Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 7
cristalina spune:
Carmen, cel putin tz'ai luat de o grija, nu o sa vrea sa se faca pictor, sa fie muritor de foame pana il descopera cineva...hehehe
Uitasem sa urez sanatate la puiutii bolnaviori, ca am vazut ca si Alex al Danielei e cu burtica...
Daria, voi ce facetzi!?
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
kro, la multi ani cu intirziere feliciei, mi-a luat ceva secunde sa ma lamuresc de ce ea are 6 ani si ionu` nu vazut pozicile, pupam protagonistii. a fost multumita felia de recolta de anu asta?
cristalule, di ci nu duceti cupilu` acasa ? mi-am amintit o faza de cind ion avea 4 ani si-am mers de-un paste la slanic, a intrat in camera la hotel si ne-ntreba unde e bucataria si cind vazu cupilu` ca nu e bucatarie se puse pe-un urlet la gindu` ca n-are unde face ma-sa treaba
edit la edit, pupam studiosu` danutei, asteptam si pozici mai noi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roberta04 spune:
Salut!
Am lipsit un pic, sambata am fost la o nunta, ne-am distrat super, am fost si cei mai frumosi (scuzati lipsa de modestie ), cand o sa primesc pozele, nu stiu cand, vi le arat.
Ieri am fost la socri, Matei e foarte bine, dar se vede ca-i este tare dor de noi, nu s-a dezlipit de mine, in special, imi arata incantat ratustele, purceii, o striga pe "tantiiii" vecina sa-i aduca cirese, e bronzat ca un tractorist, pe fata si pe maini si mi se pare ca a crescut intr-o saptamana.
Eu am reusit acum o jumatate de ora sa termin si proiectul sotului, sambata am stat intr-un birou de la firma pana mi-au dat tit ce-am avut nevoie si in format electronic, ca sa nu mai muncesc la scris, asa ca maine le ducem si incepe iar stresul major.
Probabil miercuri il aduce soacra mea pe Matei acasa, abia astept, e asa de goala casa fara el!
Am reusit sa va citesc rapid, pupici la puii bolnaviori!
Cu concediul la mare, noi ne-am hotarat sa plecam cu fratele sotului meu cu sotia, el e sofer adevarat, au masina buna si cautam acolo cazare. Nu sunt chiar incantata, dar cumva au dreptate, nu suntem legati nici unul de o perioada anume de concediu, asa ca putem pleca cand e vremea buna, daca nu ne convine cum se adapteaza Matei, plecam la munte. Am mai facut asa cand nu aveam copil si a iesit bine, cazare se gaseste si ai de unde alege la fata locului.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Boca Daniela spune:
,doarme Alex si am prins si eu un moment sa respir linistita.E bine acum ,nu-l mai doare burtica,eu zau ca nu stiu de la ce a fost.Ieri am fost la Circ,piciul a fost super incantat si a stat cuminte pana la sfarsit(s-a plimbat si cu poneii).Nu au fost animale multe(niste camile,serpi,tarantule,ponei,o maimutica)dar lui Alex i-au placut ca el nu a mai vazut asa ceva.
Va multumesc mult pentru primirea pe care mi-a-ti facut-o pe acest topic mie si lui Alex,sunteti asa simpatice si dragute si ma simt bine cu voi.Ziua sunt mai mult singura cu copilul si imi face asa de bine sa mai povestesc cu voi.De luna viitoare din 27 lulie trebuie sa merg la serviciu si ma gandesc cu groaza ce fac cu Alex(la bunici sau cresa),maine merg sa-l inscriu la cresa si sa vad cum e pe-acolo(as fi vrut particulara dar nu este la noi in cartier).
Va pup pe toate fetele si va doresc numai bine
mitzura spune:
Salut!
Ma intreba cineva cum ma simt. Pai asa, per total, sarcina asta e mai greu de dus decat cealalta. Sunt rare zilele in care nu am senzatii de disconfort desi a trecut perioada de greata. Am impresia ca s-a si prins mai sus, si-mi apasa pe cosul pieptului, asa ca respir greu si am senzatii digestive destul de nasoale. Ei, dar trece. Plus ca merita!
Danuta, bunicii stau foarte departe? Poate totusi se adapteaza la cresa si nu sunt probleme...Si cum e Alex, nabadaios ca Tudor al meu, sau cumintel?
philip spune:
neata
uf, mi-s amarata, da' ma intelegeti voi. so, la 6 juma trezirea, cred ca mi-a luat 10 minute sa-l scol, desi l-am culcat mai devreme aseara, in jur de 8 juma, puteai sa tai lemne langa el. am fost tentata sa renunt si sa-l las sa doarma, da' daca am intrat in hora...acolo s-a dat jos din brate urgent, a inceput sa se joace, mai ca uitase de mine. nu tu plans, nik.
am sunat dupa 3 ore de gradi mi-au spus ca a plans la greu, ca a vrut sa-l ia in brate si a impins-o pe profa. am uitat sa intre daca a papat md, desi eu i-am dat o cana de lapte si niste cereale dis-de-dimineata.
eh, speram sa fie mai bine, dar nu stiu cand. probabil maine nu va mai fi asa entuziasmat sa mearga acolo, nici nu stiu. soacra-mea plangea acasa dimineata eu as plange da' n-am cum.
deocamdata va merge de la 7 la 11 si-un pic cand se duce tati sa-l ia. ma tot intreb daca e o idee buna, poate ar fi mai bine sa-l mai tin acasa, da daca nu-l mai duc, 2 saptamani tot tre sa platesc, ufff, uffff.
ma gandeam ca poate e mai bine ca-l duc acum vara, mai putine raceli etc, decat sa fi mers din nov cand i-ar expira soacrei viza. nici nu mai stiu, hai ca v-am zapacit de cap
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Neata...
Felicia cum este Andreea?
Cori ma bucur ca v-ati reparat!
Roberta asteptam poze!
Danuta... si eu sint in aceeasi situatie cu tine...baitelul meu este in Ro si acum caut de zor cresa...nu a mai fost pina acum...Tin pumnii!
V-am spus ca am hotarit 100% sa-l aducem pe Luca? Ei bine.,..nu mai putem fara el...asa ca in august il luam cu noi..
Critalinule...bine v-ati asezat! Ce darguta faza cu Maria!!!
Carmen, asteptam poze. Sa ne spui ce ati facut la dr...
De Alice mai stie cineva ceva? De la 1 iunie trebuia sa ramina singurica...
Daria azi ai lipsit la apel sinteti ok?
Carolina...La multi ani Feliciei!!! Sa aiba numai noroc!Si te asteptam mai des
ma duc sa vad pozele...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Caronia..superbe pozele si personajele ! Ce de copii ...Unde sint facute celelate poze?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Laura2001 spune:
Buna seara!!!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine....Am fost alaturi de voi pe perioada sarcinii, mai precis pana la sfarsitul lunii iunie 2004.Atunci am intrat in prenatal si nu am mai avut cum sa iau legatura cu voi pentru ca acasa nu am internet.Oricum, ideea este ca acum sunt in Bucuresti pentru un curs si am avut ocazia sa vad ce mai faceti chiar daca a trecut foarte mult timp.M-am bucurat sa vad ca ati tinut legatura si sincer imi pare tare rau ca eu nu am avut cum sa va mai contactez.Nu prea e frumos ce fac eu acum dar am si eu o mare rugaminte.....Va rog eu frumos sa ma treceti si pe mine in listuta voastra....Eu am nascut prin cezariana in data de 12.08.2004 la Spitalul Judetean Constanta cu Dr. Raica (sper ca macar Roxanaz care este si ea din Constanta sa isi aduca aminte de mine....).Am un baietel(sufletul si viata mea) pe care il cheama Rares Mihai iar la nastere a avut 3,700 kg si scor Apgar 9.Nu am avut o nastere dificila si sper din suflet sa pot sa va impartasesc si eu din experienta mea, asta in ideea in care poate o sa pot intra pe net mai des...Eu tot sper sa am si eu internet acasa ca sa va pot contacta la fel de des ca inainte de nastere.Asta e...speranta moare ultima...Oricum daca nu va este prea greu si doriti sa mai tinem legatura, eu va las adresa mea de e-mail:lauraema.nicolae@bancpost.ro.Este adresa de la munca (din pacate nu am posibilitatea sa accesez internetul nici de la munca
dar macar pot sa primesc si sa trimit mail-uri) ca oricum mai mult pe acolo stau in ultima perioada...Cam asta ar fi...Sper ca nu v-am plictisit prea tare...Va pup dulce si in speranta ca nu vor mai trece inca 2 ani pana la urmatorul mesaj(Scuze!!!!!!)va spun La Revedere!!!
Laura
kim222 spune:
Laura ..eu imi aduc aminte de tine! (Adica de nick name-ul tau...asta si pt ca sint legata sentimental de orasul C-taSperam sa intrii mai des si sa ne povestesti despre Rares...
Na belea....am contactat o cresa si pretul difera cu 250$/luna daca copilul face la olita!Pe asta n-o stiam!
Hei Anca....asa-i si la voi?