Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Va multumesc mult, fetelor pentru urari !!!! Ma simt mai bine oleaca azi ... dar parca vad ca iar ma apuca nostalgia si alea-alea !!
Roxi, ups !! Sper ca iepurasul scump nu a patit nimik rau ! Pupam ochii frumosi ! Al meu gizmo se suie pe toate scaunele si il gasesc facind echilibristica de imi sta inima !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cica n-are nici un cucui sau vreo vanataie. a adormit. il mai puric eu acasa....dar gata, pat de cupil mare scrie pe el. mai bine se da jos de 40 de ori decat sa faca vreo alta nefacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

hm, tocmai am primit vestea ca iepurele s-a aruncat din pat...clar ca a crescut pentru asta de bb. trebuie schimbat. cica n-are nimic vizibil si a adormit. ma duc sa mai beau 3 cafele.

Vai de mine - e ok? Stefan nici acum nu e in stare sa se dea jos din pat singurel, asa ca atunci cind ajunge pe margine, mie deja imi sta inima in loc...

Cristalule - sper ca ati semnat deja actele - felicitari pentru proprietate!
Alice - LMA si pentru voi - pe 21 vom serba si noi 9 ani de casnicie!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e ok.....saru mana de intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu se poate, am perdut mesajul:(((( scrisei o tona
si cica deodata conexiunea resetata si dus a fost ditamai mesajul meu pt voi, imi vine sa plang

rescriu mai pe fff scurt si va doresc multa sanatate, si tarie sufleteasca (Alice- berbantii nu au sensibilitatea noastra, deci casatoria e ceva axiomatic, all inclusive, iubire, atentie, gesturi, actiuni, tre sa le observi si preamaresti chiar daca lipsesc poate cu desavarsire mare parte a timpului)

Roxana-pupe la fruntea lui Pat, poate vrea sa se faca parasutist
Amironeanu- la ce hotel v-ati decis? eu inca ma zbat sa aflu in ce statiune si la ce hotel sa tragem, e sarcina mea, ca sa nu am ce cari pe urma, asa ca habar n-am daca pt noi astia cu piticlonti asa mici e ok Mamaia sau sa caut alta statiune si daca da, care sa fie, si daca da, la care hotel, unde sa pot si gati pranzul pt Dani, sau la ce gazda, aproape de plaja....oooof, simt ca ma ia cu transpiratii deja. Voi ma puteti ajuta cu ceva fetelor? idei, sugestii, telefoane, adrese, orice e binevenit. Tre sa iasa ceva ok, altfel o iau razna.

revin un picut mai incolo, sper sa mai si citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

,am trecut sa va salut si eu,ca doarme piciul si am un pic de timp la dispozitie.

Alice,la multi ani pentru cei 9 ani de casnicie,si-ti doresc din suflet sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea de copil ce vi l-a daruit D-zeu(am vazut pozele,e super tare piticul cand bea din 2 sticle).Daca vrei sa fii fericita ai grija si de tine si fa-ti mici placeri din cand in cand,gen cosmetica, shoping,coafor, iesit cu prietenele la o barfa,stiu ca-i foarte greu cu un copil si cand nimeni nu te ajuta(asa sunt si eu si nici pe mine mama nu prea sare sa ma ajute,ba ma critica mereu).Nu le mai pune pe toate la suflet ca nu merita,ia-le asa cum sunt si mergi inainte si bucura-te de copilas si familie.
Roxanaz,sper ca-i bine puiul,si eu stau ca pe ace cand e in patut sa nu aterizeze in cap,ca tot timpul se apleaca peste gratii.

La multi ani Theodor,sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe parinti si sa fii fericit!

