta cu mine la "program" ...sa vada cum ii dau sa manance (ca e tare mofturoasa)...Am mai venit de la servici inca o luna dupa aia ...mi-am permis ...dar acum n-are nici o taina cu "tante" a noastra.

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristal wow ce tur de forta! sper ca esti ok. acu ia-o mai usor...sa va reveniti! cum se simta Maria in noua casa?
Carmen asa de repede a luat Ilinca in greutate? succes...si sa nu mai aveti nevoie de stimulente de apetit! cum a iesit serbarea lui Ionut de 1 iunie? a desenat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna !
Intru sa va spun ca suntem bine...
Nu am avut net cateva zile si in combinatie cu lipsa timpului...am acumulat absente la voi...

Adina...LA MULTI ANI si de la mine cu intarziere
Daniela...bine ai venit la noi...
Cristal...felicitari pt. noua casa...
Carmen...vrem poze de la serbare
Roxi...vazut cei doi "constanteni" ...pupici pt. amandoi si pt. mamicile lor..
Andreea...succes cu Pupi la gradi...o sa vezi ca va fi bine
Sanatate Evei si Andreei....si celor care mai sunt bolnaviori...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am uitat...am pus poze noi...daca aveti chef...

...de la ziua Feliciei:
http://community.webshots.com/album/551079641uHlndG

...de la Kidex:
http://community.webshots.com/album/551079589HyDBKo

Mai am si de la serbarea de 1 iunie ...sper sa reusesc sa le pun maine...

Pupici tuturor...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

de 1 iunie fu la tat-su la servici unde s-a organizat o chestie misto: concurs de desenat pe asfalt dupa care petrecere, mare petrecere. boooon.. prima data a desenat o masina destul de misto numa` ca i se facu cupilului sete si ghinion, paharu` cu apa se varsa pe masina lui. a luat-o saracu` de la capat da` de data asta fara chef (uitai sa zic ca decit sa coloreze mai bine face flotari sau orice altceva) si cu chiu si vai desena o casa cu gard, of course masina de rigoare da` muult mai sumara ca prima si la insistentele lu` tat-su facu` si 5 fluturi spre disperarea lui. s-a ales cu premiu de consolare si-a primit cadou o sacosa cu dulciuri si un plic cu 500.000 lei (epuizati urjent de ma-sa in urmatoarea ora care era intr-o criza financiara acuta). serbarea de sfirsit de an urmeaza de-acu, inca n-au stabilit data.
nu pot vedea pozele ca netu` merge ca o risnita, da` mai insist

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Fusei la un seminar...asa ca acum continui...:)
Io's okay...in conditiile date...
Maria cand trece pe langa blocul in care am stat zice "gata! acasa!" si cand ajungem in noul apartament ii tot da cu " 'a geo'ge" ...adica suntem "la george"!...Si apoi "a mashina, acasa!"...Vrea copilul acasa...deh.
Nu stim cum sa-i explicam ca suntem deja acasa, ne-am mutat...
Insa e casa mare, are mult de cotrobait! Uita repede!

I-am vazut pe Luca si pe Patrick in decapotabila...super poza aia...:)
Roxi, matale aratzi beton!
Mitzule, felicitari pentru samburica miscareatza...:)...Pupam burtici!
Carmen, sa o tina Ilinca tot asa, cine stie, poate e de la schimbarea aerului si peritolul numai a fost cu impulsul...sa o tina tot asa! Dar sa treaca mucii repede.
Felicia, ce face Andreea!? Corina, ma bucur ca v-a trecut, bine ca au fost numai stafidele...Mai da' ce v-a pocnit deodata...Sanatate la puiute.
Andreea(philip) bafta inca o data cu gradinitele..sa ne povestesti cum merge...
Kro, frumoase pozici, frumoase modele...:)
Am uitat ceva? Probabil, da' ma scuzati ca am creierii varza..:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput