Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
Cori sanatate si Evei..nuuuuu laptic si legume..mai ales ca a facut kk de 6 ori..
Daniela bine ai venit la noi..Vazut poze..Alex este un blondut.tare dulce!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Boca Daniela spune:
Va multumesc mult pentru urari, sunteti tare dragute,Alex doarme acum si am si eu un pic de timp liber ,azi am fost in Parcul Central cu piciul si s-a distrat asa de bine,o fundatie a organizat cu ocazia Zilei Copilului "Terapia prin joc " si au fost tot felul de jocuri si activitati pentru ei,ce l-a incantat cel mai mult a fost o girafa mascota care tot dansa pe-acolo si Alex se tinea coada dupa ea.
Fetelor eu in 27 iulie trebuie sa ma intorc la serviciu si sunt asa de stresata ca nu stiu ce sa fac cu Alexut,mama si soacra nu sunt in Cluj si ramane varianta cu cresa sau bona.El e obisnuit numai cu mine si nu stiu cum va fi la inceput,cred c-o sa se lase cu plansete.
vreau sa va intreb daca voi mergeti cu puiutii la Mare ,ca eu nu stiu ce sa fac ,mi-e frica sa nu se imbolnaveasca ,la 2 ani e totusi micut si nu stiu cum o sa ne descurcam si cu mancarea ca e cam mofturos.
Va pup pe toate fetele
diana21 spune:
Corina, ai mare grija, de sase ori kk intr-un interval atat de scurt e f. mult. Vezi sa nu se deshidrateze! Doamne, imi amintesc prin ce cosmar am trecut asta-vara la mare, Roxana poate isi mai aminteste ca am sunat-o...din cauza unei enterocolite am stat cu Ianca in spital sase zile, pe perfuzii cu glucoza. S-a deshidratat in cateva ore, intai a inceput cu durerea de burtica (nu mi-am dat seama imdediat, dar isi freca piciorusele si plangea intruna), apoi...varsaturi in jet, una dupa alta...cam de vreo opt ori pana am ajuns noi la urgente. A avut infectie intestinala cu rotavisrus sau asa ceva, dar la analize nu ne-a iesit nimc. In fine...la faza asta sunt disperata rau, noi si acum mai luam Biotics din cand in cand pt. refacerea florei intestinale. De aia va zic sa nu ignorati primele semne. A, si la regimul antidiareic sunt doctor, am tinut sase saptamani. Lapte fara lactoza, Milupa HN25, sau Humana H, fara fructe crude in afara de banane...iar dintre legume, dovlecel, morcov si albitura, carnea fiarta separat.
Daniela, bine ai venit...intr-un fel si eu is cam noua pe-aici, ca n-am mai intrat la fete de un an din lipsa de net.
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
Boca Daniela spune:
Pako,imi pare tare rau ca ai probleme cu puiul tau,si eu am avut probleme cu Alex pe la 1an si vreo 3 luni a facut o enterocolita urata de am ajuns in spital.A facut si el febra mare si a avut 10 scaune pe zi ,am stat in spital 2 zile sa-l rehidrateze ca nu bea nici lichide.Dar tu zici ca nu are diaree,deci poate sa fie o indigestie ,daca persista febra eu zic s-o duci totusi s-o vada un medic.si regim cum au zis si fetele,paine prajita si ceai,carnita fiarta si supica .
va tin pumnii sa va faceti bine
diana21 spune:
Corina, poti sa-i dai linistita un plic de smecta pe zi, rau nu-i face oricum. Daca face kk apos, cu mucus sau cu resturi nedigerate, e obligatoriu sa incepi regimul macar cateva zile. Pupici si sanatate multa!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
diana21 spune:
Daniela, vazut poze cu strumfu', foarte dragalas, il pupacim de nu se vede!!!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
roxanaz spune:
neatza!
Daniela bine ai venit printre noi! Alex e tare simpatic! spor la cautat bone sau crese...fetele din cluj (Roxana, Florina) pot sa te ajute mai mult.fetele au fost si anul trecut la mare cu piticii....in mare e bine! dar depinde unde stai. oricum lor le face bine plaja si apa de mare. unde vreti sa stati?
Olivia pai de aia am si pus pozele repede....ca doar stiu cum as fi stat eu a fost super bine! si fara nici un fel de peripetie asa ca se poate repeta faza fara probleme!
Felicia precis e indigestie....nu ii mai da iaurt cu fructe..mai bine banana si paine parjita, mere coapte...etc.
Andreea de Pupi ce bine ca sta mai putin Pupi in prima saptamana. asa se va adapta mai bine, precis!
o duminica insorita tuturor!
Boca Daniela spune:
,am trecut sa va salut.Sunt franta de oboseala ca Alex nu a dormit noaptea trecuta de pe la ora 3,a plans ca-l doare burtica,cred ca a avut crampe la burica de la costipatie(de 3Zile)si i-am bagat o supozitoare ,dupa care s-a mai linistit.Am adormit abia spre dimineata un pic.Acum i-am trimis la plimbare sa pot sa ma odihnesc si eu.
Va pup si va doresc duminica placuta
corianai spune:
Neata,
Va multumesc mult pt sfaturile pt burtica lui Iia, din fericire la noi a fost ceva simplu, a trecut de la sine. Cred ca a exagerat cu stafidele cu o seara inainte, a mancat o tona plus alta tona de inghetata si probabil ca i-au fermentat in burtica. Cum se mai simte Andreea?
Bun venit Daniela
ma uit si eu la poze si revin
pupici