Sunt cam ingrijorata ca Alex nu prea vrea sa manance mancare gatita, numai carnita ,lapte si cereale.Fetelor puilor vostrii cand le-au iesit caninii,ca noi peste o luna avem 2 ani si nu ne-a iesit inca niciunul,poate de aia e agitat cateodata si plangeeeee din orice.Azi s-a ascuns intr-un dulap si statea acolo cuminte, nu va spun ca l-am cautat prin toata casa, stiam ca nu a iesit singur din casa ,da nu mi-am dat seama unde e.Si cand l-am gasit nu a mai vrut sa iasa de acolo,ba ma tragea de mana sa intru si eu,asa m-am distrat de el.
Marcela am inteles ca esti cu piciorul in gips,saracuta de tine,eu iti doresc insanatosire grabnica.
Acum va las ca imediat se trezeste piticul meu,va pup si va doresc numai bine.Daca mai am timp o sa mai intru azi pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La Multi Ani, strumfului Teodor...Parca ieri strigam toate pe aici..."A nascut....". Chiar, cand au trecut doi ani????
Marcela, cum e piciorul?
Alice,bravo pt. mail, las' ca-i mai bine asa! Iti recomand cu caldura o carte car ese gaseste la Diverta, "De ce femeile se uita in oglinda, iar barbatii la meci". E super tare, te regasesti complet acolo (toate ne regasim). Si mai e si funny!
Ma duc, s-a trezit piticul, mai intru...Pupici!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, o iau spre casa ca imi ajunge atita munca!
O seara frumoasa va urez!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

First thing's first!
Teodor, La Multi Ani, sa cresti mare si sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Alice,la multi ani si voua si intelegere va doresc. Ma bucur ca ai scris mail-ul. Ai primit si raspuns?
Daca o vezi pe Nicole, spune-i ca ne e dor de ea si sa-si faca mila sa intre si pe aici pentru un raport scurt.

Cristalina, intorc si eu urarea. Sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa fiti fericiti in el!

Deci v-a placut faza cu tzitzi mici. Chestia e ca nici nu sunt asa mici acum, cu sarcina asta, ce pacat ca nu raman asa tot timpul . Oricum, copiii adevar graiesc, asa ca....
Noi we asta suntem nasi in tg Jiu, la o fetita mica si frumoasa, prima noastra finuta. A doua e aproape sa vina si ea. Va spuneam ca anu asta avem vreo 3 botezuri, 4 daca il socotesc si pe al puiului meu, desi al nostru s-ar putea sa fie anul viitor abia.

Vrabiuta, te pupam sa treaca repede! Oricum asta nu te va impiedica sa o vezi pe Lia in we, nu?

Liliana, lasa ca timpul trece repede si o sa o aveti pe Adeluta cu voi curand.

Roxi, bine ca n-are cucui! De aia mi-e frica si mie sa-l las singur in patut ca mereu are tentative de a escalada. pana acum n-a reusit. Si nici nu-mi vine sa renunt la patut pana nu sunt sigura ca a invatat sa adoarma singur. Oricum la noi patutul ramane in continuare pe pozitie pentru number 2

Andreea, ce repede s-a adaptat Philip. Duc si eu groaza gradinitei, cand i-o veni timpul, ca mi-e teama de perioada de adaptare. S-o tina tot asa!

Andreea, sa va treaca aftele si bubitele cat mai repede. Sanatate moatei mici!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
la multi ani teodor, pupici iepurelui saltaret (pai,rox, tu nu stii cum sare iepurele? asa si el), sanatate la mamici bolnave, strangeri in barte lui eli, care are casa goala si tot asa
apoi, daria, da' ce-i cu tine maica, intra aici si da raport amanuntit, tu care erai omniprezenta. hmmmm
nicole, spor la afacere si cat mai multi bani si mai putin stress
pupi nu ma lasa sa-i scot pijamaua dimineata, asa era de adormit, desi la 8 si 20 era in pat aseara. uf, 6 jumate, pai nici eu n-as vrea sa ma scol, nu-l condamn.
acu sa va zic ca-mi caut de lucru mai pe langa casa (deh, am prins curaj) si daca ma ajuta Dumnezeu, o sa ne trezim si noi la o ora rezonabila
in alta ordine de idei, ieri am fost sa vad o gradi la o tanti acasa, ffffffffffffffffff curat, pana acum n-am vazut asa ceva, DAR, are deja 7 copilasi, din care 2 ai ei, unu de 7 si unu de 2, plus altii in jur de 2 ani. parca mi se pare mult 8 copii la 1 femeie, ea zice ca e ok si chiar parea (numai eu-s incapabila) si toti in living room, care prea mare nu-i...hm, inca stau pe ganduri
soacra a reusit sa-l scoata din pepeni si pe-al sau propriu copil ieri, asa ca se pare ca plecare se precipiteaza. el ma roaga sa ma ocup de bilet, eu zic ca-i treaba lui, distractie mare la noi...am o limbarita azi, dar zica ca sa nu va zapacesc de cap, intru si mai scriu un mesaj acusi
pupici la pitici, burtici si mamici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput