Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
nicoleta raducu spune:
Anuta...daca poti sa mi le pui pe cd...fac cinste graaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaa.............
Tatiana..pot sa te rog sa-mi dai si mie pe mail?
Crezi ca merge?
nicole.raducu@gmail.com
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
utocatalina spune:
Giova am fost la spital..ti-am dat pm....uitat cartea lui acolo si ratacit factura prin masina..pina o gasesc..cred ca City este..!De ce zic ca nu se stringe gen umbrela?
poze noi - 2 iunie - azi e ziua mea
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anabordea spune:
Rali, nu m-am interesat de programul de la Kidex ca eu m-am fript cu Baby Expo de 2 ori si nu m-a tentat...sa fac sapaturi...si nu s-o gasi si in alta parte? Ce firma e? Nume ceva?
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Giova spune:
Vda ca avem toate niste panarame de soacre...am iscat o adevarata polemica aici .
Nico azi imi face o pritena 3 DVD-uri cu Baby Einstein, deci sunt multe.
Daca vrei le trimit prin posta.
revin imediat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anabordea spune:
Nico s-a facut! tu ai DVD player? Si cum ramane miine?
Album
maraki spune:
Hello si de la mine,
Fetelor ce este baby einstein??? Era pe mail in contul comun!
Giova nu te mai agita aiurea pt. socrosenie, a mea doar in prima luna a sunat la aniversare, in rest doar cand isi aducea aminte sa intrebe ce face. Grecii nu stiu de 1 iunie iar nemtii sarbatoresc ziua copilului pe 20 sept. deci a trecut ziua ca si cum nu ar fi fost nimic Cumnata-miu nici in ziua de azi nu a sunat sa spuna sa ne traiasca baiatul,stie cum arata doar din pozele care sant la maica-sa prin casaAsta ar fi vrut sa il sunam special cand am ramas gravida si sa il anuntam de parca as fi ramas cu el Doamne iarta-masi din cauza asta nu vrea sa mai stie de noiAm intrat si eu intr-o familie de ciudati....
Catalina La multi ani pt. Bianca dardana frumoase pozele de azi
Aseara am deschis caloriferul pt. ca de vreo 3 zile este cam frig in dormitor mai ales dimineata ,astazi este frig afara, innorat si sigur o sa plouaRevin mai tarziu, pupici la toti bebelinii si spor la treaba mamicilor
Anda sa te ajute Dumnezeu sa iei examenul
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
anabordea spune:
A world without Romania: http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl=
Album
ralirali spune:
Ana, merci mult de tot, dar tocmai vorbesc cu Nico pe mess si ma ajuta ea.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Fetelor, nu puneti careva pe mailul comun Baby Einstein?
Giova, mi-am facut iahnie de fasole si ciorba de fasole cu afumatura ca mi-ai facut o pofta......husbandu meu zice sa-ti multumesc ca dai idei bune!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
canda_h spune:
si eu vreau Baby Einstein ... poate ne intalnim (dupa ce te intorci de la Alba) si ne dai si noua sa le copiem.
pupici
Angi de motanel