Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
La multi ani Teodor!!! Sa cresti mare...si sa ai noroc..
Am intrat repejor sa va spun ca Luca este bolnav, febra 38.5, nas infundat, muci...nedormit..tot tacimul....si diagnostic...rosu in git...mey...io mor cind aud diagnosticul asta!
..care este de fapt semn si nu diagnostic
Si-n alta ordine de idei..mi s-a comunicat sa ma gindesc bineca..Luca nu este copil de mers la gradinita ..este atit de neastimparat...ca nu-l vor primi...sau il vor bate
Minunat!
Revin ca nu am citit nimic....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
roberta04 spune:
Va salut si eu in schimbul II spre III, chiar daca am fost toata ziua plecata (mi-am insotit sotu' la firma, ca n-aveam chef sa stau la cratita), primul lucru acasa am citit tot ce-ati scris!
In primul rand, LA MULTI ANI, THEODOR!!! Doamne, chiar avem copii de 2 ani?
Multumesc de incurajaraile pentru licenta, Liliana, sustinerea lucrarii este intre 19 si 24 iunie si noi am scapat de examene, ca Economia nu-i recunoscuta afara si nu se mai dau.
ANDREEA, felicitari pentru acomodarea lui Pupi la gradi, e mare lucru, zau!Si lasa, parerea mea, sa-si rezolve fiul soacrei tale problema cu plecarea mamei lui (ce limbaj am
) ca asa nu-ti va reprosa nimeni nimic.
ANDREEA (Amironeanu), poti incerca si tu (alternativ cu glicerina) ce spuneam eu, de apa plata in care lasi cateva ore la marcerat la rece busuioc. La Matei a avut efect mult mai rapid pentru afte. Sanatate multa si ai grija de mica cu "Bu-ba".
ROXI, am vazut pozele cu puiii cei frumosi, cu masinute verzi si cirese de mi-au lasat gura apa! Si pupici la iepurasul cascador, tinem pumnii stransi sa nu aiba nimic!
M-ai intrebat de perioada de concediu, cred ca ramanem pe Mamaia, la inceputul lui august, am gasit o oferta foarte ieftina, zic eu, la Hotel Delta, cu TV, frigider, pat matrimonial, hotelul e curat din cate stiu eu.
ALICE, nu pot sa comentez prea mult, dar cred ca fiecare dintre noi are si momente proaste in cuplu. Eu cred ca merita sa mai lasam de la noi si sa incercam sa traim frumos impreuna, ca doar o viata avem!
Hi,hi, si copilul meu zice ca mamni are cuc si tati nu, a facut si o faza faina, mi-a luat un tampon din pachet si i-a spus lui tati ca "ata mami cucu'", m-am blocat ca nu vede el cand..., dar eu i-am spus o data ca ala e pampersul lui mami si nu are voie sa puna mana...
Va pupic si mai revin in the morning!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
kim222 spune:
Gata ..am citit!
Gabi ma bucur ca deja esti mai bine..ce ghinion cu bijuteriile...nici nu mai stiu ce sa spun...
Cristalinule..hai sa fie cu noroc..eu sint pe aici si astept sa faci cinste!
Ioana..cum mai esti ..a trecut durerea de cap?
Hai mey Daria...m-ai facut sa rid..auzi la ea ca doi frati!
Ia tu initiativa!
Si felicitari pt cele 8 kg!!! Mami dar tu cit mai vrei sa slabesti?
Anca ..iar te-am dat disparuta....![]()
Alice..ceva raspuns?![]()
Carmen ce ati facut la dr? Ca eu parca nu am citit nimic...
Danuta..ce draguta faza cu sifonierul!
Andrea cum a fost noaptea?
Felicia voi cum sinteti?
Wow...Roxi...acum ca ai ajuns acasa...este bine iepurele??? El avea tarc din ala cum am cumparat pt Luca in Ro...din prima zi Luca l-a escaladat...asta a fost motivul pt care l-au culcat in pat cu soacra-mea...de frica sa nu cada -n cap:)))
sint pe aici....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Olivia, sanatate multa lui Duracell ! Si eu stau cam cu frica sa nu raceasca Andrei, in Bucuresti s-a racorit bine de tot, uneori bate si vintul mai tare si nici nu stii cum sa imbraci copilul, gizmo si transpira imediat (mostenire de la taica-sau !) ... asa ca ba pun jacheta, ba scot jacheta, seara e racoare tare ... el alearga ...
Roberta, cool faza cu tamponul !
Si eu ma gindeam ca nu inteleg ei chiar tot, dar uite ca nu-i asa ... Andrei ma ia uneori de mina si zice "mama pipi", eu zic 'Aaaa, faci pipi ? Hai sa te pun pe mac (pe olita)", dar el ma trage de mina si ma duce pina baie, adica sa fac eu pipi si se oftica rau cind ii explic ca nu vreau atunci !
Monica-Cristalina, felicitari pentru semnaturi si sa stapiniti sanatosi noul apartament !
Sint pe aici ... am de gatit ceva si de curatat niscaiva capsune, ca cirese nu am avut curaj sa cumpar din cauza de chiriasi !!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Nu, n-am primit raspuns inca !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
eli spune:

Tudor! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Felicitari si parintilor!
Multa sanatate lui Luca!
Alice, felicitari si multa fericire!
Sanatate mamicilor bolnave!
Ce mai stiti de Dana (spell)?
Daria, spor la slabit!
Bun venit membrilor noi!
Va uram o seara buna!
Uitati si cateva pozici de la noi http://community.webshots.com/album/550496090QaOwmt
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
kim222 spune:
Vazut janonezu'
..a crescut..imi vine sa-l ciupesc de obrajori...Sedere placuta in Ro...dar stiu a stati ceva! Ai gasit job?
eli spune:
da, gasit job, lucrez pana vinerea viitoare si duminca decolam spre Romania.
stam mai mult in tara pt ca e prima data cand il ducem pe Stef in ROmania si nici eu nu am mai fost d emult timp, plus ca sora mea e cu examenul de BAC si admitere la facultate si vreau sa ii fiu alaturi. din pacate tati nu va sta decat 2 sapt.
fug la nani, pe curand!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
kim222 spune:
Felicitari pt job! Succes sorei tale la BAC si reusita la facultate!!
alice2004 spune:
Eli, felicitari !!!
Si bafta multa surorii tale !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006