Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am citit dar recuperez.
Am fost la dermatologie, avem o chestie virala care se cheama gura-maini-picioare, niste bubite cu lichid care apar in gura, pe maini si pe picioare. Dr. nu a mai vazut de mult asa ceva, dar este ca la carte, cica. Trece singura in 2 saptamani, ne-a dat doar ceva ca sa trecem mai usor peste (Peritol, calciu, vitamina C si glicerina boraxata pentru gurita). Pe maini si picioare nu o deranjeaza, dar in schimb cele din gurita o dor. Sper sa treaca repede.

Fug la baie, dar revin, mai am de lucru in aceasta seara

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Sa va povestesc ce face stefi. Eu sunt in camera mica, tati in bucatarie si ea aduce pupici de la unul la altul. Eu o pup si fuge la tati, apoi tati o pupa si fuge la mine. Cred ca a facut deja vreo 20 de drumuri si se distraza de minune.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehee, distractie mare acolo la voi, Andrea ! Io una nu am auzit de treaba aia cu gura-miini ... da bubitele din gura le cunosc pe pielea mea si sint tare neplacute, si Andrei a facut una nu demult si a fost foarte greu pina i-a trecut, ca nu statea defel sa ii dau cu glicerina in gura !
Pupici Stefaniei si sanatate multa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, andrea, asa ii zice si aici afectiunii respective, multa sanatate!
eli sa aveti un concediu minunat, pai si ce faci cu slujba, le zici pa-pa?
alice, s-a rezolvat situatia?
mey, ziceti si voi, eu imi fac probleme cu pupi si azi mi-au spus ca-i impinge pe ceilalti copiii, eu nu cred ca o face din rautate, n-avea de la cine invata si le-am spus asta si sa-i explice ca nu e voie si gata.hm, la asta nu ma gandisem.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hop si eu sa-mi vars naduful aici la voi!
In primul rand va multumesc pt urarile de ziua mea,sunteti niste dragute.Primul care mi-a urat de ziua mea a fost chiar Alex razand si urland "la muti ani Adinuta" Colegul meu de apartament ca tot se plangea cineva si-a adus aminte anu asta ca e ziua mea,dupa ce l-a auzit pe Alex urland in telefon,da tot n-am primit nika...asta este ma cadorisesc singura ca de obicei ca doar is invatata.
Cu jobul...este stresant,alergatura multa...de obicei plec dimineata pe la 8-9 si ajung seara,dupa 22,azi am ajuns mai repede printr-o minune...of of mai mai,dar sper sa fie bine.
Au vandut si ai mei in Alba,saptamana viitoare ma duc sa-i aduc incoace sa ne apucam de cautat apartamente....parca-l aud si pe Alex urland ca vrea acasa,nu aici
Alex e bine,vorbeste vrute si nevrute,trebuie sa ne ascundem de el daca vreau s-o barfesc pe socrosenie ca da raportu imediat si te miri cand scoate vreo perluta pe guritza aia scumpa,este duracell intruchipat,nu sta doua secunde locului,dar doarme bine noaptea si la pranz asa ca nu ne plangem.
Daca scriu aiurea sa nu va suparati,da mi-am facut si lalari(ochelari,asa le zice Alex) si nici asa nu mai vad decat patu' in fata ochilor....da nici in pat n-am liniste,parca toata viata mea a luat-o razna si se duce....si eu nu mai pot tine pasul...de cand am intrat in casa am schimbat cu colegu' 5 cuvinte...da tac ca e mai bine!
Pupam copilasii si mamicile aferente.

Mergi la inceput

Io ma-c sa imbaiez copilul si sa il culc si mai apoi mai stam de povesti ... daca nu aveti somn !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..ce v-a apucat mami pe toate..toate cu colegi de camera..frati...faceti ceva ..iesiti din inertie..incercati totul .si daca ajungeti la concluzia ca nu se mai poate...dar chiar nu se mai poate..schimbati colegul/fratele! Stiu ca suna dur...dar asa este si viata
Andrea..da stiu de afectiunea asta..este o boala infectioasa autolimitanta...no problem! Sanatate...si distractie la impartit pupici...:))))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Uel, gata, gizmoul e in lumea viselor ! Stiam io ca nu adoarme mai devreme de ora 11, oricit m-as stradui io sa il duc la somn mai devreme ! Adevarul este ca doarme cam pina in 5.30 dupaamiaza, asa ca nu poci sa am pretentii absurde !
Olivia, ca vrusei sa intreb, cine a fost atit de categoric cu Luca i a-l califica "imposibil de dus la gradi" ? Io nu ma pricep mare lucru la copii, ca nu ama vut pina acu nici unul, dar poate ca in colectivitate fiind, isi mai modifica temperamentul ... si la orice gradi sint si copii mai zvapaiati !
Adina, mi-ai placut cu socrosenia ! Da numa calificative dastea cool gasesc paici - socrela ... socrosenia ...
Cit despre frati si roommates, pai uneori femeile se pling din exagerare, ca daca barbatii au voie sa fie eterni copii, de ce nu ne-am plinge si noi de unele-altele ?...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pt andrea (de-acu pe maine dimineata):
http://www.cdc.gov/ncidod/dvrd/revb/enterovirus/hfhf.htm
alice, da' tu la ce ora te culci? si nu mi-ai rapsuns daca te-ai conversat cu sotiorul azi.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hihi, sunt aici ca "frate`miu" culca bebelina :-) apoi mai vedem. Io beau Sheridan`s si dau jos neste muzica beton, vineri ma chefuiesc Si eu sunt aia in defensiva, inca ...
Merg ca ma striga pe mine cupilu`... poate revin azi ... daca nu la dimineata la cafea ...
Pupam gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput