Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Aiska..ce sa zic..bantuii de mult pe forum..sunt vreo 4 ani cred deja.
De listuta ma ocup de aproape2 ani dincolo..si mi-ajunge , cred

Mergi la inceput

massa, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor!!
Felicitari pt burticutze!! Ma primiti si pe mine?? Sper sa raman pana la sfarsitul sarcinii cu voi !( nu de alta dar am avut antecedente de sarcini pierdute!!)
Sunt insarcinata in 5 saptamani si exact 4 zile! Data ultimei menstruatii:24.04.2006, DPN: 29.01.2007!
Ma incadrez si eu in randurile mamicilor cu un bebe in burtica si un bebe acasa( de fapt e deja copilas ca a facut deja 1 an si cateva zile).Sarcina ne-a cam luat prin surprindere! O sa ne fie un pic greu, pt ca nu prea avem ajutor, fiind departe de familiile noastre! Dar sper sa ne descurcam!
Azi am fost le ecograf si se vedea samburele, cam 1 cm! E prea devreme pt actiune cardiaca, asa ca am programare peste o saptamana!

Mergi la inceput

Corail...Bine ai venit si sarcina cat mai usoara!

Si eu am un bebe mic de 10 luni.Azi face 10 luni de fapt!

Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

aiska, trimte-mi, te rog si mie parola pt contul comun, sa pot sa postez si eu, sa se adune mesajele!

Mergi la inceput

Corail..te stiu cumva de la aspirante?

Mergi la inceput

Oana da exista servicii medicale de stat dar si la particular pentru gravide. Problema ar fi ca veniturile medicilor si farmacistilor sunt bine controlate, asa incit sa nu realizeze cei de la particular mult mai mult decit cei ce lucreaza la stat.Asta se face prin impozitare.

Nu sunt multumita de ce ne este oferit de stat, si din cauza asta ma duc si la particular.Nici la particular nu ni se ofera atitea analize ca in Romania din cauza costurilor pe care ni le ramburseaza statul in procent de 40%.(vreau sa spun ,ca statul are datoria sa ne plateasca o parte din costuri daca mergem la controlul sarcinii la particular).
Nu stiu daca m-am exprimat clar si s-a inteles ceva.Oricum totul merge in beneficiul contului comun.

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb doctorul de mersul cu masina. Va intreb pe voi...credeti ca e vreo problema...vreau sa plec maine...pe un drum scurticel ce e drept, Brasov-Ploiesti. Presupun ca nu-i bai...eu imi las scaunul jos mult in masina si dormitez pe muzicutza.

Oana 5+

Mergi la inceput

Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana..intrebai de masina.Eu zic ca e ok.Desi eu am stat la prima sarcina in pat aproape 5 luni.Dupa am si condus ..am mers fara probleme.Chiar am condus inainte cu o zi sa nasc.

Acum avem vacante platite si o sa ma duc...Am incredere in Dumnzeu!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput