Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mama ..ce greturi m-au apucat.

Noroc ca doarme motata mea...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Corail si massa felicitari pentru burtici. Sa aveti sarcini usoare si la termen, ca si noi toate de altfel.
Oana eu am fost cu masina in saptamana 6 pe o distanta de 170 de km si nu am avut nimic,deci nu cred ca e vreo problema atata vreme cat nu te scutura de iti sar ochii din cap

Cristinna 8+

Mergi la inceput

Corai felicitari si bine ai venit printre noi. Mi se spune ca am gura spurcata sau aurita dupa caz...si primul lucru care mi-a venit in minte cand ti-am vazut mesajul a fost ca vei fi printre noi pana la termen

Iar cu restul...vei vedea...va veti descurca.

Oana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Corail,bine ati venit!
Felicitari pt.simburel!
Sarcina usoara!
Am incercat sa-ti trimit PM dar mi s-a raspuns ca nu primesti.E activat dar nu ai selectat probabil optiunea de a primi.Te poti duce la profilul personal din menu sa verifici.
Te voi trece pe listuta cum apuc mai repede.(vad ca bebe Aleksi de 7 luni vrea mereu in brate cind tastez pe forum)O fi "gelos" de pe-acuma?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Anis...5 luni la pat in urma sfatului medicului!?
Inseamna ca ma pot baza pe faptul ca medicul nu mi-a zis nimic de gen!?

Oana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Corail
Observ cu placere ca suntem mai multe fete cu aceeasi data probabila a nasterii(29.01)? Ce intrecere o sa mai fie pe capul nostru!
Si eu am tot in aceeasi zi si sper ca toate sa ducem sarcina cu bine pina la sfirsit.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si eu am aceeasi data a nasterii!...ce-mi place.
Desi am ultima menstra in 23 aprilie...dar mie mi-a calculat avand in vedere un ciclu de 29, 30, 31 de zile si banuiesc ca a pus 30.

Eu si Noi

5+

Mergi la inceput

Oana, da in urma sfatului medicului.ERa si sarcina FIv.dar dupa cerclaj ,m-am simtit mai bine si usurel usurel am prins curaj , sa duc o viata mai normala.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ati vazut..am bagat mare , cu "mamicie" si gata..s-a rezolvat..

Mergi la inceput

S-a rezolvat?

Mergi la inceput