Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
TatianaG spune:
Avem si poze noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/detail?.dir=/5adb&.dnm=8efcre2.jpg&.src=ph
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
andiaroro spune:
Am intrat,sper ca mai primeste urari si azi, sa spun La multi ani! Mirelutei ..ma si gandeam amuzata cum vei explica nepoteilor ca e ziua ta de ziua lor
La multi ani! si pentru Bia-durdulia
Vad ca puisorii vostri s-au bucurat de ziua lor si au primit care mai de care cadouase.Eu nu aveam cum sa plec de acasa ieri ca sa-i cumpar ceva ca aveam niste chestii de facut si asteptam un tel, iar seara aveam engleza oblig la scoala.Ca sa nu mai vb ca era si nu stiu ce naspa pe la cristi la serv, asa ca si el mai multa fugit de acolo ca sa i-l predau pe bebe la metrou(asa castigam eu 5 min)...am mai facut noi predari-ptrimiri din astea, dar in casa ...In sf, el a zis ca fi-su nu poate ramane fara nimic de ziua lui, asa ca l-a dus la un centru comercial care-i deschis pana mai tarziu sa-i ia niste jucarele si ne-am mai reunit pe la 10 seara.Oricum, e mai mult ca sigur ca planurile mele de stagiu si alte cele s-au naruit ca e clar conturat acum ca soacra mea nu va veni, pe aici nu am gasit nici o sol cu cine sa-l lasam, iar mama tr sa astepte sa treaca 3 luni-chiar nu stiu ce o sa facem..........adica stim-renunt pentru moment si vom vedea mai incolo si nici nu va inchipuiti cat de furioasa sunt pe chestia asta........pana pe 15 iulie cand iau vacanta am facut grafic cu zilele cand chiulesc si sunt cele ami misto cursuri acum....... In sfarsit, tr sa vina azi pachetul de la prietena mea cu cartofi de martipan din Germ si nu ma mai gandesc la astea
Anda -stiu ca altii au avut mai mult timp decat tine, dar nu timpul petrecut pt invatat in preajma unui concurs e totul. Eu am incredere in tine!
Si cu soacrele(v-am mai zis) nu astept nimic-nu ma enervez. se intampla ceva- f bine
Nico -eu nu i-am facut baie dupa vaccin, dar l-am tarait si 6 ore pe afara dupa si nu s-a intamplat nimic. Si i-am dat sa manance imediat dupa, mai ales ca eu ii dadeam putin pana sa plecam la dr sa nu vomite pe acolo, cat asteptam, cat stateam cu dr.......era copilul hamesit cand ieseam dea colo, asa ca bagam haleala imediat.Ce mai tururi de forta mai face si Bee!
Hai Giova iti tin pumnii sa cumperi caruciorul visurilor! si noi va tr ca cump unul din ala, dar deocamdata nu-mi bat capul cu asta.
Emotii si emotii pentru Ingrid- ai sa vezi ce repede va trece si totul va fi perfect.
Irina-poate nu ar fi o idee chiar asa proastaNu exista si o echipa fem pe acolo.
La noi s-au mai linistit urletele si nici nu se mai scoala din somn sa exerseze intorsul-daca-i chestie fumata acum nu mai prezinta interes, doar ca se taraie mai usor in spate decat in fata si imi pare bine ca inceput s-o roada serios pe Sophie(v-am pus si o poza cu ea)si uite asa, daca stau sa ma gandesc ieri nua avut nici o treaba cu Suzy, am pus-o eu la carucior din obisnuinta....cred totusi ca o sa o mai fol cand va fi nevoi seara la culcare.......
Upsss! Tr sa ma opresc ca a vomitat pe covorasul lui.....si tocmai ce intinsesem rufele si ma gandeam ca ce mai am spal maine..ce s-a gandit el?!
daca mai am timp-mai vin
ana si alexandre
ralirali spune:
Neata fetele.
Cata, la multe lunisoare pentru Bia si sa fie cat mai papacioasa...ma tot uit la ea si nu inteleg de unde e asa gogosica.
Da, ii dau Anastasiei Biotics si ii mai dau un siropel(acum nu stiucum ii zice) pentru colita.
Nico, si AnaB, multumim mult de tot ca v-ati oferit sa imi luati salteluta. Nu as vrea sa va stric programul, Nico stiu ca tu mergi la vaccin si Ana la munca. Dar daca una dintre voi are drum la Kidex v-as fi mai mult decat recunoscatoare. Ne auzim pe un PM sau pe YM? Cum v-a spus AnaS, vreau centrul de joaca asa cum are Ana a lui Bee(in pozele de pe contul comun).
Pupici multi.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
nicoleta raducu spune:
Gagici..intrebare:aveti careva Baby einstein?????????????
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
anabordea spune:
Buna fetele! Multumesc Nico de urarea de serviciu usor. Chiar am nevoie! . Ce facem fetelor maine, mai mergem in Gradina Botanica? Bai, ia mai linistiti-va cu rubedeniile tzacanite!!! Si eu am droaie si am invatat ca daca nu-i bag in seama si daca ii ignor nu le dau satisfactie si nici nu ma afecteaza... Voi chiar asa tare tineti la o relatie cu astfel de oameni, incat sa va supere asa tare tampeniile lor? FLIT!!! Asta merita! Eu asa am facut cu socrela si cat a fost Diana mica a spus niste tampenii si vroia invitatie speciala ca sa o viziteze... Si stiti ce a primit fata mea de la ea la Botez???? 6 dolari!!! Da, da... SASE! Asa ca , se poate! Si stiti ce masura am luat? Interdictie la copil grupa mare, nici noi nu mergeam la ea si nici cand o mai apuca amocul sa vina nu o lasam...ii ziceam ca nu putem ca plecam...De ajunsese Diana sa urle cand o vedea in rarele ocazii cand nu se putea evita..De ex, invitatie la amandoi la o intrunire de familie lka cineva neimplicat.. Si si-a invatat lectia, acum chiar vine sa aibe grija de ele...Ehe, mai am multe sa va povestesc dar n-am timp...am sa revin...
Oricum o zi buna tuturor!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
TatianaG spune:
NICOLE, eu am 17 filmuletze (celelalte doua stau la descarcat). Clara e foarte interesatade ele, ar sta cu orele sa le vizioneze in conditiile un care la desene animate se uita 5-10 minute.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Fetelor, am vrut si eu sa fac o fapta buna si nu am judecat. Am pimit povesti in format MP3, am trimis povestile pe mail, si abia dupa ce am atasat si trimis mailul am vazut cat are......183 MB
Probabil ca ar dura 2 saptamani!
Asa ca o sa incerc altfel!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Tatiana, m-am uitat ieri cu Cristi la pozicile bebeilor de pe site si am ajuns la concluzia ca Razvan seamana extrem de bine cu unul dintre baietii tai, cred ca cu Eduard....cel care apare in general in dreapta pozelor...scuze ca nu stiu exact care e care!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anabordea spune:
Nico am io Baby Einstein pe hard descarcate de pa DC++ daca vrei ti le trag pe un DVD sau pe CDuri
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
nicoleta raducu spune:
AnaSebeeeeeeeeeee...vreau si eu telul taaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Pe pm!!!!!
Pleaseeeeeee
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "